ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΘΗΝΑ 1-3-2011 .

Οι προκλήσεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σε βάρος του Έθνους – Κράτους κορυφώνονται μέρα με την ημέρα. Και μαζί τους κορυφώνονται οι προκλήσεις ενάντια στο Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνικό Εθνικισμό. Είναι φυσική συνέπεια της δράσης να γεννάει την αντίδραση και του θιγομένου ανελεύθερου κατακτητή να διώκει τον υπερασπιστή της Ελευθερίας που είναι ταγμένος να νικήσει τον διώκτη του και να ηγεμονεύσει στον λαό του και την ανθρωπότητα αποκαθιστώντας την κανονική τάξη πραγμάτων και την πολιτική αρμονία.

Είναι φυσικό επόμενο λοιπόν το Ελεύθερο Ελληνικό Έθνος με την ηγεμονική πρωτοπορία του Ελληνικού Εθνικισμού να κατανικήσει τις νεοταξικές δυνάμεις της ανελεύθερης πολυμορφίας και πολυπολιτισμικότητας εν μέσω ενός τερατώδους «αντιρατσιστικού» νόμου της σοσιαλιστικής «μας» κυβέρνησης που επιδιώκει λέει την εξάλειψη των προκλήσεων από την υποτιθέμενη μετάβαση της ελληνικής κοινωνίας σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που γίνεται όμως ερήμην του ελληνικού λαού και παρά φύσιν.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ανθελληνικού και αντιεθνικιστικού παροξυσμού του ντόπιου και διεθνούς Νεοταξισμού καλούμαστε και φέτος να τιμήσουμε την μνήμη ενός εκ των κορυφαίων εκπροσώπων και μαρτύρων του νεότερου Ελληνικού Εθνικισμού. Ο Μίκης Μάντακας υπήρξε ένα ελληνόπουλο που από τα πρώτα του χρόνια συνέδεσε την κοινή μοίρα και τον κοινό βηματισμό του Ελληνικού Εθνικισμού με τον ελληνικό τρόπο ζωής, την ελληνική βιοθωρία αλλά και κοσμοαντίληψη. Το καθήκον και την αποστολή του Έλληνα πολίτη – οπλίτη έναντι της κοινωνίας και της πατρίδος. Το καθήκον του Έλληνα να επιδεικνύει αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και εξύψωσης του πολίτη αναθέτοντας την καθοδήγηση της Πολιτείας στους Άριστους στο Ήθος και την προσήλωση στην Εθνική Κοινότητα και παράλληλα να επιδεικνύει ηρωισμό και αυταπάρνηση για την προάσπιση και το μεγαλείο του Ελληνικού Έθνους.

Ο Μίκης Μάντακας επέλεξε τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο του κοπιάζοντος και εντίμου Έλληνα μέσα σ’ ένα καθεύδοντα κόσμο μίζερης και αστικής παρακμής παρά το ότι προερχόταν από οικογένεια αριστερών αντιλήψεων με ανύπαρκτη προηγούμενη σχέση έναντι της προσωπικής του επιλογής. Υπήρξε σπουδαστής στην Ιταλία και έγινε γρήγορα μέλος του Εθνικού Συνδέσμου Ελλήνων Σπουδαστών Ιταλίας. Κι αυτό μέσα στα πλέον δύσκολα χρόνια του πολιτικού βίου της γείτονος χώρας αφού συνυπήρξαν από την μια πλευρά ο αγνός ακόμη τότε ιδεαλισμός και από την άλλη πλευρά οι σκληρές πολιτικές κόντρες που ήταν εξαιρετικά αιματηρές και άφησαν πίσω τους νεκρούς.

Το Επαναστατικό Ρεύμα της εποχής του Μίκη Μάντακα ήταν αληθινά ριζοσπαστικό και προοδευτικό, αλλά και συντηρητικό εκεί που έπρεπε. Γι’ αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία του ρέοντος αίματος ήταν εθνικιστικό. Άλλωστε ο Εθνικιστής εκ των πραγμάτων έχει ως κεντρικό σκοπό του την ισχυροποίηση της Πατρίδος που πηγάζει από την ενότητα του λαού και της πολιτισμική δημιουργία του Έθνους και δεν θα μπορούσε να στρέψει ποτέ αναίτιο εχθρικό χέρι αδίκου σε βάρος Αίματος Αδελφικού. Η αυθεντική επαναστατικότητα του Εθνικισμού που πίστεψε και δόθηκε με πάθος ιερό και ελληνικό ο Μίκης Μάντακας υπήρξε ριζοσπαστική απέναντι σ’ ένα μεταπολεμικό κρατικό μοντέλο που θέλησε από νωρίς να εξουδετερώσει το πολιτειακό κριτήριο της ενιαίας Εθνικής Καταγωγής και Φυλετικής προέλευσης. Υπήρξε και προοδευτικό αφού καταπιάστηκε με τα σύγχρονα ζητήματα και τις ανάγκες του πολίτη στην Παιδεία και την Εργασία στα πλαίσια της Εθνικής Κοινότητας. Αλλά και συντηρητικό αφού τόσο η Ελλάς όσο και η Ευρώπη εν γένει οφείλουν να στηριχτούν στον ανυπέρβλητο Λευκό Πολιτισμό, την Πίστη στο Θεό και την Οικογένεια με Εθνικό Προσανατολισμό προκειμένου ως ανόθευτο σύνολο να ηγηθούν επάνω σε υγιή πρότυπα της αναγεννημένης ανθρωπότητας.

Σ’ αυτό τον ωραίο αγώνα η Ελλάς του Μίκη Μάντακα και ο ίδιος ο Μίκης Μάντακας είχαν να διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο. Τον ρόλο του συνειδητοποιημένου μπροστάρη που μπορεί να οδηγήσει τον ελληνικό λαό με ασφάλεια στα υψηλά του πεπρωμένα. Όμως οι εποχές είπαμε πως ήταν σκληρές. Και ο Μίκης είχε κάνει το «αμάρτημα» κατά τους εχθρούς της Ευρώπης των Εθνών κομμουνιστές και λοιπούς θλιβερούς συνοδοιπόρους τους να ενταχτεί στην Ιταλία στο οικείο Εθνικιστικό Κίνημα, το Movimento Sociale Italiano ( MSI ). Την ημέρα της δολοφονίας του βρισκόταν στα κομματικά γραφεία του MSI. Κάποιοι λοιπόν κομμουνιστές από αυτούς που επιδίδονταν σε αντίστοιχες επιθέσεις στις σχολές της Ιταλίας περικύκλωσαν τα γραφεία του MSI και με κάθε είδους δολοφονικό «εργαλείο» επιχείρησαν να βγάλουν τους Εθνικιστές στον εξωτερικό χώρο ζητώντας επίμονα αίμα. Και τα κατάφεραν. Σε μια ηρωική έξοδο των Εθνικιστών για να σταθούν όρθιοι και να ξεφύγουν από τον ασφυκτικό κλοιό κάποιο κομμουνιστικό βόλι πήρε ακαριαία την ζωή του νεαρού Μίκη Μάντακα.

Από τότε και κάθε χρόνο οι Ιταλοί Εθνικιστές και Εθνικιστές από άλλες χώρες μαζί με την Ελλάδα φυσικά τιμούν την ιερή μνήμη του Έλληνα Εθνικιστή Μίκη Μάντακα. Και θα τον τιμούμε εσαεί. Για μια Μεγάλη Ελλάδα, Εθνοφυλετικά Καθαρή και Ηγέτιδα σε μια Ελεύθερη Λευκή Ευρώπη των Εθνών. Αφιερώνουμε στον δικό μας Μίκη Μάντακα τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=x4ZzwOFsT_U

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: