ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

ΑΘΗΝΑ 5-2-2011 .

Δεν υπάρχει ούτε ένας λογικός Έλληνας με ανεπτυγμένο το πατριωτικό συναίσθημα που να μην αντιλαμβάνεται την γενικευμένη επίθεση που υφίσταται η Ελλάς από εχθρούς και «φίλους». Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε επιθετικές συμπεριφορές στην πολυτάραχη και δημιουργική ζωή του Έθνους μας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι κακοί της οικουμένης πυροβολούν πάντοτε το καρποφόρο δέντρο αφού μονάχα αυτό απειλεί την φθοροποιό ύπαρξη και προσωρινή κυριαρχία τους.

Βέβαια το καρποφόρο δέντρο της Ελλάδας έχει τα δικά του παράσιτα, μικρόβια και ζιζάνια. Έχει και τα δικά του κολόριζα. Ξέρετε, τα χαμηλά κλαριά που φυτρώνουν στο χώμα ολόγυρα στο δέντρο και θέλουν ξερίζωμα, αφού δεν το αφήνουν να αναπνεύσει. Όσοι έχουμε λατρέψει την ελληνική φύση και το ελληνικό χωριό που οι σατανάδες του παγκόσμιου χωριού θέλουν με τα ενταύθα ενεργούμενα να ξεκόψουν από το λαό αντιλαμβάνονται μεγέθη και συγκρίσεις. Το καρποφόρο δέντρο της Ελλάδος λοιπόν δεν είναι ο πολιτικός, δημοσιογραφικός και οικονομικός στρατός που εκφράζει το νεοταξικό καθεστώς κι όχι το λαό, αλλά η υγιής πλειοψηφία του ελληνικού λαού που πλειοδοτεί σε πατριωτισμό και αγαπάει από συμπεριφοράς και ιδεολογικής απόψεως, ενσυνειδήτως δηλαδή, το Ελληνικό Έθνος. Αυτό που φοβάται το σιωνιστικό τέρας του Νεοταξισμού είναι οι Έλληνες Εθνικιστές που αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια.

Στην θέση των παράσιτων ευκόλως αντιστοιχίζουμε τους γραικύλους πολιτικάντηδες και σ’ αυτή των μικρόβιων του οικονομικούς διαχειριστές και χορηγούς του Συστήματος. Στη θέση των αποπροσανατολιστικών και διαβρωτικών ζιζανίων μπορούμε να τοποθετήσουμε τα προπαγανδιστικά επικοινωνιακά μέσα του καθεστώτος. Κι όλοι μαζί κάνανε ότι μπορούσανε για να θρέψουνε, να ποτίσουνε και να μεγαλώσουνε τα κολόριζα που απεικονίζουν με σαφήνεια οι λαθρομετανάστες και που απειλούν να πνίξουν τον καθάριο Ελληνισμό μας. Όχι φυσικά μόνοι τους, αλλά συντροφιά με τις παραφυάδες του νεοταξισμού που συνθέτουν σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι, αριστεροί και ακροαριστεροί.

Όμως όλα αυτά τα γεννήματα της συμφοράς έχουν τον δικό τους καλλιεργητή. Διαθέτουν την ανάλογη κατάρτιση και τον συγχρονισμό ενεργειών που τους παρέχει ο ενορχηστρωτής του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Φυσικά ο σιωνισμός στο δρόμο για την δημιουργία της παγκόσμιας διακυβέρνησής του δεν βγαίνει μπροστά στο φως και δεν λειτουργεί μονοδιάστατα. Έχει τα ενοχλητικά χαρίσματα της λερναίας ύδρας. Ένα σώμα στη σκιά κρυμμένο και πολλά κεφάλια στη κοινή θέα. Το κάθε κεφάλι αντιστοιχεί και σε μια λειτουργία χωριστή με τις δικές του ατομικές ιδιαιτερότητες, τη δική του εξειδίκευση δηλαδή.

Έχουμε τη μασονία, έχουμε τους ροδόσταυρους, έχουμε τις διάφορες λέσχες, τριμερείς και φόρουμ, τις θρησκευτικές αλλά και τις οικονομικές συνευρέσεις για το μόνιασμα των Εθνών που οι διοργανωτές του έχουν υποδαυλίσει τις εσωτερικές και διεθνείς ανισορροπίες. Κι όλα αυτά προκειμένου τα έθνη να γεμίσουν αιρέσεις, θρησκευτικές συγκρούσεις, πολυεθνικούς βιασμούς, ελλείμματα, την αλλαγή συνόρων και στο τέλος την αποτυχία του εθνικού κράτους και την πρόσδεση στο άρμα του παγκόσμιου χωριού. Τα προβλήματα βέβαια και οι εσωτερικές στρεβλώσεις των δοτών ηγεσιών σε τομείς σαν την ιστορία δουλεύουν την στέρηση της εθνικής ιστορικής μνήμης.

Μα που τα διδάσκονται όλα αυτά τα καταστροφικά «επιτεύγματα» τα «θηρία» της εθνικής μας συμφοράς και πλειοδοτούν μάλιστα για ατυχή λογαριασμό της Ελλάδος; Πως έχουν πιάσει όλα τα πόστα και δεν αφήνουν την Πατρίδα μας να ανασάνει; Γιατί προστρέχουν πάντοτε να τιμήσουνε τους εχθρούς της Πίστεως και της Πατρίδος την ώρα που διασπούν την ενότητα και ζωτικότητα της Φυλής μας ενώ κρατούν μακριά προσφορότερους συμμάχους; Πως είναι δυνατόν να συντρέχουν για παράδειγμα τους λαθρομετανάστες παρακαλώντας τους να τηρήσουν τη νομιμότητα και χορηγώντας τους κτιριακές ανέσεις όταν δέρνουν Έλληνες Πατριώτες; Και πως γίνεται όταν οι τουρκικές φρεγάτες παραβιάζουν τα σύνορά μας να στέκονται οι ηγετίσκοι «μας» σούζα μπροστά τους; Και ενώ οι τοκογλύφοι κατασκηνώνουν στο κράτος μας, να διαψεύδουν το αναδιαρθρωμένο φούσκωμα του χρέους που μας έρχεται με βήμα ταχύ.

Μα γιατί έτσι διατάζουν οι διεθνείς μαστροποί των Εθνών αφού εδώ, στην Ελλάδα και από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό θα έρθει το τέλος τους και η αναγέννηση του Ηγεμονικού Ελληνισμού. Για να θυμηθούμε λοιπόν κάποια γνώριμα «παιδιά» http://www.youtube.com/watch?v=aag361YYL6w&feature=player_embedded. Και από κοντά ακολουθούν φυσικά κάποιες «περίεργες» μεθοδεύσεις κάποιων ιδιωτικών πολυεθνικών εταιριών σαν τη εταιρία κινητής τηλεφωνίας VODAFONE, που ενώ τα παγκόσμια γεράκια λιγουρεύονται τον φυσικό μας πλούτο όπως στην Κρήτη, αυτές εμφανίζουν σε διαφημίσεις τη σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης http://www.youtube.com/watch?v=2FAqKQrf95s. Όμως ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έρχεται στην ηγεσία του Ελληνικού Έθνους και η Γη ήδη τρέμει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: