ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΓΕΡΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 13-2-2011 .

Τον καιρό τούτο της μεγάλης πλάνης και της ακόμη μεγαλύτερης λεηλασίας στα ζητήματα Έθνους και λαού, μας παρέχεται η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποδείξουμε την αξιοσύνη του συγκαιρινού Ελληνισμού. Να πράξουμε δηλαδή έργα που να αποδεικνύουν πως άξια φέρουμε τον τίτλο Τιμής του Έλληνα. Αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει πρώτα να αφήσουμε να ξεχειλίσει μέσα μας η οργή για το σημερινό κατάντημα που μας οδηγούν εξαγορασμένες υπάρξεις, μίσος για το καθεστώς και τελικά να φτάσουμε στην έγερση και την επανάσταση εθνικών συνειδήσεων.

Πείτε μου αλήθεια τούτες τις ημέρες που τιμούμε την επανάσταση που έκαναν οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες για την αυτονομία και την εν συνεχεία ένωση της Β. Ηπείρου Μας με την Μητέρα Ελλάδα, ποια είναι η Τιμή που περιποιεί το σημερινό ψευτορωμέϊκο στην εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της Πατρίδος μας; Ασφαλώς καμία. Ούτε για την έγερση των αδελφών μας που και τότε μόνοι τους σηκώθηκαν και πήραν τα όπλα για να ελευθερώσουν την γη του μεγάλου Ηπειρώτη βασιλιά Πύρρου εν μέσω και τότε ενός ψοφοδεούς κράτους ούτε για την διαφύλαξη της λευτεριάς του σημερινού παραπληγικού έστω κράτους. Τίποτα απολύτως μέσα και από την προδοτική εγκατάλειψη της Μεγάλης Ιδέας που δήθεν έγινε για το καλό μας όταν ηρωικοί Έλληνες σαν τον αείμνηστο Αριστοτέλη Γκούμα εξακολουθούν να φονεύονται διότι μιλούν τη θεία γλώσσα των προγόνων τους.

Στο μεταξύ η μεθοδευμένη κρίση που προχωρά στο μνημονιακό ξεπούλημα εθνικής περιουσίας με τη σύμφωνη γνώμη του δοσιλογικού καθεστώτος και το πετρέλαιο με το φυσικό αέριο των υδάτων μας φέρνουν στην περιοχή μας κόσμο και κοσμάκη. Από το αεροπλανοφόρο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού Εντερπράιζ που ασκήθηκε στην Άνδρο και μετέβη προς Ρόδο και Καστελόριζο έναντι της Τουρκικής αεροναυτικής ασκήσεως μέχρι την επίσκεψη του προεδρείου του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ που μας τάζει επενδύσεις και λαγούς με πετραχήλια με φόντο το κοίτασμα Λεβιάθαν.

Περάστε κόσμε. Και η Ελλάς τι κερδίζει από όλα αυτά; Τίποτα αφού διαθέτει πολιτικάντηδες που ασχολούνται με το να μεταλλάξουν την Ελλάδα σε ένα κράτος μη εθνικό και να ξεφτιλίσουν οι ανύπαρκτοι τα μεγάλα αναστήματα που μας έδωσαν το δικαίωμα να λεγόμαστε Έλληνες. Πολιτικάντηδες που ανέχονται τον γνωστό σιωνιστή Ντανιέλ Κον Μπεντίντ των Ευρωπαίων Οικολόγων να μας λέει κατάμουτρα να μειώσουμε τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς μας γιατί αυτό είναι…εθνικισμός! Για να σωθούμε τάχα οικονομικά αφού δεν κινδυνεύουμε από την Τουρκία γιατί μας προστατεύει η πλύστρα του Νεοταξισμού Ευρώπη!

Και ακριβώς επειδή δεν κινδυνεύουμε έσπευσε η τουρκική κορβέτα Μποντρούμ εξερχόμενη από την κατεχόμενη Σμύρνη Μας και κινούμενη βορείως της Χίου και κατόπιν δυτικά των Ψαρών να εισέλθει στα εθνικά χωρικά μας ύδατα μεταξύ Τήνου και Μυκόνου φτάνοντας μέχρι την Πάρο. Παράλληλα η διαδικτυακή εφαρμογή google earth στο σύστημα των χαρτών της εμφανίζει κατά την διάρκεια αναζήτησης ελληνικών νησιών με τη χρήση λατινικών χαρακτήρων ότι ανήκουν τάχα στην Τουρκία. Ή μήπως έχουν εκχωρήσει οι ραγιάδες δικαιώματα τύπου έρευνας, διάσωσης και ποιος ξέρει τι άλλα στους Τούρκους; Αυτή η περίεργη τουρκοποίηση διεφάνη από κοινοβουλευτική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κοραντή αφορώσα το Καστελόριζο και τη Σύμη, αλλά και τις συναλλαγές με τους Αμερικανούς με φόντο τη βάση της Σούδας.

Κατά τα λοιπά οι «σύμμαχοι» και εταίροι στην «Ε»Ε σπεύδουν μας λένε να αναγνωρίσουν την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη που καθυστερεί σκοπίμως να κηρύξει ο Παπανδρέου. Το κάνουν αυτό γιατί βλέπουν τη σημασία της Ανατολικής Μεσογείου για την ενεργειακή τους ασφάλεια βέβαια αλλά δεν το δημοσιοποιούν γιατί τους «καίει» η διαχείριση του παράγοντα της φιλενάδας τους Τουρκίας! Παράλληλα η Ευρώπη πιέζει λέει την Τουρκία να άρει το casus belli σε βάρος μας, φυσικά αφού έχει παραιτηθεί ουσιαστικά από τα δώδεκα μίλια το προδοτικό καθεστώς «μας», να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο, και να διευκολύνει τη εθνοκτόνα ομοσπονδιακή «λύση» του κυπριακού. Αναγνωρίζει όμως παράλληλα η «Ε»Ε την πρόοδο της Τουρκίας στο κεφάλαιο «Ενέργεια» στο δρόμο για την Ευρώπη. Αμέ, μας προστατεύει η Ευρώπη!

Κατά τα λοιπά στο ψευτορωμέϊκο κράτος «μας» έχουμε τον φασιστοφάγο δημοσιογράφο Βαξεβάνη να στέκεται στο πλευρό των λοξών ελληνόφωνων που τόλμησαν να αστειευτούν περί της δήθεν ομοφυλοφιλίας του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και να ειρωνεύεται τον αδούλωτο ελληνικό τράχηλο που δεν επιδέχεται ζυγό. Προφανώς ο ίδιος έχει τον τράχυλο του Συστήματος πάντα μαζί του, ενώ είμαι σίγουρος ότι έπαθε ένα ψιλοεγκεφαλικό από το εθνικιστικό ποτάμι που διαδήλωσε στην εκδήλωση Τιμής των ηρώων των Ιμίων από την Χρυσή Αυγή και την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης την αποφασιστικότητά του να λευτερώσει την Πατρίδα μας από τους πολιτικούς απογόνους του Εφιάλτη. Οι δε δημοσκοπήσεις βγάζουν καταλληλότερο πρωθυπουργό τον κανένα στο δρόμο για τις εκλογές πριν το ξεπούλημα της Πατρίδος.

Φωτιά και τσεκούρι στο Σύστημα του ντόπιου και ξένου Νεοταξισμού. Για την αναγέννηση ενός ισχυρού Ελληνικού Έθνους από μια δυνατή Επαναστατική Εθνικιστική Διακυβέρνηση. Το θέλει ο Θεός και θα το πράξει ο ελληνικός λαός στο πρόσωπο της εξουσιαστικής ανάδειξης του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: