ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 22-2-2011 .

Μας λένε ότι το καλύτερο πολίτευμα είναι η δημοκρατία. Και στη συνέχεια μας λένε ότι στην πατρίδα μας έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα. Για να διαπιστώσουμε στη συνέχεια ότι όλα τα κακά της μοίρας μας έχουν προκύψει ακριβώς επειδή έχουμε «δημοκρατία». Διότι από τη στιγμή που έχουν γεμίσει τη χώρα με τους «δυστυχείς» λαθρομετανάστες, που έχουν εκχωρήσει εθνική κυριαρχία και εθνικούς πόρους στους εχθρούς της Ελλάδος και έχουν δώσει έδαφος στην εχθρική προπαγάνδα δια μέσου των εθνοκτόνων σκοταδιστών της πολιτικής τάξης και της πνευματικής θολοκουλτούρας, αυτό σημαίνει ότι ο ευνουχισμός της ελευθερίας και της ιστορικής μας μνήμης είναι κατ’ αυτούς δημοκρατική έκφραση.

Αυτή η σύγχρονη εξουσιαστική μάστιγα που έχει σκυλεύσει τις ζωές μας έχει την αξίωση να αποδεχτούμε τον κατακερματισμό της ζωής μας και της πατρίδος μας. Γιατί αν δεν δώσουμε την αποδοχή μας, τότε αρχίζει η διαπόμπευση των διαφωνούντων και η μεθόδευση της περιθωριοποίησης αυτών. Άλλωστε οι ίδιοι πραιτοριανοί του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μας λένε ότι ο λαός συμφωνεί με τις προδοσίες τους. Τεκμηριώνουν τον εμφανιζόμενο αυτοχειριασμό του Ελληνικού Έθνους με το …φοβερό επιχείρημα της παροχής ψήφου και του σχηματισμού των προσκυνημένων κυβερνήσεων! Τι κι αν έχουν οδηγήσει πάνω από τους μισούς Έλληνες εκτός κάλπης και εκτός νευρικών ορίων. Τι κι αν βγάζουν κυβερνήσεις επί της μειοψηφίας των ψηφισάντων. Τι κι αν είναι οι ίδιοι παράνομοι δεδικασμένα όταν δίνουν ψήφους σε ξένους. Μας λένε να μην γκρινιάζουμε γιατί έχουμε δημοκρατία!

Απέναντι στην εγκατάλειψη αρχών και αξιών υφίστανται και ανθίστανται στη σημερινή λαίλαπα οι εκφραστές και υπερασπιστές του παραδοσιακού Εθνικού Κράτους. Ορθώνουν ανάστημα οι Αγωνιστές της Εθνικιστικής Παράταξης εναντίον όλων των «εκσυγχρονιστών» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης εκφράζοντας την Πολιτεία του Ελληνικού Έθνους. Μια Πολιτεία που ακολουθεί τις επιταγές του Ηροδότου στην κοινωνική συγκρότηση βασιζόμενη στο Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόδοξο, το Ομόγλωσσο, το Ομότροπο. Αναφερόμαστε σε μια Πολιτεία που εκφράζει την πεμπτουσία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού στην κοινή εθνική και φυλετική καταγωγή, στην κοινή γλώσσα, τις κοινές θρησκευτικές αναφορές και τον ελληνικό τρόπο ζωής και ηθικής. Γιατί πολύ απλά για την Ελληνική Βιοθεωρία που εκφράζει ο Εθνικοκοινωνισμός μας το Έθνος είναι πάνω από όλα Αίμα και Φυλή κι όχι πολυπολιτισμικός αχταρμάς.

Για τον Έλληνα Εθνικιστή δίχως καμία υπερβολή το πολίτευμα που εκφράζει τα δίκαια και τα συμφέροντα Πατρίδος και λαού είναι η Εθνοκρατία. Η ισχύς της Εθνικής Κοινότητας με την υπεροχή της ποιότητας των απόψεων και της πραγματικής και υγιούς πλειοψηφίας, αφού η αγάπη προς την Πατρίδα πρέπει να αποτελεί το κριτήριο της ανάθεσης εξουσιαστικής ευθύνης μαζί με τη διαμόρφωση εθνικά διαπαιδαγωγημένων συνειδήσεων. Αλλά για να διαμορφωθεί μια τέτοια κοινωνία πολιτών απαιτείται η καλλιέργεια του πνεύματος και της προσωπικότητας από τα πρώτα βήματα στη ζωή. Απαιτείται να διαμορφωθεί το κατάλληλο υπόβαθρο στην Οικογένεια, στην Παιδεία, στην Κοινωνία, στον σχηματισμό ενός Ηγεμονικού Έθνους. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καλλιεργούνται τα εσωτερικά χαρίσματα του λαού δίχως την παράδοση σε ξένα κελεύσματα.

Σ’ ένα αληθινό Εθνικό και Λαϊκό Πολίτευμα η Ιστορία, η Σημαία και η Ανάπτυξη του Έθνους διαδραματίζουν τον μόνο και κυρίαρχο ρόλο. Το παρελθόν της Φυλής μεταλαμπαδεύεται ατόφιο στους νέους Έλληνες με την εντολή να το τιμήσουν, να φτιάξουν μια καλύτερη Πατρίδα στους δικούς τους χρόνους και να παραδώσουν μια ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη Πατρίδα στις επόμενες γενιές Ελλήνων. Το καθάριο πολίτευμα μιας Ελληνικής Εθνοκρατίας απεικονίζεται στην Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Αξιοκρατία της στελέχωσης των δομών της Εθνικής Κοινότητας κατά τρόπο τέτοιο ώστε τα προβλήματα των Ελλήνων να αντιμετωπιστούν ως κοινά ζητήματα της Κοινότητας και οι Άριστοι πολίτες να οδηγήσουν την Πατρίδα σ’ ένα νικηφόρο μέλλον επάνω στα πρότυπα ενός τρόπου ζωής ηρωισμού και αυταπάρνησης.

Τα δικαιώματα στην εργασία ανήκουν αποκλειστικά στην Εθνική Εργατική Τάξη. Ο δε σχηματισμός της Ελληνικής Οικογένειας κατοχυρώνει την διατήρηση της εθνοφυλετικής καθαρότητας. Και φυσικά η ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους, κατοχυρωμένη μέσα από την παγκόσμιας αίγλης ελληνική πολιτισμική δημιουργία και υπεροχή από Έλληνες υγιείς στο πνεύμα και το σώμα, αλλά και η προστασία των αδυνάτων συμπολιτών μας από τις κακουχίες της ζωής είναι αναπόσπαστα γνωρίσματα της Ελληνικής Κοσμοθεωρίας που κατοχυρώνονται απόλυτα από ένα αληθινά Εθνικό και Λαϊκό Πολίτευμα και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: