ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΗΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΗΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 16-2-2011 .

Το κατοχικό καθεστώς της Πατρίδος μας αποδεικνύει καθημερινά με απτές πράξεις ότι δεν λειτουργεί για λογαριασμό του ελληνικού λαού αλλά φροντίζει για την περιθωριοποίηση, την εξαθλίωση και τον αποδεκατισμό αυτού. Μέλημα της Καθεστηκυίας Τάξης είναι η αφαίρεση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων και η εκχώρηση της ελευθερίας της Πατρίδος και των προνομίων αυτής στους ξένους.

Εν μέσω διεθνών πιέσεων και ενεργειακών συνευρέσεων στην περιοχή μας δεν νοείται οι πολιτικοί «μας» να επιδίδονται στην μείωση του εθνικού συναισθήματος και του εθνικού φρονήματος του λαού μας. Και όμως ενώ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προσπάθεια του πνευματικού ευνουχισμού και της αλλοίωσης της ιστορικής πραγματικότητας από τηλεοράσεως, ακούσαμε εσχάτως το άφρισμα των ελληνόφωνων νεοταξικών βαμπίρ που αφορίζουν μετά μανίας το δίκαιο του αίματος στον προσδιορισμό της ελληνικότητας και της ιδιότητας του πολίτη. Αισθάνονται τα κοράκια του πολιτικού μας συστήματος το ανάθεμα του λαού που έρχεται να ισοπεδώσει την μολυσματική τους παρουσία στην πολιτική ζωή του τόπου.

Αυτή η εικόνα εκπέμπεται από διαφορετικές υποτίθεται ιδεολογικές και κομματικές αφετηρίες για να αποδειχτεί ότι το καθεστώς δεν έχει χωριστή μαρξιστική ή φιλελεύθερη υπόσταση αλλά ένα και ενιαίο νεοταξικό πρόσωπο. Όταν η γ.γ του ΚΚΕ Παπαρήγα μιλάει για εθνικιστικό δηλητήριο στην περίπτωση της απορριπτικής γνωμοδότησης του λαθρονομοσχεδίου από το Δ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και η Ντόρα Μπακογιάννη της Δημοκρατικής Συμμαχίας λέει ότι δεν μπορεί να ισχύσει στην Ελλάδα το δίκαιο του Αίματος, όταν δηλαδή για τις ανάγκες του ντόπιου νεοταξισμού, της παραδουλεύτρας της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης δαιμονοποιείται το Όμαιμο και Ομόφυλο του μέγιστου Ηρόδοτου, τότε αρχίζει να κλονίζεται η ανύπαρκτη ελληνικότητα των ταγών «μας». Τότε φαίνεται πως διοικούμαστε όχι μόνο από νεοταξικά δουλικά αλλά και από κάποιους που διαθέτουν σκοτεινή εθνική συνείδηση, ξένη προς το Έθνος μας.

Εμείς όμως ως Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες εμμένουμε στις παραδόσεις του Ελληνικού Εθνικού Κράτους και στον προσδιορισμό του Έλληνα πολίτη με βάση την πολιτειακή φιλοσοφία του Ηροδότου. Έλληνας είναι ο πολίτης που διαθέτει μόνος και μετά των συμπολιτών του ελληνική εθνική καταγωγή, λευκή φυλετική προέλευση, κοινή Πίστη στο Θεό συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών πεποιθήσεων που διαθέτουν κοινή πορεία με τον αρχέτυπο Ελληνισμό, κοινή γλώσσα ελληνική και ενιαίο ελληνικό τρόπο ζωής στα πλαίσια ενός Ηθικού, Έντιμου, Ηρωικού και Αγωνιστή Έλληνα Ανθρώπου καμωμένου να διακρίνεται και να ηγείται σ’ όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας. Το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόθρησκο, το ομόγλωσσο και το ομότροπο μας κράτησαν όρθιους σε καλούς και κακούς καιρούς και αυτή η κοσμοθεωρία και βιοθεωρία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα μας οδηγήσει στην αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων και την Αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους.

Αντιλαμβάνομαι ότι αν οι Έλληνες υποστούν μια λοβοτομή εν μέσω μύριων προβλημάτων και προθυμοποιηθούν να δεχτούν το μπαστάρδεμα της ράτσας, θα καταστεί ακόμη πιο εύκολη η διάλυση της Πατρίδος. Ειδικά όταν αυτή έχει τοποθετηθεί στην προκρούστεια κλίνη του Διεθνιστικού Νεοταξισμού μέσω των δανειακών δεσμών που έρχονται να κυριεύσουν κοινωνικά δικαιώματα, εθνικό ενεργειακό πλούτο και εθνική κυριαρχία. Όταν δηλαδή παζαρεύεται η Ελλάς από το προδοτικό καθεστώς και ζητείται θρασύτατα η άδειά μας αντί πινακίου φακής και ελεγχόμενης ελευθερίας.

Τότε θα μας πουν πιο εύκολα ξεχάστε το αίμα που έχει ρεύσει μέσα στο Αιγαίο για να είσαστε τώρα λεύτεροι. Ξεχάστε τις παλιές δόξες και το Αίμα που τρέχει στις φλέβες σας ξεφτίλες και ελάτε να μοιραστούμε τον πλούτο σας. Ξεχάστε την ελληνική Ελλάδα μαζοχιστές και φτωχοκόμοι κάθε λαθραίου. Όλα όσα σας κάνουμε μαζεμένα είναι τυχαία! Πάρτε μερικά φράγκα για τα δάνειά σας και πείτε μας ευχαριστώ. Οι δε ηγετίσκοι ετοιμάζουν τον Ελληνικό Στρατό μέσα από περίεργες ασκήσεις δίκην κατασταλτικής δυνάμεως. Εναντίον ποιων; Των Ελλήνων; Κάποιων άλλων; Ποιων; http://www.youtube.com/watch?v=SlF-URQfuoA&feature=player_embedded.
Έλληνες, είμαστε υποκείμενοι σ’ έναν εθνικό βιασμό. Αντιδράστε. Πείτε ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ. Στηρίξτε την Εθνική Ταυτότητα, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Ελληνική Ελλάδα. Στηρίξτε τις Εθνικοκοινωνικές φωνές και δυνάμεις. Ο δε Ελληνικός Στρατός http://www.youtube.com/watch?v=7sWUDD_J6EU&feature=player_embedded θα σταθεί στο πλευρό του Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: