ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Μυστικό Σχέδιο: H Ανεξαρτησία της ΚΡΗΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ 9-2-2011 .

Πίσω από τις οικονομικές κρίσεις συνηθίζεται να κρύβονται διαχρονικοί στόχοι και πόθοι. Οι ίδιες οι κρίσεις άλλωστε στήνονται προκειμένου να εξυπηρετήσουν γεωπολιτικούς σχεδιασμούς και οικονομικές λεηλασίες δήθεν φτωχών χωρών. Τα πάντα τίθενται στο σχεδιασμό των δυνατών που επιθυμούν να περιορίσουν την αμφισβήτηση στο πρόσωπό τους και να ψαλιδίσουν τις πιθανότητες να πάρει κάποιος άλλος τη θέση τους.

Αυτή η πολιτική νομοτέλεια συντελείται για πολλοστή φορά στην μακραίωνη ιστορία της Πατρίδος μας. Είναι απολύτως φυσιολογική η φορά των πραγμάτων αφού η Ελλάς ούσα στο σταυροδρόμι των ηπείρων και διαθέτουσα πλήθος πλουτοπαραγωγικών πηγών καθίσταται πόθος αλλά και εμπόδιο για τα γεράκια του διεθνούς σιωνισμού. Το πολιτικό και πολιτισμικό μας υπόβαθρο και η βαριά μας ιστορία μάς καθιστά το μόνο ικανό εμπόδιο στους εχθρούς αν βρεθούμε κάτω από ικανή εθνικιστική πολιτική ηγεσία. Τούτες λοιπόν τις στιγμές που ο ενεργειακός παράγοντας και συγκεκριμένα το φυσικό αέριο σε πρώτο πλάνο που εντοπίστηκε σε πλέριες ποσότητες μεταξύ Κρήτης και Κύπρου φέρνουν τον Ελληνισμό και τον Σιωνισμό αντάμα, φρόνιμο είναι να αντλήσουμε ιστορικά παραδείγματα και τα μέγιστα πολιτικά και οικονομικά οφέλη.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την Κρήτη η ιστορία αμφισβήτησης της ελληνικότητάς της έχει πολύ μεγάλο ιστορικό βάθος. Δεν εστιάζεται μονάχα στην «περίεργη» διαφήμιση της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας VODAFONE που περιείχε την διαβόητη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης. Πρέπει να θυμηθούμε κάποιες εξίσου «περίεργες» επιστημονικές ημερίδες στο Ηράκλειο όπου εμφανίζονταν κάποιοι Έλληνες αρχαιολόγοι, ελληνόφωνοι στην ουσία, να μιλούν για σημιτική τάχα Κρήτη. Κάποιες ακόμη στημένες ρητορείες αποδίδουν όμοια καταγωγή ακόμη και στον μεγάλο Κρητικό Βασιλιά Μίνωα.

Πρέπει ακόμη να συνυπολογίσουμε ότι τα κολλητά φιλαράκια των σιωνιστών προ του τουρκικού αγκαλιάσματος προς το πολιτικό Ισλάμ και τις φιλικές του χώρες, οι Τούρκοι, από τα πρώτα χρόνια του απελευθερωτικού αγώνα της Κρήτης για την ενσωμάτωση με την Μάνα Ελλάδα είχαν εφεύρει μαζί με τις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις που οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδές μας αποκαλούν «συμμάχους» τη λεγόμενη σημαία της αυτόνομης Κρήτης προκειμένου να δεσμεύσουν την ελευθερία της. Τη γνωστή δηλαδή σημαία με τα τρία γαλάζια τεταρτημόρια και το ένα κόκκινο με το σουλτανικό αστέρι. Και ακόμη να προσθέσουμε τις αναφορές για τις πολλές ερευνητικές αποστολές που έχουν πραγματοποιήσει οι «φίλοι» μας με φόντο τον πολιτισμικό παράγοντα όταν και καταγγέλθηκαν οι απόπειρες της σποράς υδριών και μαρμάρινων πλακών στον βυθό της Κρήτης για να τα ανελκύσουν κατόπιν ως δείγμα της εβραϊκής δήθεν καταγωγής της μεγαλονήσου μας.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η εμπλοκή του συγκεκριμένου παράγοντα στα πολιτικά και εθνικά μας πράγματα από την αρχαιότητα ακόμη. Οι πατριώτες μου εκ Θηβών γνωρίζουν από την ιστορία, αυτή που προσπαθούν οι νεοταξικοί εγκάθετοι με την ελληνική λαλιά και όχι ψυχή να αλλοιώσουν στη τηλεόραση και να βγάλουν από τα σχολεία, ότι στα μέρη μας κάποτε είχαν περάσει οι διαβόητοι Γεφυραίοι. Και ακόμη θα έχουν ακούσει τη ρητορεία για την υποτιθέμενη εβραϊκή καταγωγή του Βασιλιά Κάδμου. Και είναι γνωστό άλλωστε ότι ακόμη και αυτός ο διαβόητος αρχισφαγέας Μουσταφά Κεμάλ ήταν εξισλαμισμένος σιωνιστής.

Εντυπωσιακή λοιπόν η αναφερόμενη εμπλοκή αλλά όχι ανεξήγητη. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο Ελληνισμός και ο Σιωνισμός ήταν, είναι και θα είναι μονίμως οι βασικοί ανταγωνιστές για τον έλεγχο της διεθνούς πολιτικής. Η έλλειψη μάλιστα μιας ισχυρής Ελλάδος στα νεότερα ιστορικά χρόνια έχει δημιουργήσει στον κόσμο τεράστιες ανισορροπίες. Σε εμάς όμως κόστισε αίμα και σκλαβιές.

Τώρα λοιπόν, ακριβώς τη στιγμή της οικονομικής κρίσης και της συζητήσεως για την εκμετάλλευση του ενεργειακού μας πλούτου, συναντούμε το Ισραήλ σε ρόλο επίδοξου συνεταίρου με αφορμή το κοίτασμα Λεβιάθαν και τα κοιτάσματα μεταξύ Κύπρου και Κρήτης. Τώρα έρχεται ακόμη πιο δυνατά η υπόθεση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης που έχουν έως τώρα εγκαταλείψει οι μειοδότες καθεστωτικοί πολιτικάντηδες. Τώρα ακριβώς οι Τούρκοι θέλουν «ειρηνικές» συγκυριαρχίες και αρπαγές με αμερικανικές πλάτες και συμμετοχές. Τώρα όμως θα πρέπει κι εμείς να βάλουμε τη Ρωσία στο παιχνίδι με τον αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπία και εμείς να πάρουμε το ρόλο του ελεγκτή της ενεργειακής ροής.

Αλλά επειδή η ιστορία και η πολιτική βαδίζουν πάντα μαζί, ας δούμε αυτό το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=VFWCWvPUZ74&feature=player_embedded. Διότι κάποιοι σκοπεύουν να επαναφέρουν ένα μυστικό σχέδιο για την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης μας και επαναφέρουν στην νοσηρή προπαγάνδα τους την σημαία με το κόκκινο αστέρι. Η άνοδος όμως του Ελληνικού Εθνικισμού θα τους χαλάσει τα σχέδια.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: