ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ «ΕΚΛΕΚΤΩΝ» ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ 12-2-2011 .

Στις μέρες της μεγάλης πτώσης που ζούμε βλέπουμε τις δυνάμεις της σήψης να επιχειρούν να οδηγήσουν τους λαούς στην καθοδική πορεία της δικής τους παρακμής και εξαχρείωσης. Είναι ίδιον άλλωστε του έχοντος την ρετσινιά και το σύμπλεγμα κατωτερότητας να μεταθέτει τα δικά του κουσούρια στους αντιπάλους του. Όπως είναι επίσης ίδιον ολόκληρου του Συστήματος να επιχειρεί να φιμώσει τις αντίθετες φωνές επικαλούμενο εκ των υστέρων μια ανύπαρκτη δημοκρατική πολυφωνία για την δοτή και ψεύτρα υπεροχή του. Και από κοντά το ψεύδος και η δειλία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μάχονται σαν τα πλέον χαμερπή όντα του βάλτου δια της ελεεινής δράσης βαλτών υπάρξεων να νικήσουν την αλήθεια και την λεβεντιά, ιδίως του ηρωοτόκου Ελληνικού Έθνους.

Μάταιος ο κόπος βρε «παλικάρια» της οκάς και της συμφοράς. Οι ντιντήδες δεν μπορούν να αναφερθούν σε ανδροπρέπεια και πατριωτισμό και οι θάμνοι δεν μπορούν να εξυψωθούν ξάφνου σε υψηλόκορμα και καρποφόρα δέντρα. Το πολύ – πολύ να πετούν πετρούλες για να διασκεδάσουν τον καημό τους και να προσπαθήσουν να πετύχουν την αποστολή του ολέθρου που έχουν αναλάβει σε βάρος των Ελλήνων. Ειδικά όταν το κουσούρι έχει ποτίσει την ψυχή τους. Και οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των γενοκτονιών όλων των λαών πλην Ελλήνων, όσοι μετατρέπουν την δική τους γενοκτονία σε ηγετικό προσόν, «προοδευτικοί», αντιρατσιστές, «εκλεκτοί» και λοιποί κάτοικοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να φιμώσουν τον Εθνικισμό και τον μόνο γνήσιο μηχανισμό προάσπισης της μοναδικότητας των πολιτών που συνιστά το Εθνικό και Φυλετικό Κράτος ματαιοπονούν. Ματαιοπονούν διότι το πύρινο ποτάμι του Ελληνικού Εθνικισμού έχει θεριέψει και έχει πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό να δώσει τέλος στην απόπειρα εξόντωσης του Έθνους μας.

Το Ελληνικό Έθνος είναι από μόνο του μια ζώσα ιστορία. Κάθε πληγή στο κορμί του και κάθε ίχνος πολιτισμού και ανθρώπινης ελευθερίας έχει να διηγηθεί και μια ιστορία ελληνική. Οτιδήποτε μας πληγώνει μας κάνει πιο ισχυρούς και μας ενώνει. Και οτιδήποτε γεννοβολάει εξέλιξη και αληθινή πρόοδο, λεβεντιά και ηγεμονική αρχοντιά, φωτιά και τσεκούρι, πυρ καθαρτήριο και ζωογόνο, φέρνει ξωπίσω του Τραντέλληνες ακατάβλητους σαν τον Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Ένα Κολοκοτρώνη που μόνο και με τον ίσκιο του ξεσκίζει το ψεύδος των «δικαστών» του Συστήματος και τα ιδεολογικά τους μπουντρούμια. Κομματιάζει την παρασιτική παρουσία Νενέκων και Πηλιογούσηδων και την δειλία που κουβαλάει ύπαρξη άβουλη και ξενοκίνητη.

Και όταν γκρίζοι λύκοι και «εκλεκτά» αφεντικά νομίζουν ότι έχουν γονατίσει τον ραγιά με τη βοήθεια πάντα των κοτζαμπάσηδων παλιάς και νέας κοπής και ιδεολογικής προβιάς, τότε ο Γέρος του Μοριά απαντάει στη στιγμή με ένα ακόμη Δερβενάκι. Ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι πάντα μπροστά στις γραμμές του δικού μας Ελληνισμού και δίνει το παράγγελμα για το μεγάλο γιουρούσι και την τελική Νίκη που «δυνατοί» και προδότες ανέκοψαν και εμείς μέλλει αλλά και είμαστε υποχρεωμένοι να επιτύχουμε. Ένα μεγάλο Ελληνικό Έθνος που με την τρομερή θωριά του θα σκεπάσει όλη τη γη, χαρίζοντας λευτεριά και πολιτισμό ελληνικό και καθάριο και ξολοθρεμό των αντίχριστων και ανθελλήνων.

Είναι έτοιμος ο μεγάλος Στρατηγός να καλπάσει εκ νέου με το καθαρόαιμο άτι και να δράξει πάλι την τιμημένη σπάθα για να χιμήξει εμπρός στα τείχη της Τριπολιτσάς. Μια Τριπολιτσά που σήμερα απηχεί την εικόνα ολάκερου του σύγχρονου Ελληνισμού. Και τότε ο νέος όλεθρος των εχθρών του Ελληνικού Γένους κατάχαμα από το άτι του Στρατηγού θα αποτελέσει την ασφαλή οδό για την αναγέννηση του Νέου Ελληνισμού, άξιου διάδοχου του Θοδωρή Κολοκοτρώνη κι όλων των άξιων Πατέρων μας. Θυσία και Αίμα. Αίμα και ελευθερία. Ελευθερία και γέννα ενός Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Αυτή είναι η μοίρα μας και το μέλλον μας κύριοι πολιτικάντηδες, αντιρατσιστές, ιστορικοί πλαστογράφοι και «εκλεκτοί» νεοταξίτες. Οι Ιδέες και οι γνήσιοι Αγώνες δεν πίπτουν με το πάτημα του πλήκτρου ενός υπολογιστή.

Το Έθνος χρειάζεται Εύψυχους και Γενναίους Έλληνες. Διαφωτιστές και Ήρωες. Εθνεγέρτες και Μαχητές. Πιστούς στον Θεό των Ελλήνων και την ασίγαστη φλόγα της Μεγάλης Ελλάδος. Πλάστες μιας Αναγεννημένης Ελληνικής Φυλής καθαρόαιμης για ένα καθαρόαιμο Ελληνικό Πολιτισμό. Έργα άξια καμωμένα από Έλληνες Εθνικιστές μιας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος στα χνάρια του Τρανού Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Κι ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=gipsbTzPb9I&feature=player_embedded.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: