ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ


ΑΘΗΝΑ 16-12-2011.

Το μέλλον ενός Έθνους στηρίζεται στο μέγιστο βαθμό στον πατριωτισμό που χαρακτηρίζει το πιο υγιές τμήμα του λαού, τη νεολαία του. Η ελευθερία της Φυλής μπορεί να εξασφαλιστεί μονάχα μέσα από τη διατήρηση της Παραδόσεως και της Ελευθερίας από τους νεαρούς βλαστούς που έχουν πάρει την απόφαση να βαστήξουν αυτή τη γη που τους ανάστησε ελληνική, καμωμένη να αναπτυχθεί μονάχα από χέρια ελληνικά.

Η εθνική συνείδηση και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι τα πιο ισχυρά συναισθήματα του Ελληνισμού μας και τα πρώτα πνευματικά γράμματα που οφείλει να εμπεδώσει η Πολιτεία στα παιδιά της. Η καρδιά της Ελληνικής Νεολαίας πρέπει να νοιώσει γρήγορα την ευθύνη που κουβαλάει η ταυτότητα αιώνων δημιουργίας και αγώνων επιβίωσης. Να αντιληφτεί το αληθινό μέγεθος του Ελληνικού Πολιτισμού και την υποχρέωση να σταθεί με ψυχολογικό σθένος ανυπέρβλητο να πολεμήσει για να θωρακίσει και να μεγαλώσει το Ελληνικό Έθνος. Οφείλουμε να δώσουμε στον Έλληνα Νέο ως πνευματική τροφή τις σκέψεις των σοφών της Φυλής, το ήθος της ελληνικής οικογένειας και της έντιμης εργασίας και μαζί το ηρωικό πνεύμα του Έλληνα Πολεμιστή.

Το Ελληνικό Κράτος που θα πάρει την απόφαση να δυναμώσει τους ορίζοντες της Ελληνικής Νεολαίας και να οργανώσει τη συλλογική δράση αυτής είναι μονάχα ένα Κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό. Είναι σίγουρο ότι το Εθνικό Κράτος που έχει αποφασίσει να δώσει βάσεις και υποδομές στα παιδιά του δεν πρόκειται να ανεχτεί ξένες πλάτες να του στερήσουν γη και μέλλον με υποθήκες και μεταναστεύσεις. Είναι βέβαιο ότι ο Νεολαίος αυτού του αληθινά Ελληνικού Κράτους δεν θα πουλήσει τον ιδρώτα του με εργασιακές εφεδρείες και δεν θα γίνει μετανάστης από την Γη των Πατέρων του για να έλθουν ασιάτες και «περιούσιοι» αλλά και γειτονικά φαντάσματα του παρελθόντος να πάρουν τη θέση του στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων.

Είναι βέβαιο ότι ο Έλληνας Νέος του Εθνικοκοινωνισμού Μας θα επαναστατήσει. Το Ελληνικό Αίμα που βράζει στις φλέβες του και η εθνική αυτογνωσία, η φυσική δύναμη της νιότης και η επιθυμία να βαστήξει στα χέρια του την πατρογονική περιουσία για να τη μεγαλώσει θα υπερισχύσουν κάθε αλλογενούς απειλής και κάθε ιθαγενούς αλαζονείας. Είναι αυτός ο λόγος που φρόντισαν οι ετερόφωτοι ηγετίσκοι και ελληνόφωνοι εντολοδόχοι να κρατήσουν την Ελληνική Νεολαία μακριά από την Ελληνική Παιδεία, αφού φρόντισαν να της στερήσουν τον εθνικό χαρακτήρα για να την καταστήσουν μη ελληνική. Για να στρέψουν την Ελληνική Νεολαία ενάντια στην υπηρεσία της ίδιας της Πατρίδος τους. Για να την κάνουν να μισήσει την Ελλάδα και να την εγκαταλείψει μικρή και ζητιάνα να σβήσει στα χέρια των Βαρβάρων της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας μόνη και αβοήθητη.

Αλλά η Ελληνική Νεολαία του Εθνικοκοινωνισμού μας θα κρατήσει άρρηκτο τον δεσμό με την Μητέρα Ελλάδα και θα τον μεγαλώσει. Θα βαδίσει στο δρόμο της Νεολαίας του Εθνάρχη Μεταξά. Η Πίστη στο Θεό και την Ελλάδα θα επιστρέψει στο ελληνικό σχολείο. Η αγάπη για τα ελληνικά γράμματα και η ενίσχυση της φυσικής δυνάμεως, το πάλεμα το πνευματικό και το σωματικό της Ελληνικής Νεολαίας θα φτιάξει την Νέα Φάλαγγα Ελλήνων Πολεμιστών και παράλληλα το στοιχείο της συντροφικότητας των νεαρών Ελληνίδων θα σφυρηλατηθεί στο πνεύμα της ελληνικής οικογένειας. Και οι Έλληνες νέοι θα γίνουν βγαλμένοι μέσα από τους ένδοξους χρόνους και πάλι τα ζωντανά τείχη της Πατρίδος ενθαρρυμένοι από το πνεύμα του συναγωνισμού προς τον φυλετικό αδελφό.

Αλλά και η εργασία θα αποτελέσει την φυσική συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας που θα παραμείνει κι αυτή κλειστή στους κόλπους του Έθνους. Από Έλληνες μονάχα για Έλληνες. Το Εθνικό Κράτος θα κρατήσει τα γερά μυαλά εντός των τειχών και η αιμορραγία της μετακίνησης λαθραίων πληθυσμών θα παύσει να απειλεί τα παιδιά μας. Τα κίνητρα της ενασχόλησης της Ελληνικής Νεολαίας με την ελληνική γη ως τροφό και ως τρόπο ενάσκησης ταυτόχρονα είναι βασική μέριμνα για να απλωθεί ο ελληνισμός μας στην ύπαιθρο που τώρα έχει εγκαταλείψει σε γυρολόγους πολυεθνικούς και εισβολείς μισελληνικούς. Οι Εθνικές Οργανώσεις των Νέων μας θα δώσουν το έναυσμα. Και η Εργασία στο Έθνος θα δίδεται ανεξαρτήτως πνευματικού ή σωματικού κάματου από ελληνοπούλα διψασμένα για δημιουργικότητα.

Η Εθνική Νεολαία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα επιστρέψει στα πνευματικά νάματα της Ελληνικής Φυλής που σκοπίμως απέβαλαν οι ελληνόφωνοι τύραννοι του ντόπιου νεοταξισμού. Το εμπόριο της Πατρίδας θα σταματήσει από αυτήν ακριβώς την Νεολαία που θα επανδρώσει με Τιμή και Ατσάλινη Θέληση την Ελληνική Παιδεία, τον Ελληνικό Στρατό, την Ελληνική Οικογένεια, την Ελληνική Εργασία. Και αυτή η Νεολαία θα θεμελιώσει σε στέρεες βάσεις την Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: