ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 7-12-2011.

Ζούμε σε μια πολιτεία μικρόψυχη και ανάξια να κουβαλάει το όνομα ενός μεγάλου και άξιου Έθνους σαν το Ελληνικό. Και ενώ το καθεστωτικό ψευτορωμέϊκο εξουσιαστών και αντιεξουσιαστών ματώνει Πατρίδα και λαό, οι μεγάλοι του χρήματος και των εξοπλισμών που στήνουν κυβερνήσεις είπανε να θυμηθούνε τα εθνικά μας θέματα που έχουν οσμή γεωφυσικού πλούτου.

Σκέφτηκαν οι «περιούσιοι» τυχοδιώκτες πως, τώρα που έχουν βάλει πλώρη για να στήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, έχουν απόλυτη ανάγκη να ελέγξουν τελειωτικά τούτη τη φορά το πιο ζουμερό ενεργειακό δρόμο που είναι και πέρασμα γεωστρατηγικής σημασίας μέγιστης. Οι δυνάμεις του διεθνιστικού νεοταξισμού καταφτάνουν στην Πατρίδα μας γιατί γνωρίζουν ότι εκείνος που θα πάρει τα κλειδιά αυτής της γης θα γίνει ο κυρίαρχος του παγκόσμιου πολιτικού παιχνιδιού.

Δείτε μέσα σε μια μέρα μόνο πόσα επισκεπτήρια είχαμε. Στις 5 του Δεκέμβρη όλα. Το Διεθνές Δικαστήριο με τα Σκόπια για τη Μακεδονία Μας. Την επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου Μπάιντεν στην Αθήνα αφού πέρασε πρώτα από την Τουρκία που τάχα διαρκώς μαλώνουν οι νεοταξίτες για την καταπίεση ελευθεριών. Βέβαια η Τουρκία έχει αναλάβει όλο το βρώμικο παιχνίδι με τους άτακτους ηγέτες της περιοχής και τους ενεργειακούς δρόμους που ανοίγουν τα πολεμικά της στα ελληνικά ύδατα. Την ίδια ημέρα το ΔΝΤ αποφάσιζε να μας δώσει το δάνειο με αντάλλαγμα προφανώς ενεργειακών δρόμων και εθνικής κυριαρχίας. Στο μεταξύ Αμερικανοί και Ευρωπαίοι έχουν για συντροφιά τους και το Ρωσικό Στόλο.

Τα γεράκια της παγκόσμιας εξουσίας δεν θα κρατηθούν πλέον μακριά από το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας. Τώρα ακριβώς είναι η στιγμή που πρέπει η Ελλάς να αποτινάξει την προδοτική πολιτική τάξη που σέρνει πάνω της. Για να αποκτήσει ελληνική ηγεσία που θα σπάσει τα δεσμά των Ελλήνων. Για να επιβάλλει ελληνική γεωπολιτική στόχευση που δεν θα ακολουθήσει τον όλεθρο της συγκρούσεως των προσωρινά δυνατών αλλά θα επιδιώξει την επέκταση της εθνικής μας κυριαρχίας, εγκαταλείποντας τον νεοταξικό συρφετό και την Τουρκία να συρθούν στον πάτο του χαμού που ετοίμαζαν για την Ελλάδα.

Ας τιμωρήσουμε εκείνους τους θρασείς που θέλησαν να εγκαταλείψουμε Θεό, Ελλάδα και Στρατό. Κι ας γίνουμε εκ νέου Ηγετικό Έθνος Ελεύθερων Ελλήνων. Τώρα είναι η ώρα που ο Εθνικισμός μας θα προβεί στην υψηλότερη υπηρεσία προς την Πατρίδα και τον Θεό, ξεσχίζοντας τις συνομωσίες της σιωπής και τους αποκλεισμούς του «δημοκρατικού» προτεκτοράτου και των αφεντικών του. Είναι η ώρα της επανάστασης των Ελλήνων ενάντια στην δουλοπρέπεια του ξενοκίνητου καθεστώτος.

Όταν η πολιτική πραγματικότητα συναντάει τις Ιερές Παραδόσεις και τις Προφητείες αγίων μορφών του Ελληνισμού, μορφών κατάφορτων από Ελλάδα κι όχι από οικουμενισμό, τότε το έναυσμα για την διάλυση της επιβαλλόμενης πολιτικής δουλείας έχει δοθεί. Οι στρατιωτικές ασκήσεις των Ρώσων με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σε πείσμα της ελληνόφωνης πολιτικής ηγεσίας έχουν δώσει το έναυσμα. Οι νατοϊκές ασπίδες με το τουρκικό χρώμα και η ρωσική τοποθέτηση περί στρατιωτικής απαντήσεως είναι η προθέρμανση της σύγκρουσης που έρχεται.

Η έγερση της εξοργισμένης Ρωσίας από τον λήθαργο που προφητεύει ο Άγιος Αγαθάγγελος ως μήνυμα αγγέλου Κυρίου έρχεται πραγματικά στο σωστό καιρό. Οι προφητείες του κοσμοκαλόγερου του Ελληνισμού Πατροκοσμά για τη λύση στο θέμα της Κωνσταντινούπολης τον καιρό που θα βασιλεύει στο Μόσκοβο αρκούδι με λαλιά, ο τρόμος που θα επικρατήσει από κείνον που όλοι θα λένε ευλογημένο χωρίς να έχει ευλογία Θεού και το κακό που θα ξεκινήσει από έναν κασιδιάρη φαίνεται πως βρίσκονται ενώπιον μας. Με τον Μεντβέντεφ να έχει ελληνική απόδοση του ονόματος την λέξη αρκούδος, τον Μπαράκ – ευλογημένο σε κάποιες γλώσσες- Ομπάμα και τον Πούτιν να βρίσκονται στις θέσεις τους. Και από κοντά βέβαια οι νεοταξικές παρεμβάσεις στις τελευταίες ρωσικές εκλογές διόλου τυχαία.

Κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει από καμία χρεοκοπία και κανείς δεν πρόκειται να φυλάξει τα δικά μας σύνορα. Η είσοδος της Ρωσίας απέναντι από τις ΗΠΑ πρέπει να βρει στο τιμόνι της Ελλάδος μια εθνική πολιτική ηγεσία που θα έχει ενωμένο τον λαό και ισχυρό το κράτος, έτοιμο να λάβει τον πραγματικό εθνικό γεωγραφικό του χώρο όταν τα συντρίμμια του νεοταξικού τυχοδιωκτισμού στείλουν στον καιάδα της ιστορίας την Τουρκία και τους κρατικούς δορυφόρους της. Με τη βοήθεια του Θεού και το χέρι του Ελληνικού Στρατού ατσάλινο να δίνει σάρκα και οστά στους πόθους του Γένους.

Και τότε τα «χρέη» θα καούν στη φωτιά της στιγμής. Το αληθινό χρέος της επιστροφής της Κωνσταντινούπολης στον Αυτοκρατορικό Ελληνισμό θα πληρωθεί για να βρουν γαλήνη οι Ήρωες μας και να δικαιωθούν οι συκοφαντημένοι Έλληνες που πιστεύουν σε Θεό, Έθνος και Στρατό. Η ώρα των Ελλήνων και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι εδώ και το ταμείο θα αποδώσει Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
http://www.youtube.com/watch?v=_fEVKhifLLM

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: