ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΘΗΝΑ 23-12-2011.

Το καθεστωτικό ψευτορωμέϊκο του ντόπιου νεοταξισμού προχωράει με συστηματικό τρόπο στην συρρίκνωση της Πατρίδος μας. Έχοντας φροντίσει από χρόνους πολλούς να ακυρώσει πάσα δίκαιη εθνική διεκδίκηση και διεθνή πολιτική επιρροή, έχει αναλωθεί στην δημιουργία μιας μικρής και ανελεύθερης Ελλάδος που ανέχεται την εκπόρνευση της εθνικής κυριαρχίας και τον διωγμό των Ελλήνων με την αρπαγή γης και περιουσίας.

Oι Έλληνες δεν φοβούνται την Στρατιωτική Επανάσταση που τόσο επιμελώς αναφέρουν ξένες και ντόπιες φυλλάδες. Κάθε άλλο. Οι Έλληνες εξακολουθούν να αγαπούν τον Ελληνικό Στρατό και την Πατρίδα τους. Γιατί η δική μας Ελλάδα είναι η γνήσια αυτοκρατόρισσα που σκεπάζει ολόκληρη την Χερσόνησο του Αίμου και Πρωτεύουσα ισόβια έχει την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη.

Η δική μας Ελλάδα δεν αδιαφορεί όταν βλέπει τους σκλαβωμένους Έλληνες να πασχίζουν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τον Ελληνισμό τους Όρθιο και Ζωντανό στην Βόρειο Ήπειρο, τη Βόρειο Μακεδονία, στην Ιωνία και τον Πόντο. Σε κάθε ελληνική γη όπου για τα αδέρφια μας δεν ισχύει η ελεύθερη εθνική έκφραση που ζητούν εδώ οι ψευτομειονότητες του νεοταξισμού. Η δική μας Ελλάδα δεν αδιαφορεί όταν τα νησιά μας αλλάζουν σημαία στους διάφορους συμμαχικούς τάχα χάρτες και η Κρήτη αναγορεύεται αυθαίρετα σε ανεξάρτητο κράτος από «εταίρους» και συστημικά κερδοσκοπικά συμφέροντα.

Οι δικοί μας Έλληνες δεν πρόκειται να βγουν από το σπίτι και την εργασία τους για να μπουν στη θέση τους τα ίδια «περιούσια» συμφέροντα που ζητούν να μας πάρουν και την στάχτη από το τζάκι όπως είχε προφητεύσει ο κοσμοκαλόγερος του Ελληνισμού Πατροκοσμάς. Οι Έλληνες δεν επιθυμούν να αγοράσουν μια κουτσουρεμένη ελευθερία στην πατρίδα που έδωσε μαθήματα ηρωισμού και φόρο αίματος για το ακριβό αυτό αγαθό. Γιατί η ελευθερία είναι έπαθλο ζωής που κατακτείται από λαούς που σέβονται τις παρακαταθήκες τους και έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μεγαλώσουν, να υποτάξουν τους βάρβαρους και να τους διοικήσουν.

Αυτό είναι το κοινό μυστικό που πάλι η Ελλάς έκανε κανόνα γεωπολιτικής και ορθής πολιτικής συμπεριφοράς. Και μπορεί εμείς να πέσαμε μέχρι τις ημέρες μας σε καταναγκαστική πολιτική χειμερία νάρκη από προδότες πολιτικούς που κάνανε το ρουσφέτι και την προδοσία επιστήμη, νόμο και εξουσιαστική πρόταση, αλλά η αλαζονεία και ο τυχοδιωκτισμός δεν έχουν κατορθώσει ποτέ να ορθοποδήσουν.

Το εθνικό καθήκον της Ελλάδος, τη στιγμή που διακρατικά συμφέροντα και στόλοι πλευρίζουν τα ελληνικά ύδατα και τον πλούτο τους υπό την σκιά της στημένης κρίσης, είναι να αποφύγουμε τη στήριξη των κάθε λογής ευρωπαϊκών και νατοϊκών συμφερόντων. Γιατί αυτά τα συμφέροντα εκτός από αντικρουόμενα είναι απολύτως μισελληνικά.

Οι σχεδιασμοί αυτοί μοιάζουν με τα τραπεζικά κεφάλαια. Έχουν βρει στέγη σε έδαφος ελληνικό αλλά κρύβουν σκέψεις και επιδιώξεις κατοχικές. Όμως το παιχνίδι τώρα διαφοροποιείται. Το άτακτο παιδί που ο διεθνής έμπορος έφερε πριν από χρόνια στην περιοχή μας, ο Τούρκος, πέταξε μπόι ανύπαρκτο και θέλει να δαγκώσει τους πάντες. Αν δάγκωνε μόνο την Ελλάδα, τότε ο εμποράκος θα του έφτιαχνε άγαλμα σαν το μαυσωλείο του συγγενή του Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα όμως για τα θέλγητρα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου η Τουρκία δαγκώνει τον νεοταξικό εμποράκο.

Δεν πρέπει λοιπόν επί ουδενί να στρέψουμε το βλέμμα υπέρ των ψευτοσυμμάχων που θέλουν να μας σώσουν γιατί σκοπεύουν να πάρουν τις ψυχές μας και τον πλούτο της Πατρίδος μας ώστε να πουν τη λεηλασία λύση. Και μήτε να δεχτούμε άλλες «σωτηρίες» μήτε να βαστήξουμε το χρήμα τους και την ψευτοευρώπη τους. Να αφήσουμε τις προσωρινές δυνάμεις να φαγωθούνε αναμεταξύ τους και να διώξουμε το ψευτορωμέϊκο που μας κυβερνάει. Ελληνικός λαός και Ελληνικός Στρατός να πάρουνε γρήγορα εξουσία για να κρατήσουν τους βάρβαρους έξω από τα ελληνικά τείχη. Γιατί όπως ακριβώς είχε πει ο Γέροντας Παίσιος Ρώσοι, Αμερικανοί, Εβραίοι και Ευρωπαίοι αφού ισοπεδώσουν τον Τούρκο θα θελήσουν να πάρουν το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας για λογαριασμό τους. http://www.youtube.com/watch?v=xsJYLaMv8mc&mid=54

Η Ελλάς έχει κάθε όφελος να βάλει στο παιχνίδι τη Ρωσία. Παράλληλα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε και να προβάλλουμε μονάχα τις δικές μας διεκδικήσεις. Είναι επιβεβαιωμένο πως ό,τι με αίμα κατακτείται, με αίμα ελευθερώνεται. Και πως όποιος υποχωρεί, χάνει περισσότερα από όσα έχει ήδη χάσει. Το Ελληνικό Αίμα δεν πρόκειται να βεβηλωθεί από νέες ήττες. Και οι προσωρινά «μεγάλοι» δεν θα μπορέσουν να βαστήξουν την Κωνσταντινούπολη που θα έρθει νομοτελειακά σε χέρια ελληνικά αφού μεταξύ τους δεν πρόκειται ποτέ να τα βρουν.

Αυτό λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε μες σε μια Εθνικοκοινωνική Ελλάδα με Πίστη στο Θεό και Αγάπη στην Ελληνική Φυλή να πούμε στα ίσια: ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ, ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ, ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ. ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: