ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 14-2-2011 .

Είναι εξαιρετικά άθλιο, εξοργιστικό και αποκρουστικό το θέαμα της κακόγουστης παράστασης ατάλαντων ηθοποιών, πολιτικάντηδων απολύτως στρατευμένων στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, να προσπαθούν να μας πείσουν ότι προσπαθούν να τα βάλουν με τα αφεντικά τους γιατί ασκούν εξουσιαστικές αρμοδιότητες πριν τους ενταύθα υπαλλήλους τους. Να βλέπουμε τα τρωκτικά της πολιτικής μας ζωής, γραικύλους πολιτικάντηδες τελειωμένους, να αναθεματίζουν τάχα τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, να «διαφωνούν» μεταξύ τους συμφωνώντας και να επιλύουν τάχα το πρόβλημα στο τέλος δίνοντάς του καθεστωτική και υπερμεγέθη παρουσία!

Στο ζήτημα του ξεπουλήματος της Πατρίδος με τους γνωστούς μνημονιακούς όρους της χρηματαγοράς το ανθελληνικό σενάριο της ανταλλαγής στημένων χρεών με Εθνική Γη και δημόσιους πόρους παρουσιάζει εξόφθαλμα ξεμπροστιάσματα του Καθεστώτος. Ένα καθεστώς που δεν είχε καμία αντίρρηση στην αναγόρευση του συντάκτη του μνημονίου και προέδρου του Eurogroup Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την ίδια στιγμή οι μειοδότες εξουσιαστές μας κινούνται στους ρυθμούς του περίφημου Ευρωπαϊκού Συμφώνου Ανταγωνιστικότητος και προωθούν ρυθμίσεις που οδηγούν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων στα επίπεδα της απόλυτης εξαθλίωσης που την βαπτίζουν «ευελιξία». Μια ευελιξία που αφορά την διευκόλυνση της εσωτερικής καταλήψεως της χώρας από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και τις πολιτικές εκφράσεις που πολεμούν το Εθνικό Κράτος μας. Σ’ αυτά τα πλαίσια έρχεται η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη, αλλά και η συμπλήρωση των ειδικών επιχειρησιακών συμβάσεων με τις ατομικές συμβάσεις. Δηλαδή όταν η σύμβαση μιας επιχείρησης με το συλλογικό όργανο των εργαζομένων δεν προχωράει, η επιχείρηση θα υπογράφει με κάθε εργαζόμενο χωριστές συμβάσεις ευτελή μισθού υπό την απειλή της ανεργίας.

Από κοντά ακολουθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, καθώς δεν αποκλείεται η θεσμοθέτηση ακόμη και συμβάσεων με την ώρα, η διακοπή της σύμβασης πριν τη λήξη της, η ενίσχυση της μερικής απασχόλησης, αλλά και το πάγωμα συντάξεων και ο επανακαθορισμός τους με υποδεέστερους όρους παροχών. Στο δρόμο πάντα για την τέταρτη δόση του τοκογλυφικού δανείου ζητείται η «εξοικονόμηση» 50 δις ευρώ επιπλέον με το ξεπούλημα δημοσίων υπηρεσιών, αεροδρομίων, λιμανιών, ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ η τρόικα μάς κάνει τη χάρη να μας αφήσει πολιτισμό και μνημεία! Και φυσικά μην ξεχνάμε τις ήδη ενεργοποιημένες νεοταξικές προσφορές εξαγοράς για ελληνικά νησάκια.

Μέσα σ’ αυτή τη σύγχρονη άλωση της Ελλάδος το Σύστημα θέλει να μας παραστήσει τον ήρωα μήπως και διασωθεί. Είδαμε λοιπόν τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να προβαίνει τάχα σε διάβημα προς τους κολλητούς του φίλους, τον επικεφαλή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν αρχικά με προοπτική να κάνει το ίδιο με τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της «Ευρωπαϊκής» Επιτροπής και τον βραβευθέντα από την «ελληνική» πολιτεία επικεφαλής του Eurogroup Γιούνκερ! Ο λόγος του διαβήματος δεν είναι το περιεχόμενο των εξαγγελθέντων μέτρων από την τρόικα, αλλά ότι εκείνη τα εξήγγειλε πριν την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας λέει με θράσος ότι η κυβέρνηση παίρνει εντολές μόνο από τον ελληνικό λαό και στον ίδιο υποκριτικό ρυθμό ακολουθούν με δηλώσεις Ραγκούσης και Βενιζέλος που επικαλούνται την κοινοβουλευτική και κυβερνητική εκπροσώπηση του λαού που οδήγησαν ερήμην του στην νεοταξική λαιμητόμο. Ο δε υπουργός Εθνικής Άμυνας πρέπει να δώσει εξηγήσεις όχι μόνο για τις εξαντλητικές περικοπές στο στράτευμα αλλά και για την ακόμη αναιτιολόγητη άσκηση «Καλλίμαχος» στο Κιλκίς που εκτελέστηκε και είχε σκοπό την ετοιμότητα του Ελληνικού Στρατού στα καθήκοντα ΜΑΤ για την καταστολή εξεγέρσεων σε πόλεις και χωριά. Εξεγέρσεις ποιων; Ελλήνων; Αλλοδαπών; Ποιων;

Είδαμε ακόμη την αδιαφορία του ντόπιου νεοταξικού Καθεστώτος στα επεισόδια με τις επιθέσεις λαθρομεταναστών σε Ελληνίδες από λαθρομετανάστες σε Σκάλα και Μολάους στη Λακωνία όταν στις εκκλήσεις λαού και δημοτικών αρχών είδαμε να γίνονται από κρατικούς φορείς συζητήσεις κατευναστικές των εξοργισμένων Ελλήνων και προστατευτικά διαβήματα των Κομμουνιστών υπέρ των αλλοδαπών. Ένα ΚΚΕ που όπως λέει η κ. Παπαρήγα θέλει την κατάργηση της διάκρισης παράνομων και νόμιμων «μεταναστών». Όπως απαιτεί σύσσωμη η Αριστερά και προστρέχει ευχαρίστως ο σοσιαλιστικός κυβερνητικός ακόλουθος του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Είδαμε ακόμη την παρέμβαση της «Ελληνικής» Πολιτείας σε βάρος του Έλληνα Προξένου Θ. Οικονόμου στην Κορυτσά που παρότρυνε ορθά και ελληνοπρεπώς τα αδέλφια μας βορειοηπειρώτες λέγοντάς τους «Εδώ είναι Βόρειος Ήπειρος, είστε Έλληνες, μη φοβάστε να δηλώσετε την καταγωγή σας» ενόψει της επερχόμενης απογραφής στο κρατικό αλβανικό μόρφωμα. Για να υποταχτούν οι ελληνόφωνες Αρχές μετά τα αλβανικά γαυγίσματα που σκοπεύουν στην απομάκρυνση του κ. Οικονόμου και να δηλώσει ο πρέσβης Πάζιος ότι οι δηλώσεις του Προξένου μας δεν εκφράζουν την επίσημη Αθήνα!

Αληθώς, το κράτος που μας σέρνει στον εξευτελισμό από όλους τους δρόμους δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό. Και η μόνη ορθή και επιβεβλημένη πράξη του λαού μας είναι η όρθωση εθνικής αντίστασης και η απαίτηση της αποκατάστασης ενός Εθνικού Κράτους που θα αποδιώξει τους πιστωτές της λευτεριάς του, τους λαθρεπιβάτες της κοινωνίας, τους επίδοξους κατακτητές της Εθνικής Γης και τους μειοδότες εξουσιαστές. Μια Μεγάλη Ελλάδα που θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες με μπροστάρη τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: