ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ


ΑΘΗΝΑ 22-3-2012.

Το κυριότερο γεωστρατηγικό πλεονέκτημα που μας έχει δοθεί τόσο απλόχερα από το Θεό και τη φύση, η θάλασσα, έχει καταστεί στον καιρό του μεγάλου ξεπουλήματος της πατρίδος μας διαπραγματευτικό χαρτί δήθεν ειρηνεύσεως και λεηλατήσεως του εθνικού μας πλούτου ελέω επιλύσεως του οικονομικού προβλήματος. Το Αιγαίο μετατρέπεται σε χώρο συναντήσεως της διαρκώς συρρικνούμενης Ελλάδος με το τρομοκράτος και κατακτητή ελληνικών ψυχών και εδαφών της Τουρκίας. Και φυσικά ο ενεργειακός μας πλούτος έχει μπει στην ζυγαριά του νεοταξισμού ως αντίβαρο για το χρέος και την υποταγή μιας ρακένδυτης Ελλάδος στις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ανέκαθεν η Ελλάς συρόταν πίσω από ξένες επιλογές στην σύναψη συμμαχιών. Ποτέ δεν αφέθηκε να επιλέξει με γνώμονα το εθνικό της συμφέρον. Οι πολιτικάντηδες της ψευτοδημοκρατίας επέλεγαν να προσεταιριστούν κατά πως λέγανε τα έθνη εκείνα που υπερτερούσαν στον στρατιωτικό και εμπορικό έλεγχο των θαλασσών. Ακόμη και ο συνδυασμός των στρατιωτικών εξοπλισμών με την επιλογή εταίρων στις εξωτερικές μας υποθέσεις ακολουθούσαν αυτόν τον κανόνα. Ίδιες επιλογές στον καιρό της ειρήνης και στον καιρό του πολέμου. Ποτέ όμως όλοι αυτοί οι γραικύλοι δεν διανοήθηκαν να στραφούν στη δική μας αυλή και να αξιοποιήσουν τις δικές μας θάλασσες. Πάντα πίσω από τους αγγλοσάξονες, τους αμερικανούς και τους άλλους «περιούσιους» εταίρους.

Η Ελλάς υπήρξε παγκόσμια θαλάσσια δύναμη στους καιρούς του αυτοκρατορικού της παρελθόντος και στα χρόνια εκείνα που διέθετε αληθινά εθνικές κυβερνήσεις. Είχε και εξακολουθεί να έχει τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο κάτω από ελληνική και ξένη σημαία, αφού το κράτος των γραικύλων φροντίζει να φορολογεί βαριά τον ελληνικό εφοπλισμό όταν ανοίγει την κερκόπορτα στα πολυεθνικά συμφέροντα και τα φθηνά ξένα χέρια ακόμη και στους ναυτεργάτες. Η πατρίδα μας έχει το μοναδικό σε όλο τον κόσμο αήττητο πολεμικό ναυτικό που προμαχούσε υπέρ της Ελλάδος ακόμη κι όταν ο εχθρός βρισκόταν προ των πυλών.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η οδός της αναπτύξεως και της κυριαρχίας ταυτόχρονα είναι η μετατροπή της πατρίδος μας εκ νέου σε κυρίαρχη δύναμη των θαλασσών. Η θάλασσα μετουσιώνει το απόλυτο γεωπολιτικό μας πλεονέκτημα σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία και τις τεράστιες ικανότητες του ναυτικού λαού μας. Οι δημόσιες επενδύσεις του κράτους μας πρέπει να στηρίξουν τη σχετική δραστηριότητα τόσο για εμπορικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο γεωφυσικός πλούτος και οι υδρογονάνθρακες θα χρηματοδοτήσουν τις ναυτικές υποδομές σε σχέση με την έρευνα και την τεχνολογία, την εγχώρια ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας, την κρατική οικονομική συμμετοχή στη ναυπήγηση του εμπορικού πλοίου.

Στόχος μας είναι να μηδενίσουμε τις ξένες εξαρτήσεις, να ελέγξουμε απόλυτα τον έλεγχο και την ναυσιπλοΐα στα χωρικά μας ύδατα, να μετατρέψουμε το ελληνικό καράβι στο βασικό φορέα εξάπλωσης των ελληνικών προϊόντων παγκοσμίως, να στρατεύσουμε από κοινού εφοπλιστές και ναυτεργάτες υψώνοντας τη σημαία και στο τελευταίο πλοίο, να στείλουμε την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου ελέγχοντας στο μέγιστο βαθμό τις διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές.

Θέλουμε το ελληνικό πολεμικό σκάφος να κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου σε ελληνικό εργοστάσιο από ελληνικά χέρια. Θέλουμε το πλοίο του Έλληνα εφοπλιστή να κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου σε ελληνικό ναυπηγείο και πάλι βέβαια από ελληνικά χέρια. Σ’ αυτά τα πλαίσια το ελληνικό κράτος θα σταθεί αρωγός με μόνη προϋπόθεση την αποκλειστική στήριξη της ελληνικής απασχόλησης και την αποκλειστική χρήση της ελληνικής σημαίας.

Επιπλέον τις δύσκολες στιγμές που διάγει το Ελληνικό Έθνος με τις επιθετικές προκλήσεις της Τουρκίας και τις προκλητικές απαιτήσεις των τοκογλύφων σε βάρος ακόμη και της άμυνας, τα ξύλινα τείχη που γνωρίζουμε από την αρχαιότητα ακόμη θα σώσουν πάλι την Ελλάδα.

Το υγρό στοιχείο υπερτερεί στην εθνική μας επικράτεια και η κυριαρχία επ’ αυτής θα τειχίσει το κράτος μας και θα ανοίξει τους θαλάσσιους δρόμους στις διεθνείς αγορές δημιουργώντας ελληνικές βάσεις για τα καράβια μας και μηχανισμούς προώθησης των αγαθών μας. Η κυριαρχία του ελληνικού πλοίου θα φτιάξει συμμαχίες σε στέρεα θεμέλια. Η προσφορά μιας ναυτικής βάσης στη Ρωσία θα συνοδευτεί από την αντιπαροχή μιας ναυτικής βάσης στην Ελλάδα. Και ο υποθαλάσσιος πλούτος μας θα βγει με ασφάλεια όταν πάψουμε να δίνουμε κατά ηλιθιότητα μέγιστη και άκρατο ενδοτισμό βάσεις στους ανθέλληνες του νεοταξισμού.

Αυτό σημαίνει πως το αήττητο της θαλάσσης κράτος είναι υπόθεση που θέλει ελληνική καρδιά και φιλοδοξία για το σχηματισμό μιας πατρίδος δυνατής και κοσμοκρατόρισσας. Είναι δηλαδή υπόθεση που σχετίζεται με την ύπαρξη μιας αληθινά εθνικής και λαϊκής κυβέρνησης. Ο υδάτινος πλούτος θα γίνει το ασφαλές θησαυροφυλάκιο σε μια θάλασσα που κανείς δεν θα τολμά να αμφισβητεί την ελληνικότητά της. Και η ελληνική ναυτοσύνη θα γίνει ο πρεσβευτής της Ελλάδος που θα αυξήσει το μερίδιο συμμετοχής του ελληνικού σκάφους στους θαλάσσιους δρόμους.

Οι γέφυρες της τουρκικής επικυριαρχίας θα πάνε στον πάτο της θαλάσσης και η ανάπτυξη της ελληνικής γης και της ελληνικής εργασίας θα θρέψει τα παιδιά μας και θα αποβιβαστεί στα λιμάνια του κόσμου πολλαπλασιάζοντας το εθνικό εισόδημα. Η ίδια θαλασσινή δύναμη στον κατάλληλο χρόνο θα εισφέρει μερίδιο μέγιστο όταν τα κανόνια της ορθώσουν την Μεγάλη Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

4 σχόλια:

Stavros είπε...

Οι Financial Times εκτιμούν, ή επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα, πως ''για 200 δις δολάρια η πεινασμένη ελληνική κυβέρνηση θα δώσει στο ρωσικό ναυτικό δικαιώματα βάσης στο λιμάνι του Πειραιά για 30 ή 50 χρόνια''
ΣΤΑΥΡΟΣ

Stavros είπε...

Οι Financial Times εκτιμούν, ή επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα, πως ''για 200 δις δολάρια η πεινασμένη ελληνική κυβέρνηση θα δώσει στο ρωσικό ναυτικό δικαιώματα βάσης στο λιμάνι του Πειραιά για 30 ή 50 χρόνια''

Stavros είπε...

Οι Financial Times εκτιμούν, ή επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα, πως ''για 200 δις δολάρια η πεινασμένη ελληνική κυβέρνηση θα δώσει στο ρωσικό ναυτικό δικαιώματα βάσης στο λιμάνι του Πειραιά για 30 ή 50 χρόνια''

karachalios-spiros είπε...

ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ" ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ