ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ 24-2-2011 .

Υπάρχουν κάποιοι περίεργοι και βολεμένοι τύποι που διοικούν την χώρα μέσα από αεροσκάφη, μυστικές λέσχες, ξενοδοχεία και διάφορα φόρουμ λες και βαστούν το τηλεχειριστήριο ανά χείρας. Με την Πατρίδα να αντιμετωπίζεται ως εικονική πραγματικότητα και ο λαός αγελαία μάζα εύπιστων πολιτών του κόσμου και όχι της Ελλάδος. Σαν φραγκεμένοι δηλαδή κοσμοπολίτες που ανήκουν στην παγκόσμια εξουσία και διακυβέρνηση και όχι σαν Ελεύθεροι Έλληνες που ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος, αφού αυτή η τελευταία έκφραση θεωρείται για τους εκφραστές του ντόπιου και διεθνούς Νεοταξισμού έννοια ξεπερασμένη και επικίνδυνη. Αυτοί οι ίδιοι μαζοποιημένοι πολίτες όμως που επιμένουν να πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα επιμένουν να διαλαλούν την ανάγκη να αποκρουστούν τα ηλεκτρονικά δεσμά που ισχύουν σε άλλες χώρες και κρύβονται πίσω από τον επίσης επικίνδυνο προθάλαμο της Κάρτας του Πολίτη.

Έχουμε ιερή υποχρέωση να ταράξουμε τον ύπνο των μακαρίως κοιμώμενων και να μετατρέψουμε την εξουσιαστική μακαριότητα των βαλτών σε εφιάλτη. Πρέπει να εμπεδωθεί προς πάσα κατεύθυνση ότι το δικαίωμα της ρυθμίσεως των εθνικών και κοινωνικών ζητημάτων της Πατρίδος έχουν μόνο οι Έλληνες Πατριώτες που ζουν, ονειρεύονται, δημιουργούν και τιμούν έργα σωστά και ελληνικά. Ζυμωμένοι με την καθημερινότητα, ζυμωμένοι από τις Αξίες που κράτησαν το Έθνος μας όρθιο. Και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τις συνήθειες και τις μεθοδεύσεις βάρβαρων και απόκοσμων υπάρξεων της παραδομένης Νεοταξικής Δύσης να μας τις κουβαλήσουν εδώ. Αλήθεια, γιατί δεν μας λένε την πραγματική αλήθεια για την σκοπιμότητα που εξυπηρετεί η σοσιαλιστική εφεύρεση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης; Γιατί δεν μας λένε ότι επειδή η φύση μας είναι απείθαρχη, που πάει να πει υπερήφανη και λεύτερη, και επειδή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε οικονομία και ασφάλεια είναι τάχα αναντιμετώπιστα, δηλαδή σκόπιμα, πρέπει να …διευκολυνθούμε οχυρώνοντας τα …κορμιά μας;!

Μα τι μας λες θα πει κάποιος ανυποψίαστος πολίτης. Γιατί ο προδότης και ο ηλίθιος δεν θα πουν τίποτα. Ο προδότης εξυπηρετεί και εξυπηρετείται, ενώ ο ηλίθιος δεν βλέπει τίποτα έξω από τον φθαρμένο εαυτό του. Λοιπόν, κι εγώ θα εξέφραζα την απορία μου αν άκουγα την πιο πάνω παράθεση του ζητήματος, αλλά θα άλλαζα γνώμη όταν άκουγα στην συνέχεια ότι το κυρίως θέμα είναι οι λεγόμενες βιομετρικές ταυτότητες, το τσιπάρισμα του ανθρώπινου οργανισμού, το από γραφές και προφητείες επιλεγόμενο αντίχριστο χάραγμα. Μια διαδικασία που μας έρχεται από τον αναπτυγμένο τάχα κόσμο των Μεγάλων Δυνάμεων και των λοιπών σφουγκοκωλάριων της διαβόητης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με την μας έχει πρήξει ο πρωθυπουργός «μας» Παπανδρέου. Και επειδή το θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό, μας το σερβίρουν βήμα – βήμα με τις δέουσες επικλήσεις των υποτιθέμενων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ευκολιών. Μας ξεκίνησαν από την αρπαγή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, μας πάνε στις γνωστές Κάρτες και έπειτα στον… άνθρωπο τηλεχειριστήριο που επιδιώκουν να μας καταστήσουν.

Στην Ολλανδία μαθαίνουμε ότι υπάρχει ένα περίεργο κέντρο διασκέδασης όπου οι θαμώνες διαχωρίζονται σε δύο κλάσεις. Η μια κλάση απολαμβάνει ποτό και διασκέδαση με την καταβολή του σχετικού οικονομικού τιμήματος. Η άλλη κλάση αποτελείται από κάποιους πολίτες που απολαμβάνουν τα ίδια πράγματα δίχως την πληρωμή σε χρήμα αλλά με την πληρωμή της πώλησης σώματος και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και το απολαμβάνουν μάλιστα γιατί τα αφεντικά της διασκέδασης και του Συστήματος τους έχουν αναγορεύσει σε πολύ σπουδαία πρόσωπα, αυτό που βαρβαριστί ακούμε ως VIP. Και τι είναι αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς τάχα μου; Ένα τσιπάκι που τυχαίνει ( ! ) και σ’ αυτή την περίπτωση όπως και σε άλλες περιπτώσεις να έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και το οποίο εμφυτεύεται στο χέρι. Μια ακόμη σύμπτωση που έχουμε ξανακούσει είναι ότι αν θελήσει κάποιος να το βγάλει, πρέπει να κάνει χειρουργείο!

Μόλις λοιπόν αυτό το ζόμπι – νεοσκλάβος επιδείξει το τσιπαρισμένο χέρι στα μηχανήματα του «περίεργου» κέντρου διασκέδασης, όλοι αμέσως σχίζονται να τον εξυπηρετήσουν δίχως άλλο τίμημα. Για να τον ξεσχίσουν προφανώς μετά ως δούλο πρόθυμο να κάνει οτιδήποτε του πουν σε βάρος και Πατρίδος και Πίστεως και πάσης άλλης Αξίας. Ιδού ο εξευτελισμός του …VIP της ιστορίας μας
http://www.youtube.com/watch?v=evz0-C81FM4&feature=player_embedded.

Σ’ αυτή όμως εδώ την χώρα της Ελευθερίας της ποτισμένης με Αίμα Αντρειωμένων Ελλήνων υπάνθρωποι ψευτοκοσμοπολιτισμοί και ηλεκτρονικά μπερδέματα και μπασταρδέματα δεν χωρούν. Εδώ κουμάντο και πολιτική διοίκηση ασκούν οι Εθνικές και Λαϊκές Δυνάμεις Ελλήνων καμωμένουν να εξουσιάζουν κι όχι να εξουσιάζονται. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και μαζί μας οι πλείστοι των Ελλήνων μιας άλλης Τρανής Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: