ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΝΤ KAI ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 18-2-2011 .

Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός επιδιώκει οπωσδήποτε τον έλεγχο του γεωφυσικού πλούτου της Ανατολικής Μεσογείου που περνάει αναμφίβολα μέσα από την εγκατάσταση βολικών καθεστώτων πρόθυμων να δημιουργήσουν το κατάλληλο πολιτικό κλίμα. Πολιτικό κλίμα που αναμφίβολα σχετίζεται με την περαιτέρω χαλάρωση των εθνικών συνόρων στο δρόμο για την υπαγωγή πάντοτε των Εθνών στην πολιτική διοίκηση της σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αν η οικονομική επάρκεια, η κοινωνική ασφάλεια και η εθνική συνοχή των κρατών καταστούν είδος εν ανεπαρκεία, τότε οι συγκρούσεις θα ξεφύγουν από τα εσωτερικά πράγματα των κρατών και θα επεκταθούν στην ευρύτερη γειτονιά μας που έχει παράδοση στην σηματοδότηση παγκόσμιων συγκρούσεων.

Αυτό ακριβώς βιώνουμε σήμερα με τη διαφορά ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μαζί με τη σύναξη των λεγομένων Μεγάλων Δυνάμεων θα μπορέσει ενδεχομένως να οδηγήσει στο ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μας με την Τουρκία και τους υποτιθέμενους συμμάχους μας, παλαιότερους και νεότερους. Υπάρχει όμως άλλη μια πολύ σημαντική διαφορά. Ότι πριν από το μεγάλο ξεκαθάρισμα πρέπει υποχρεωτικά να ξεμπλέξουμε με το εθνοκτόνο ψευτορωμέϊκο που μας κυβερνάει ασκώντας τα καθήκοντα τοποτηρητή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το ίδιο ψευτορωμέϊκο που έχουν αναφέρει κατά καιρούς ως εχθρό και απειλή για την Ελληνική Φυλή τόσο ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Κωστής Παλαμάς και άλλοι μεγάλοι Έλληνες Πατριώτες όσο και οι μεγάλες Άγιες Προσωπικότητες της Ελληνοορθοδοξίας σαν τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τον Πατέρα Παίσιο και άλλες μορφές της Πίστεως μέσα από τις ελέω Θεού Προφητείες τους.

Σ’ αυτή την μεγάλη χορεία των άγιων μορφών του Γένους μας ανήκει ο μοναχός Πατέρας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός που εγκατέλειψε τελευταίος εξ αυτών τα εγκόσμια το έτος 2009. Ο Πατέρας Ιωσήφ είχε αναφερθεί στις δύο αναμενόμενες καταστάσεις που θα δικαιώσουν το Ελληνικό Έθνος για τα Πάθη του και θα οδηγήσουν στην εθνική ολοκλήρωση της πραγματικής Μεγάλης και Αγίας Ελλάδος. Στις δύο αναμενόμενες πτώσεις. Την πτώση καταρχήν του ψευτορωμέϊκου αναφερόμενος σ’ αυτή υπό την φράση του για την αναμενόμενη πολιτειακή αναταραχή και την πτώση στη συνέχεια των λεγομένων και προσωρινών Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από την πρόκληση μιας νέας παγκόσμιας ανθρωποσφαγής με φόντο πάντα την ενέργεια και την εξουσία της νεοταξικής αλαζονείας και ανηθικότητας.

Ο Πατέρας Ιωσήφ, ζώντας μέσα στην γνήσια αγιότητα του μοναχικού βίου δεν απώλεσε ποτέ το ενδιαφέρον και την αγάπη του για την Ελληνική Φυλή όπως συνήθιζε να λέει. Υποστήριζε μάλιστα ότι η ανάπλαση της αίγλης και της αυτοκρατορικής υπάρξεως του Ελληνικού Έθνους θα οδηγήσει και στην ανάπλαση της ανθρωπότητος. Δικαίωνε έτσι με τα λεγόμενά του ο Άγιος Πατέρας δύο ιστορικές αλήθειες που φρόντισαν οι εχθροί μας να εξαλείψουν ελπίζοντας στον αφανισμό μας. Η μία είναι ότι η γνήσια ελληνοορθοδοξία όχι απλώς δεν μάχεται την Εθνική ιδέα αλλά την συντροφεύει στο δρόμο της Ενδόξου Ελλάδας στα ηγεμονικά της πεπρωμένα και η άλλη αλήθεια που στέκει κι αυτή στο πλευρό του Ελληνικού Εθνικισμού και του Ελληνισμού είναι ότι η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων μιας γαληνεμένης Ελλάδος ενωμένων Ελλήνων μακράν των σημερινών ζοφερών και προσκυνημένων ηγετίσκων θα οδηγήσει στην αρμονία και τα υπόλοιπα ελεύθερα έθνη.

Ο Πατέρας Ιωσήφ αναφέρθηκε στην «κρίση» του παγκόσμιου σιωνιστικού κεφαλαίου που αφού έχει απλωθεί ολούθε στα ελεύθερα έθνη, τώρα μεθοδεύει την απόσυρσή του από τις κρατικές οικονομίες που έχουν στηριχθεί σε φιλικά προς τούτο το παγκόσμιο κεφάλαιο καθεστώτα. Μίλησε δηλαδή για τον φυτευτό χαρακτήρα τόσο της κρίσης αυτής όσο και των καθεστώτων που έχουμε πολλάκις αναφερθεί εμείς οι «κακοί» Εθνικιστές.

Μίλησε για την εξάπλωση της ανεργίας και στην Πατρίδα μας και την επικείμενη πολιτειακή αναταραχή. Μίλησε ακόμη για την προσπάθεια της πάντοτε μπαμπέσας Τουρκίας να μας χτυπήσει στον καιρό της απόλυτης κρίσης, την επίθεση της Ρωσίας που θα σκορπίσει για πάντα την Τουρκία, την ανατροπή των ρωσικών σχεδίων για τη διατήρηση της πρωτεύουσας μας Κωνσταντινούπολης και των Στενών, την επέμβαση της Δύσης και του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντα, την επαναφορά στην ελληνική αγκάλη των πάντοτε ελληνικών εδαφών όπως έλεγε της Μικράς Ασίας και του Πόντου Μας, τον όλεθρο της πολεμικής σφαγής των «Μεγάλων» Δυνάμεων και την επιστροφή τους στις Ευρώπες τους. Για την αναγέννηση της Ελλάδος και κάποιων μεγάλων ηγετών της με τη Θεία πάντα παρέμβαση, το ξεπλήρωμα των βαρύτατων ευθυνών τού Βατικανού σε βάρος της Αγίας Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και την επερχόμενη αντίχριστη τυραννία. Ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=s22R1TZx2bs&feature=player_embedded#at=34

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: