ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ



ΑΘΗΝΑ 15-12-2011.

Οι εγχώριοι ολετήρες που παίζουν το ρόλο της πολιτικής μας εξουσίας έχουν καταφέρει να φέρουν την δύσμοιρη πατρίδα μας στο προσκήνιο της διεθνούς πολιτικής δια της αδράνειας αντί δια της ενέργειας. Με την αποδοχή της υποτιμήσεως της Ελλάδος για λόγους απροσδιόριστους απέναντι στον «κυρίαρχο» λαό. Αλλά όταν κάποιος απουσιάζει από τα σχεδιαζόμενα που τον αφορούν, δεν μπορεί να αναμένει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην του ολέθρου και των απωλειών. Και φυσικά η ορατή αδράνεια κρύβει στην πολιτική πάντοτε μια αόρατη διαπραγμάτευση σε βάρος του εθνικού συμφέροντος ερήμην του ενδιαφερόμενου λαού.

Δεν υπάρχει φυσικά νοήμων πολίτης που να πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εκ της φύσης της δύσμοιρη ή ότι δεν διαθέτει εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση ενός ιδιόρρυθμου πολέμου που όλοι τον βλέπουν, όλοι παραδέχονται την ύπαρξή του, αλλά κανείς εκ των συστημικών φορέων δεν κάνει τίποτα για να τον πατάξει. Δεν υπάρχει κανείς Έλληνας Πατριώτης που να πιστεύει επιπλέον ότι η Ελλάδα του αυτοκρατορικού παρελθόντος δεν μπορεί στα χρόνια του πολιτικαντισμού να οδηγήσει τις εξελίξεις στον έλεγχο της εσωτερικής ισορροπίας και της εξωτερικής ισχύος όταν ο Θεός και η φύση προίκισαν την Πατρίδα μας με ανθρώπινη ευφυΐα και γεωφυσικό πλούτο.

Φαίνεται πάντως ότι ο συγκαιρινός Ελληνισμός έχει βαλθεί να ανατρέψει όλους τους φυσικούς νόμους και να σπαταλήσει τις ιστορικές συγκυρίες αρνούμενος να αναλάβει την καθυπόταξη των βαρβάρων του καιρού μας και τον εξανθρωπισμό εκ νέου της ανθρωπότητας. Γιατί όταν το σύμπαν όλο φλέγεται από μια απειροελάχιστη ολιγαρχία του χρήματος και τους «συμμαχικούς» της στρατούς, είναι τουλάχιστον ανόητο να πέφτεις μόνος σου μες στη φωτιά, εγκαταλείποντας κάθε ίχνος ανθρώπινης και εθνικής αξιοπρέπειας.

Όταν αναγορεύεις τους καταστροφείς σου στην πατρίδα, στην εργασία και τις διεθνείς σου παρέες ως διασώστες, όταν διορίζεις τους κλέφτες της ελευθερίας σου σε κύριους της περιουσίας σου, τότε δυο τινά συμβαίνουν. Είτε είσαι κυβέρνηση και επομένως συμμορία προδοτών είτε είσαι λαός που έχει αρνηθεί την αξία του, καταντώντας κουρασμένος σκλάβος. Και καλά, αν είσαι κυβέρνηση, σε στέλνουμε στο Γουδί και τελειώνουμε με την βρωμερή σου ύπαρξη. Αλλά αν είσαι λαός και προχωρήσεις στο επόμενο βήμα να ανεχτείς τις στημένες ξένες ψευτολύσεις που σου φέρνουν ελληνόφωνοι και «σύμμαχοι» ενώ εσύ αρνείσαι να επιβάλλεις ελληνικές λύσεις, τότε πρέπει να σταματήσεις να σέρνεσαι σαν το σκουλήκι.

Ο σπουδαιότερος φιλόσοφος της Γερμανίας Φρειδερίκος Νίτσε είχε πει σχετικά με την εθελόδουλη εγκατάλειψη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας: «Όστις κατέστησεν εαυτόν σκώληκα δεν πρέπει να παραπονείται όταν τον καταπατούν». Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν έχουμε αφήσει τον εχθρό να διαβεί την απόσταση από την πύλη των τειχών μέχρι την εγκατάσταση στον θρόνο του Έθνους καθιστώντας τον λαό μας φόρου υποτελή υπήκοο με ειρηνικά μέσα διαλύοντας τις κρατικές υποδομές. Γιατί όταν θέλει ο εχθρός σου να σε φέρει με την πλάτη στον τοίχο, τότε δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει παρά να διαλύσει την μόνη αγαθή τρόικα που μπορεί να στηρίξει το Έθνος. Την Εθνική Ιδιοκτησία με τους φόρους, την Εθνική Οικονομία με τα «συμμαχικά» δάνεια και τον Εθνικό Στρατό με το εσωτερικό ξαρμάτωμα.

Αλλά μήπως γι’ αυτά τα δεινά δεν διαμαρτύρεται σήμερα ο λαός μας; Γι’ αυτές ακριβώς τις ανορθογραφίες και τις αυταρχικές αποφάσεις παραπονούμαστε σήμερα. Αλλά αυτά δεν συνέβησαν ούτε από μόνα τους ούτε τυχαία. Διότι με τον έλεγχο της ιδιοκτησίας ο λαός απολαμβάνει τη σιγουριά της στέγης που είναι το αποτέλεσμα της δικής του εργασίας. Με την αυτοτελή οικονομική ανάπτυξη και την ενεργειακή ανεξαρτησία το Έθνος αναπτύσσεται αυτοχρηματοδοτούμενο μακριά από εξαρτήσεις. Και με τον αξιόμαχο Εθνικό Στρατό τα τείχη της Πολιτείας μένουν απρόσβλητα.

Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει την παραμικρή ανάγκη από ξένα σπρωξίματα και πολιτικούς ευπρεπισμούς. Κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλει να αγοράσουμε το θάνατό μας και να πωλήσουμε την Πατρίδα μας με το ενοχικό σύνδρομο του σπάταλου ή του φασίστα. Η μόνη υπαρκτή σπατάλη που πρέπει να κόψουμε είναι η δημοκρατική επιλογή ξενοκίνητων κομμάτων και χρυσοποίκιλτων εθνοπροδοτών. Και φυσικά προτιμούμε να μας λένε φασίστες παρά ξεφτίλες.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι υπέρμαχος του Όρθιου και Υπερήφανου Ελληνικού Έθνους. Την αξιοπρέπεια δεν πρέπει ποτέ να την εγκαταλείπεις. Εμείς θέλουμε τον Έλληνα Ισχυρό να αξιοποιεί τα προσόντα της γης του με την δική του εργασία και το Ελληνικό Έθνος Μεγάλο και Δυνατό να σκέπει με ασφάλεια κάθε ελληνική ύπαρξη. Και αυτό το δικαίωμα θα το κατακτήσουμε οπωσδήποτε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: