ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 26-12-2011.

Το κατοχικό κράτος του μνημονίου φόρεσε τη στολή εκστρατείας του νεοταξισμού και εφορμά ενάντια στον ελληνικό λαό προκειμένου να επιτύχει το στρατηγικό του στόχο της καταλύσεως του εθνικού μας κράτους. Μια δημοκρατική κατάλυση από επαγγελματίες δημοκράτες που αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ως εχθρούς αφού οι ίδιοι δεν ανήκουν στο Έθνος του οποίου σφετερίζονται τις εξουσίες.

Όταν κάποιος δεν σε θέλει και το μόνο που γυρεύει είναι να σου πάρει την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένειά σου, το σπίτι το πατρογονικό, την Ελλάδα σου την ίδια, τότε ο πόλεμος έχει ανάψει για τα καλά. Απαντάς θέτοντας τα δικά σου μεγάλα Όχι που είναι τα Όχι ολάκερης της Φυλής μας και λες στον ντόπιο πολιτικό υπάλληλο της παγκόσμιας εξουσίας ότι δεν έχει καμία θέση σε τούτα αιματοβαμμένα χώματα Μαρτύρων και Ηρώων δείχνοντάς του την πόρτα εξόδου.

Είδαμε με σχετική έκπληξη την άμεση αντίδραση των κατασταλτικών μηχανισμών του ψευτορωμέϊκου ενάντια στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής και άλλων φορέων της Εθνικιστικής Πατριωτικής Παρατάξεως. Αντίδραση που έφτασε να εκδηλωθεί με την ρίψη επικίνδυνων χημικών ακόμα και απέναντι σε μεγάλους ανθρώπους και εγκύους. Και μάλιστα χωρίς λόγο και αιτία με κάποια εντολή άνωθεν αγνώστου προελεύσεως. Κι όλα αυτά για να ματαιωθεί μια νομιμότατη πολιτική εκδήλωση που είχε προκύψει μετά από όλες τις διακριβώσεις και τις ανακοινώσεις που επιτάσσει ο σχετικός νόμος.

Το καθεστώς διαγράφει τους νόμους και εκτελεί τις εντολές του διεθνιστικού νεοταξισμού που ζητούν την πτώση των Φρουρών του Ελληνικού Έθνους ώστε να λεηλατηθούν ψυχές και περιουσία της Ελλάδος. Φρουροί του Έθνους μας είναι οι Εθνικιστές και ο Ελληνικός Στρατός. Καταλάβατε τώρα γιατί καταδικάστηκαν οι 2 από τους 39 οϋκάδες του Λιμενικού μας στο Ναυτοδικείο Πειραιά ενάντια σε κάθε λογική και νόμο πλην του εθνοκτόνου αντιρατσιστικού; Καταλάβατε τώρα γιατί οι «αναρχικοί» του συστήματος μπορούν να καίνε ξένες περιουσίες και κάποιοι συστημικοί να γκρινιάζουν τάχα και να διαδηλώνουν προσχηματικά αλλά όχι οι Έλληνες Εθνικιστές; Γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές αντιδρούν ενάντια στο ψέμα της ελληνικής φτώχιας και την αλήθεια της επιχειρούμενης διάλυσης της Ελλάδος.

Γνωρίζει πολύ καλά το Σύστημα ότι οι Έλληνες Εθνικιστές όπου κι αν εστιάζονται δεν δεσμεύονται από κόμματα αλλά από την Ελληνική Φυλή και τις θυσίες των Ηρώων μας. Την ίδια ακριβώς στιγμή η ελληνική κοινωνία βιώνει το μεγαλύτερο κύμα ανασφάλειας που έχει προκύψει ποτέ. Μια αληθινή και καθημερινή γενοκτονία. Σε μια χαρακτηριστική περίπτωση στην περιοχή του Γκύζη εντοπίστηκε ένα εργαστήριο νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών που διατηρούσαν τα μέλη αλβανικού κυκλώματος λαθρεμπόρων. Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκαν επιπλέον όπλα. Και σε μια άλλη περίπτωση στου Ζωγράφου οι ληστές προκειμένου να πάρουν τη λεία τους δεν δίστασαν να πατήσουν την κοιλιά μιας εγκύου για να εκβιάσουν το σύζυγο.

Τα περιστατικά αυτά είναι απολύτως ενδεικτικά της εξαχρειώσεως αφού τέτοια συμβαίνουν άπειρα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Κι όμως, οι ηγετίσκοι του προτεκτοράτου ετοιμάζονται να αποφυλακίσουν 1000 κρατουμένους από τις φυλακές όπου εκτίουν ποινές κράτησης από τρία έως δέκα χρόνια με σοβαρότατα αδικήματα. Και το αίτιο αυτής της άθλιας ενέργειας είναι η αποσυμφόρηση των φυλακών μας στις οποίες μαθαίνουμε πως κρατούνται 12200 άτομα εκ των οποίων οι 7000 αλλοδαποί! Λαθρομετανάστες που όχι απλώς δεν θα απελαθούν αλλά μπορεί να τους ελληνοποιήσουν οι Κατοχικές Αρχές.

Και ενώ η προσκυνημένη ηγεσία ψάχνει το χρόνο να πετσοκόψει τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις των απόμαχων Ελλήνων, στον χρυσοφόρο Ελληνικό Βορά τα ξένα συμφέροντα βάζουν χέρι στα πλούσια μεταλλεύματα. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η καναδική μεταλλευτική εταιρία European Goldfields, μητρική της «Ελληνικός Χρυσός», που έχει λάβει τα δικαιώματα εξόρυξης χρυσού και άλλων μετάλλων, εξαγοράστηκε από την επίσης καναδική Eldorado Gold. Η συγκεκριμένη εταιρία που ενδιαφέρεται για το χώρο Ελλάδος και Τουρκίας δηλώνει ότι η εταιρική ενοποίηση θα την καταστήσει «κυρίαρχη επιχείρηση όσον αφορά την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή του Αιγαίου».

Το ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον όμως δεν φαίνεται να ελκύει ως συμμαχικός παράγοντας τους λάτρεις της Εσπερίας. Κι αυτό όταν ο ρωσικός κολοσσός Gazprom εκφράζει το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στην εξόρυξη φυσικού αερίου στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Και η Αλεξανδρούπολη ακόμη περιμένει τον αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης όταν οι Τούρκοι «επενδυτές» ορέγονται τις επικείμενες Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες στην Ελεύθερη Θράκη μας.

Ο υπουργός Υγείας Λοβέρδος λέει πως η Ελλάδα της πείνας και των συσσιτίων καταρρέει ακόμη και με την κυβέρνηση Παπαδήμου και πώς αν δεν υπάρξει ανάπτυξη το 2012 και το 2013, θα κλείσουν σημαντικές υποδομές στην Υγεία, την Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προαναγγέλλει την υποδούλωση της Ελλάδος λες και δεν είναι υπουργός της κατοχικής κυβερνήσεως.

Το νεοταξικό κράτος καταλύθηκε από τους εκφραστές του. Τώρα είναι η ώρα να ανασυνταχθεί το Έθνος από τους δικούς του Φρουρούς, τον Ελληνικό λαό. Είναι η ώρα να ξεκουμπιστούν από τον τόπο μας οι κοτζαμπάσηδες και να αναγεννηθεί ένα ισχυρό Εθνικό Κράτος. Είναι η ώρα της Ελλάδος του Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: