ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΥΖΩΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΑΘΗΝΑ 5-12-2011.

Το καθεστώς της σύγχρονης νεοταξικής κατοχής διάγει εξαιρετικά προκλητικό βίο όταν την ίδια στιγμή διαχειρίζεται τις κυβερνητικές επιλογές που του υπαγορεύονται έξωθεν με αποκλειστικό γνώμονα την υποταγή του Έθνους διά της λαϊκής εξαθλιώσεως. Η προκλητικότητα μάλιστα αυτή λαμβάνει μέγιστο προσβλητικό χαρακτήρα όταν οι πολιτικοί στόχοι και τα προαποφασισθέντα μέτρα εθνοκτονίας και φτωχοποίησης οδηγούν εν πλήρη γνώσει των ανέτως διαβιούντων διαχειριστών στην μεγιστοποίηση του προβλήματος και τη σίγουρη καταστροφή.

Οι διεθνείς φυλλάδες της παγκοσμιοποίησης και των ξένων κέντρων λήψεως αποφάσεων που όλοι οι πρόθυμοι της γης ακούν δίνουν καθημερινά το έναυσμα του τρόμου. Στην Financial Times διαβάσαμε πως ο χρόνος τελειώνει για την Ευρωζώνη που καταρρέει σε 10 μέρες και καλά. Διαβάσαμε ακόμη πως ετοιμάζεται μια πιο στενή οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης σε περίπτωση που η τροποποίηση των ευρωπαϊκών συνθηκών είναι χρονοβόρα.

Σχεδιάζεται δηλαδή μια ετσιθελική ακύρωση των «ευρωπαϊκών» συνθηκών από τους ίδιους ηγετίσκους που δώσανε εξουσίες των εθνών στις Βρυξέλλες προκειμένου να γίνει μια ενιαία οικονομική διακυβέρνηση που, όπως λένε οι ίδιοι, θα οδηγήσει σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Διαλύουν δηλαδή το έθνος – κράτος για να το σώσουν τάχα και μεταβιβάζουν την κεντρική διοίκηση σ’ ένα ενιαίο υπερκράτος.

Η έτερη εφημερίδα του νεοταξισμού Wall Street Journal μας «ενημερώνει» ότι οι εταιρείες διαχείρισης συναλλαγών συναλλάγματος προετοιμάζουν τις ηλεκτρονικές τους πλατφόρμες ενόψει επιστροφής της Ελλάδος στη δραχμή. Αναφέρεται κι αυτή στην κατάρρευση της ευρωζώνης, μας λέει για την μαζική επιστροφή των ευρωπαϊκών χωρών στα εθνικά τους νομίσματα και για τις ανησυχίες που εκφράζουν οι «καημένοι» τραπεζίτες και κυβερνητικοί παράγοντες του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Την ίδια στιγμή στη χώρα μας οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες έχουν μετατρέψει το αληθινά σωτήριο όνειρο της δραχμής σε σκόπιμο εφιάλτη καταστρέφοντας την αυτοτέλεια του ελληνικού χωραφιού, εργοστασίου και βιομηχανίας προκειμένου να μείνουμε όμηροι του διεθνούς κεφαλαίου ελλείψει εγχώριου. Το σχέδιό τους αποσκοπεί στην τρομοκράτηση των Ελλήνων ώστε να διαρραγούν ευκόλως τα εθνικά μας ιμάτια όταν μοιράζεται στα διεθνή οικονομικά συμφέροντα ο γεωφυσικός μας πλούτος και ενισχύονται οι διεκδικήσεις των εχθρικών μας «γειτόνων» επί ελληνικού εδάφους.

Ντόπιοι και ξένοι νεοταξίτες εφαρμόζουν τον ψυχολογικό πόλεμο και την απειλή της επιβίωσης ώστε να ισοπεδώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οδηγούν με τις ολέθριες πολιτικές τους τα ελληνικά μαγαζιά στο λουκέτο και τους Έλληνες εργαζόμενους στην ανεργία με δολοφονικά φοροεισπρακτικά μέτρα, εισαγόμενη λαθρομεταναστευτική εργασία και επέλαση πολυεθνικών συμφερόντων. Και ύστερα απολαμβάνουν τους μονόδρομους που δημιούργησαν.

Διαβάσαμε λοιπόν στην φθινοπωρινή έκθεση του ΟΟΣΑ πως το χρέος της χώρας παρουσιάζει σταθερά αυξητική τάση με πρόβλεψη για 184% του ΑΕΠ το 2013. Και ακόμη πως η ανεργία των Ελλήνων θα ξεπεράσει το 18,5% τόσο για το 2012 όσο και για το 2013. Διαβάσαμε ακόμη πως σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο το 63% των Ελλήνων που σήμερα απασχολούνται φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους στο προσεχές διάστημα. Το 76% των Ελλήνων αποκλείουν τη δυνατότητα να κάνουν δική τους επιχείρηση αν χάσουν τη δουλειά τους.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα έρχονται να μονιμοποιηθούν στις ζωές μας τα «ευεργετικά» μέτρα της εργασιακής εφεδρείας – προθεσμιακής απόλυσης, του ανοίγματος των επαγγελμάτων στα πολυεθνικά συμφέροντα, των μονιμοποιημένων χαρατσιών σε βάρος των σπιτιών μας, οι νέες μειώσεις των αποδοχών μας και άλλα μειωτικά. Για να χάσουμε ψωμί, σπίτι και Πατρίδα.

Στο μεταξύ μόνο για το 2010 έκαναν φτερά από τη χώρα 1,45 δις ευρώ ως εμβάσματα (λαθρο)μεταναστών σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ. Τα λεφτά αυτά έφυγαν χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση για τους λαθρομετανάστες και χωρίς προηγουμένως να έχουν δηλωθεί στην εφορία κατά πλειοψηφία. Την ίδια στιγμή κόβονται τα πολυτεκνικά επιδόματα των Ελλήνων ενώ φυσικά η προσφορά των αλλοδαπών στην εγκληματικότητα συνεχίζεται με αυξητικό ρυθμό.

Σύμφωνα με τον ελληνικής καταγωγής βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη υπάρχουν Έλληνες βουλευτές που διαθέτουν ανθηρούς λογαριασμούς στις ελβετικές τράπεζες που δεν έχουν ανοιχτεί γιατί οι «ελληνικές» κυβερνήσεις κωφεύουν για χρόνια παρά τις προτεινόμενες ελβετικές φορολογικές ρυθμίσεις. Τα δε κόμματα εξουσίας σύμφωνα με υπό εισαγγελική διερεύνηση υπόθεση λαμβάνουν σκανδαλώδεις δανειοδοτήσεις με εγγυήσεις τις ρευστές μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις. Κι αυτά όταν τα ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, όπως συνέβη σε μια περίπτωση στο Ηράκλειο Κρήτης όπου η οικογένεια του μαθητή είχε να φάει δύο μέρες.

Σ’ αυτό το προτεκτοράτο το ψευτορωμέϊκο δέχεται λέει το δώρο της αποστολής από τη Γερμανία ενός υφυπουργού προκειμένου να ελέγχει την πορεία των χρηματοδοτουμένων από την ΕΕ προγραμμάτων που έχουν στο παρελθόν πάει σε καθεστωτικές τσέπες. Στο ίδιο αυτό προτεκτοράτο Σκοπιανοί σκορπίσανε προκηρύξεις ανθελληνικού περιεχομένου έξω από το χώρο της έκθεσης βιβλίου στο Ζάππειο προδικάζοντας την αναγνώριση του ψευτομακεδονισμού τους από ΟΗΕ και Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Αυτό το προκλητικό και προσκυνημένο καθεστώς πρέπει να φροντίσουμε να καταρρεύσει. Και ευθύς να σηκώσουμε στη θέση του ένα Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς Ελλήνων Πατριωτών ώστε να μεγαλώσουμε την προίκα της Φυλής και να δημιουργήσουμε μια Μεγάλη και Αυτάρκη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: