ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 4-12-2011.

Τα απανωτά χτυπήματα του ενόχου καθεστώτος των προσκυνημένων πολιτικάντηδων και των θεσμικών του εκφραστών σε βάρος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καταδεικνύουν τους φόβους του πολιτικού συστήματος και υπηρετούν ξένες σκοπιμότητες σε βάρος της Πατρίδος μας. Τα «δημοκρατικά» σταγονίδια του νεοταξικού δοσιλογισμού προσπαθούν να απονευρώσουν τα πατριωτικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού που εκφράζει με σαφήνεια ο Στρατός μας και παράλληλα επιχειρούν να παρατείνουν τον βίο του ξενοκίνητου καθεστώτος του ντόπιου νεοταξισμού ώστε να ολοκληρωθεί η συρρίκνωση του Ελληνικού Έθνους που έρχεται πίσω από τα χρηματοοικονομικά παζάρια.

Η θρασύτατη αμφισβήτηση από υφυπουργό της κατοχικής κυβέρνησης στο πρόσωπο εν ενεργεία υψηλόβαθμου Έλληνα Αξιωματικού που είναι επιφορτισμένος τούτη την ώρα με την ασφάλεια του Έβρου υπονομεύει ξεκάθαρα την εθνική μας άμυνα σκοπεύοντας επί ματαίω το ηθικό του στρατεύματος. Αλλά και η παρέμβαση του υπουργού εθνικής άμυνας Αβραμόπουλου στο ζήτημα της επετείου της φαρσοκωμωδίας του πολυτεχνείου που εμπλέκει τον Εύελπι Αρχηγό και τα πατριωτικά άσματα που τραγούδησε με τους συμμαθητές του για δημοκρατική εκτροπή φανέρωσε την αγωνία του καθεστώτος που υπηρετεί ο υπουργός.

Η πρεμούρα περί παρεκκλίσεως από τις αρχές της δημοκρατίας σε απόλυτο συγχρονισμό με τον νεοταξικό Τύπο που εν πολλοίς επιβάλλει τους αρεστούς πολιτικάντηδες της ξενοκρατίας, η διαστρέβλωση των αληθινών περιστατικών, το ρουφιάνεμα που σαφώς έπεσε, όλα αυτά μαζί συνάδουν με την ανακάλυψη του εχθρού που αποκτά σχήμα και χρώμα κατά τη δημοσιογραφική ζούγκλα του τόπου. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, που αποκάλεσαν το εμβατήριο της Μακεδονίας Μας στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης «εκτός προγράμματος άσμα».

Ο Στρατιώτης του Έθνους όπως ακριβώς και ο Εθνικιστής είναι εχθρός οποιουδήποτε Συστήματος είναι απέναντι από την Πατρίδα και όχι εχθρός της Πατρίδος. Γιατί αυτό που δεν διδάχτηκαν οι προσκυνημένοι υπάλληλοι του νεοταξισμού είναι ότι η Πατρίδα είναι υπεράνω κάθε δημοκρατίας και ότι η μεγαλοσύνη του Έθνους είναι υπόθεση του πατριωτισμού των Ελλήνων που οφείλει να υπηρετεί η Πολιτεία.

Αλλά αυτό φαίνεται ότι το έχουν διδαχτεί οι Τούρκοι που πανηγύρισαν όπως φάνηκε από την εφημερίδα Μιλλιέτ για την υποτιθέμενη ανακάλυψη σταγονιδίων τύπου βαριοπούλα που γνωρίζουμε από την Τουρκία αλλά και τα σενάρια εις βάρος του πρώην αρχηγού ΓΕΣ Φράγκου που αναφέρει η Χουριέτ περί βαθέος ελληνικού κράτους, αφού τους τσούζουν τα οχυρωματικά έργα του Στρατηγού στον Έβρο. Οι Τούρκοι νομίζουν ματαίως ότι θα καμφθεί το ηθικό του Στρατού μας όταν ο νεοταξισμός θέλει να μας θέσει όρια για το αν θα επαναστατήσουμε ενάντια στα ανθελληνικά του σχέδια.

Τα ανθελληνικά αυτά σχέδια τα βλέπουμε στην Κύπρο όταν οι Τούρκοι χωροφύλακες του νεοταξισμού μέσω του διαπραγματευτή τους με την «Ε»Ε Μπαγίς επιδιώκουν την ταϊβανοποίηση του ζητήματος. Να ανοίξουν δηλαδή τα τουρκικά αεροδρόμια και λιμάνια στα κυπριακά αεροπλάνα και πλοία με την υποχρέωση της Κύπρου να αναγνωρίσει στα κατεχόμενα κρατική υπόσταση και τις διεθνείς μεταφορικές εταιρίες να χρησιμοποιούν το παράνομο αεροδρόμιο Ercan. Ότι συμβαίνει δηλαδή μεταξύ Κίνας και μη αναγνωρισμένης διεθνώς Ταϊβάν. Η Τουρκία θέλει σταδιακή τουρκοποίηση της Κύπρου Μας με έρεισμα τον γεωφυσικό πλούτο της περιοχής.

Παράλληλα οι Ευρωπαίοι δήθεν σύμμαχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αποτυπώσουν την απουσία του Καστελόριζου σε χάρτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με θεματικό τίτλο «η ζώνη του ευρώ» που απεικονίζει τις χώρες αναλόγως με την στάση τους έναντι του ευρώ. Η απουσία του Καστελόριζου υποδηλώνει σαφώς την αμφισβήτηση της ελληνικότητας του νησιού μας από τους προκλητικούς «εταίρους» με την Τουρκία να το θεωρεί γκρίζα ζώνη και νησί της …Μεσογείου!

Στο μεταξύ η τουρκική κορβέτα BEYKOZ προχώρησε σε προκλητικό πλου του Αιγαίου την στιγμή που το ψευτορωμέϊκο έχει αφήσει δίχως καύσιμα το στόλο μας. Η τουρκική κορβέτα πέρασε μεταξύ Κέας και Κύθνου, κατευθύνθηκε νοτιότερα έξω από το Σούνιο, κατέβηκε νοτιοδυτικά της Μήλου με ανατολική πορεία μεταξύ Σαντορίνης και Ίου και εξήλθε βορειοανατολικά της Ανάφης. Το τουρκικό σκάφος βρισκόταν σε νατοϊκή αποστολή, ενώ σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές δεν τηρήθηκαν καν οι διαβόητοι κανόνες αβλαβούς διελεύσεως. Φαίνεται πως η τουρκική επικυριαρχία που επιδιώκουν εχθροί και «σύμμαχοι» επί του Αιγαίου με όχημα την στημένη οικονομική κρίση έχει ξεκινήσει.

Παράλληλα η σκοπιανή ομογένεια σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία κινητοποιείται με ανθελληνικές φιέστες στις οποίες γίνεται λόγος για δήθεν γενοκτονία των κομιτατζήδων από τους Έλληνες και για αρπαγή της ψευτομακεδονίας από τη χώρα μας όταν τα Σκόπια κρατούν αιχμάλωτη τη Β. Μακεδονία Μας. Ενώ την ημέρα της αποφάσεως του διεθνούς δικαστηρίου για την περιλάλητη ενδιάμεση συμφωνία, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μπάιντεν έρχεται από την Τουρκία στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά όταν υπάρχει έντονη κινητικότητα για την πιθανότητα αντιμετωπίσεως από την χώρα μας ενός περίεργου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Τα πολιτικά σταγονίδια του νεοταξικού δοσιλογισμού είναι λοιπόν το πρόβλημα της Πατρίδος μας. Και ο Ελληνικός Στρατός είναι η ασφαλέστερη εγγύηση για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός τάσσεται στο πλευρό του Φρουρού της Πατρίδος ως εγγυητής της λαϊκής ενότητος για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: