ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 12-12-2011.

Το κατοχικό καθεστώς επιδίδεται σ’ έναν άκρατο δοσιλογισμό και αναλώνεται παράλληλα σε μια νομοθετική αντιρατσιστική κίνηση ανακαλύπτοντας τον εχθρό στο πρόσωπο του ελληνικού φυλετισμού όταν αυτοί που πεινούν, βάλλονται και προσβάλλονται μες στην ίδια τους την Πατρίδα είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. Την ίδια στιγμή φυσικά η εγχώρια αγορά εργασίας γονατίζει και τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία ξεπουλιούνται στον ξένο παράγοντα, τόσο στους επιτηρητές όσο και στους τοκογλύφους, ένεκα του αόρατου χρέους.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας το διαβόητο λαθρονομοσχέδιο της παροχής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων σε λαθρομετανάστες οδεύει μετά και την τελική εκδίκαση στο σκουπιδοτενεκέ της παρανομίας και του ανθελληνικού παραλογισμού. Η αναμενόμενη απόφαση θα δημιουργήσει ζήτημα ακυρότητας των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών που είχαν στηριχθεί στο νομοθετικό τερατούργημα το οποίο οι δικαστές έκριναν ανεπαρκή από κάθε άποψη.

Αλλά η ρήση και κερατάς και δαρμένος βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του στην κατάθεση του νομοσχεδίου κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην «ελληνική» Βουλή. Σ’ αυτό το νομοσχέδιο το υπουργείο δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων διαπιστώνει ότι υπάρχει ο φόβος εκδηλώσεως μίσους ή βιαιοπραγιών κατά προσώπων με συγκεκριμένα φυλετικά, γενετικά και άλλα χαρακτηριστικά, όπως χρώμα, θρησκεία ή καταγωγή. Και προχωράει στην πρόβλεψη προστίμων και ποινών φυλάκισης. Στην ουσία το καθεστώς ομολογεί την πρόθεσή του να δημιουργήσει μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Ένα μόρφωμα πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό που θα μπορέσει ευκολότερα να το πουλήσει.

Το υπουργείο όμως κάνει ένα λάθος. Στην Πατρίδα μας οι μόνοι που πέφτουν θύματα εγκληματικότητας είναι οι Έλληνες από τους λαθρομετανάστες κι όχι το ανάποδο. Και μάλιστα σε μια περίοδο που η ανεργία και η ανασφάλεια του λαού μας σαρώνουν. Δεν ακούσαμε τίποτα για παράδειγμα από το υπουργείο δικαιοσύνης για την περίπτωση Αφγανού λαθρομετανάστη στη Σπάρτη που συνελήφθη για απόπειρες βιασμών Ελληνίδων ενώ ο ίδιος δράστης είχε αποφυλακιστεί όντας κρατούμενος για σωρεία παραβάσεων και παράνομη παραμονή στη χώρα. Και τέτοιες περιπτώσεις έχουμε άπειρες.

Στο μεταξύ το «ευαγές» ίδρυμα της «Ε»Ε που μας λέγανε ηγετίσκοι και εταίροι πως θα μας σώσει από τα «χρέη» και πως η θέση μας είναι δίπλα στο ευρώ σωριάζεται στα δικά του ερείπια. Οι διαβόητοι εκτιμητικοί οίκοι των τραπεζών επιθυμούν την υποβάθμιση της ευρωζώνης και των μηχανισμών της. Το δε γαλλογερμανικό σχέδιο του νεοταξισμού στην πραγματικότητα για την κατάργηση των ευρωπαϊκών συνθηκών και την καταστροφική ενιαία οικονομική διακυβέρνηση ευτυχώς δεν περπατά γιατί κλοτσάει η Βρετανία και η Ουγγαρία.

Οι ψευτοσωτήρες μας σε Ευρώπη και «ελληνική» καθεστηκυία τάξη είναι πραγματικά για κλοτσιές και οφείλουμε αληθώς να αντιδράσουμε πριν χάσουμε κυριολεκτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια μας και μείνουμε χωρίς σπίτια, χωρίς ανάσα, χωρίς Πατρίδα. Γιατί όπως βλέπουμε τα εθνοκτόνα δάνεια σαν το τελευταίο του ΔΝΤ έρχονται μετά από κάποια ήττα έστω και διαχειρίσιμη σαν την καταδίκη της Ελλάδος για τον αποκλεισμό των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ ένεκα της γνωστής Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Και μπορεί αυτή η απόφαση να είναι για τα σκουπίδια, αλλά κάποιοι στέλνουν τους Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν να φάνε.

Σύμφωνα λοιπόν με την ετήσια έκθεση για το Ελληνικό Εμπόριο ενόψει του 2012 που εκπόνησε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, προβλέπεται πως περισσότερες από 55000 εμπορικές επιχειρήσεις θα κατεβάσουν ρολά. Τα λουκέτα για τη διετία 2011 – 2012 θα ξεπεράσουν τα 120000 προκαλώντας ευρύτερη οικονομική ασφυξία, δραματική αύξηση Ελλήνων ανέργων και ένα κύμα ύφεσης σε ολόκληρη την ελληνική οικονομία. Επιπλέον 145000 εμπορικές επιχειρήσεις θα προβούν σε στάση πληρωμών μέσα στο 2012, 100000 αναμένουν μείωση πωλήσεων αφού η συρρίκνωση των αποδοχών και τα χαράτσια λεηλατούν τη τσέπη του λαού μας και μόνο οι μισές επιχειρήσεις θα κρατήσουν σταθερό το προσωπικό τους όταν η πλήρης απασχόληση είναι όνειρο απατηλό ακόμη και στην άλλοτε κραταιά ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία που μαραζώνει.

Στα σχολεία μας, όπως ομολογούν οι ίδιες οι διδασκαλικές ομοσπονδίες, τα χρήματα δεν φτάνουν για πετρέλαιο και τα παιδιά κάνουν «μάθημα» χωρίς θέρμανση. Αλλά και τα υποτιθέμενα μαθήματα γίνονται άνευ βιβλίων στις περισσότερες περιπτώσεις καθώς δεν αναμένονται να φτάσουν στα σχολεία ούτε τα Χριστούγεννα.

Στο μεταξύ η λεηλασία της Ελλάδος συνεχίζεται στο πρόγραμμα Ήλιος που διαχειρίζεται την ηλιακή ενέργεια της Πατρίδος μας. Η υπογραφή σχετικού άρθρου εκχωρεί όλα τα έσοδα του συγκεκριμένου προγράμματος στους δανειστές στα πλαίσια αποπληρωμής του αόρατου τοκογλυφικού χρέους. Οι δανειστές αποκτούν έτσι τον απόλυτο έλεγχος του «Ήλιος», την τιμολόγηση, την πώληση και την αγορά του προϊόντος, δίχως να απορροφιέται ούτε μια κιλοβατώρα από τη χώρα μας. Την ίδια στιγμή ο γεωφυσικός πλούτος νότια της Κρήτης προκαλεί «συμμαχικό» συνωστισμό από Ισραήλ, ΗΠΑ έως Ρωσία.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός καταδικάζει τον προσχεδιασμένο δοσιλογισμό της προσκυνημένης πολιτικής τάξης «μας» και δηλώνει πως διαπνέεται από έντονα φυλετικά αισθήματα για την αξιοποίηση της Ελληνικής Γης και την κίνηση της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας μονάχα από Έλληνες. Πρώτα θα κάνουμε πάλι δική μας την Ελλάδα και έπειτα θα βρούμε σωστές συμμαχίες. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: