ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 26-2-2011.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και σύσσωμο το συνένοχο κομματικό κατεστημένο του Νεοταξικού Καθεστώτος έχει βάλει την Πατρίδα μας σε ιδιαζόντως επικίνδυνα πολιτικά μονοπάτια. Καμώνονται μάλιστα όλοι αυτοί που απαρτίζουν τις Αρχές του τόπου, Κατοχικές Αρχές που διοικούν τον τόπο σύμφωνα με την επιθυμία της αγαπημένης του πρωθυπουργού Παπανδρέου Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, ότι πάσχουν από πολιτικό στραβισμό. Αυτό το ίδιο καθεστώς που στις ανά την Ευρώπη βόλτες του ενημερώνει τα υπόλοιπα «ευρωπαϊκά» δουλικά και κουμάντα καθώς και τα υπερατλαντικά επιτελεία του σιωνιστικού Νεοταξισμού σαν τις ΗΠΑ, τον ΟΗΕ και άλλα τινά ότι ο ελληνικός λαός συμπάσχει και συμμετέχει πρόθυμα στην δήθεν διάσωση της Ελλάδος από την οικονομική κρίση, εντός συνόρων κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φιμώσει τον λαό μας που αντιστέκεται στον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους.

Πρόκειται για τον κλασσικό ορισμό της μαύρης προπαγάνδας που σιγά – σιγά επεκτείνεται και στην ομογένεια. Είδαμε λοιπόν την άψογη συνεργασία που επαληθεύεται από πλήθος ανεξαρτήτων πηγών της πασοκικής αστυνομίας με τους παρακρατικούς της Άκρας Αριστεράς σ’ ένα στημένο σφυροκόπημα στην τελευταία απεργία προκειμένου εν μέσω αποπνικτικής ατμόσφαιρας να διαλυθεί το πλήθος των διαμαρτυρομένων Ελλήνων. Είδαμε μετά το στημένο θέαμα περί της πρόθεσης κατασκευής τείχους στον Έβρο ενάντια στη λαθρομετανάστευση και τα κωμικοτραγικά γεγονότα με τους 300 λαθρομετανάστες στην Νομική Αθηνών να δομείται ο διαβόητος «αντιρατσιστικός» νόμος που στοχεύει να απαγορεύσει στους Έλληνες να αποκρούουν εθνότητες, θρησκείες και άλλες εκτροπές που έχουν φορτώσει στην Πατρίδα μας προκειμένου να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με αλλογενείς και αλλοθρήσκους και να εκφυλίσουν την Ελλάδα. Είδαμε όμως και την εξαφάνιση ή την αλλοίωση των Ελλήνων που αντιστέκονται μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Ο φόβος των εξουσιαστών πάσης απόχρωσης και μαρξιστοφιλελεύθερης έκφρασης και των παρακρατικών και επικοινωνιακών εξαρτημάτων τους είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει την απόφαση να ανατρέψει το ξενοκίνητο πολιτικό τους σύστημα. Αντιλήφθηκαν ότι το αποκρουστικό θρίλερ της φτωχής πριγκιποπούλας που της τρώνε την προίκα και προσπαθούν να την βιάσουν δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και ακόμη ότι ο Έλληνας θέλει να ξανακερδίσει την αξιοπρέπεια και την Πατρίδα του. Την Ελλάδα που ανήκει μόνον στους Έλληνες. Το σύνθημα που κλέψανε οι σοσιαλισταράδες του Συστήματος από την 4η Αυγούστου και τον Ιωάννη Μεταξά που έφτιαξε δυνατή Ελλάδα και Εθνική Εργατική Τάξη για να το αλλοιώσουν και να φτιάξουν εκείνοι και τα συνεταιράκια τους ένα ψευτορωμέϊκο σκουπιδότοπο της οικουμένης.

Το ΠΑΣΟΚ βάλθηκε για μια ακόμη φορά να επαληθεύσει την μεγάλη μαεστρία που διαθέτει από τον καιρό του λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου να κατασκευάζει μαζί με στατιστικά δεδομένα και στημένες εικόνες άσχετες με την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που έδωσε άλλωστε τον ορισμό της πολιτικής απάτης. Πραγματικότητα που, ανεξάρτητα ποιος κυβέρνησε τα τελευταία χρόνια, ουδέποτε άλλαξε. Είδαμε λοιπόν την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο αρχαιότερο όπως μάθαμε πανεπιστήμιο της Γερμανίας και πληροφορηθήκαμε την διαμαρτυρία Ελλήνων φοιτητών που θέλησαν να σηκώσουν πανώ στην αίθουσα που μιλούσε ο πρωθυπουργός. Και ενώ τα καθεστωτικά κανάλια δείξανε τον Παπανδρέου να προτείνει τάχα στα παιδιά να λάβουν τον λόγο και να πουν τις απόψεις τους, την ίδια στιγμή οι ασφαλίτες του Συστήματος τσουβαλιάζανε μεθοδικά τους διαμαρτυρόμενους Έλληνες νέους εκτός αιθούσης.

Πως είπατε κύριε πρωθυπουργέ και λοιποί νεοταξίτες του ντόπιου Νεοταξισμού; Είσαστε δημοκράτες; Δηλαδή ακούτε την φωνή του λαού, αισθάνεστε τις ανάγκες του και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους, δεν θέλετε να καταργήσετε το Ελληνικό Έθνος; Κι όμως κύριοι του Καθεστώτος επειδή ψεύδεστε σας θυμίζουμε το κρατικό προπαγανδιστικό βίντεο από το γερμανικό πανεπιστήμιο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=w8d9r1rOz6o&feature=player_embedded και το πλήρες βίντεο της εξώθησης των ελληνοπαίδων εδώ http://www.youtube.com/watch?v=hd_2gvRW8BU&feature=player_embedded .

Όλα αυτά συμβαίνουν και για έναν ακόμη λόγο. Διότι φοβούνται την άνοδο στην εξουσία του Ελληνικού Εθνικισμού. Αλλά αυτό ακριβώς θα συμβεί διότι οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές πιστεύουμε στην δύναμη και τις ικανότητες των Ελλήνων για μια αληθινά Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα, απόλυτα Ελεύθερη και Ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: