ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ


ΑΘΗΝΑ 29-12-2011.

Ζούμε στον καιρό της αλματώδους αναπτύξεως της επιστήμης γενικότερα και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας ειδικότερα. Ανάπτυξη που έχει προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην κατεύθυνση της ταχύτερης και της καλύτερης εξυπηρέτησης των σκοπών του κράτους και του πολίτη. Την ίδια στιγμή η βελτίωση και ο αυτοματισμός των υπηρεσιών έχουν τεθεί δυστυχώς στη διάθεση ανήθικων ηγετών και υπερφίαλων κρατικών δυνάμεων που βγάζουν στην κυριολεξία το χειρότερο πρόσωπο της τεχνολογίας. Το πρόσωπο του διαρκούς φακελώματος και της δεσμεύσεως της ελευθερίας των δήθεν ελευθέρων εθνών.

Η παρακράτηση των τεχνολογικών επιτευγμάτων από τους προσωρινά ισχυρούς του πλανήτη και η διάθεση της αξιοποιήσεως αυτών για την εγκαθίδρυση της δυσώδους παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης έχουν υποσκελίσει πάσα ευεργετική ενέργεια. Ευεργετική ενέργεια που στην ουσία αποτέλεσε το ικανό πρόσχημα για να φτάσουμε σήμερα από την πρόοδο της κοινωνίας στην υποδούλωση αυτής, προσπερνώντας κάθε επιστήμονα που τύγχανε να έχει καλές προθέσεις. Ο οδοστρωτήρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή και τα έθνη που τα θεωρεί περιττά και αναλώσιμα.

Η ηλεκτρονική τεχνολογία με τις τεράστιες δυνατότητες λήψεως εικόνας και πληροφοριών από μεγάλες αποστάσεις αλλά και με τη δυνατότητα επηρεασμού αποφάσεων και σκέψεων έχει τεθεί στην αντίθεη εποχή μας στην υπηρεσία της καταγραφής των μαζών με εκπληκτική λεπτομέρεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε για να διεισδύσει η τεχνολογία στα εθνικά κράτη και η νέα διοικητική δομή που έχουν επιβάλλει σ’ αυτά οι εγκάθετοι της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας που έχουν επιβληθεί στις τοπικές κοινωνίες ως ταγοί και θεσμικοί παράγοντες που ανήκουν τάχα στο Έθνος.

Ο τρόπος που εμφυτεύεται ο ελαττωματικός σπόρος είναι η πρόκληση του εκάστοτε βολικού προβλήματος με χειρουργική ακρίβεια και η εν συνεχεία επιτηδευμένη εμφάνιση της ακόμη βολικότερης λύσης που φέρνει μαζί της το στενό μαρκάρισμα και έλεγχο της εθνικής κοινότητος. Λύση που όλως σκοπίμως έχει σχεδιασθεί εκ των προτέρων επάνω στην φύση του δοτού προβλήματος. Οι τρομοκρατικές ενέργειες έφεραν τις κάμερες. Οι γραφειοκρατικές δυσκολίες και οι συναλλαγματικές στενότητες φέρανε τις πιστωτικές κάρτες. Η εγκληματικότητα κάνει ασφυκτική την ηλεκτρονική παρακολούθηση και σε δεύτερο πλάνο, κάτω από την αφορμή του διαρκούς κινδύνου της ζωής έπονται οι προσωπικές κάρτες. Και έτσι οι «έξυπνες» ηλεκτρονικές κάρτες επεκτείνονται από τις συναλλαγές μέχρι την προσωπική ασφάλεια των λαών.

Όμως το γραφειοκρατικό τέρας και οι φορολογικές ατασθαλίες είναι δομικό θέμα που αφορά την καθεστωτική πολιτική αντίληψη των σύγχρονων ψευτοδημοκρατιών. Τα σκάνδαλα, οι υπεξαιρέσεις του δημοσίου χρήματος, τα ναρκοθετημένα επιτόκια, οι νομισματικές κρίσεις είναι ζητήματα που χειρίζονται κατά αποκλειστικότητα οι κυβερνήσεις και οι χρηματοοικονομικές τους υπηρεσίες. Η κατεύθυνση της δημιουργίας ενός παγκόσμιου νομίσματος είναι ο απαραίτητος προθάλαμος του περάσματος από το τάχα αβέβαιο χρήμα των κερδοσκόπων στο πλαστικό χρήμα που είναι όμως κι αυτό κάρτα με τσιπάκι και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων.

Οι τρομοκρατικές ενέργειες και το σύγχρονο έγκλημα είναι απότοκος του λαθρόβιου πολυφυλετισμού αλλά και των κατακτητικών πολέμων της Εσπερίας που σπέρνουν την αντεκδίκηση και κυρίως τις ενέργειες τάχα λαϊκών προστατών που τυγχάνουν προδότες των φυλών τους και πράκτορες του Νεοταξισμού. Οι εκδημοκρατίσεις σπέρνουν την αβεβαιότητα που περνά στην απελπισία και ξεσπάει στις συγκρούσεις και κοινωνικές αναταραχές.

Επιπλέον «αναγκαιότητα» για την δημιουργία τραπεζών προσωπικών δεδομένων φέρνουν οι εξάρσεις των ασθενειών που ξεπηδούν μέσα από τα νεοταξικά εργαστήρια και τους βιοχημικούς ψεκασμούς που μειώνουν τις πλατιές λαϊκές μάζες. Ο ηλεκτρονικός φάκελος του ασθενούς ενημερώνεται με τα τρωτά σημεία και τις ανάγκες του ανυποψίαστου θύματος για το «καλό» του.

Οι κάρτες αυτές είναι δήθεν αφελώς πολλές στον αριθμό. Οι κλοπές όμως και οι λοιπές τρομοκρατικές αταξίες του Συστήματος δεν αφήνουν τον πολίτη να κυκλοφορήσει έξω με ασφάλεια. Και ο πολίτης πρέπει να συνεχίσει να είναι υποχείριο του Νεοταξισμού. Η παγκόσμια οικονομία και η παγκόσμια ασφάλεια ενώνονται σε σάρκα μία, δηλαδή οι κάρτες του ηλεκτρονικού φακελώματος γίνονται μία. Ένας φάκελος που αφορά την περιουσία, την υγεία, την ασφάλεια. Στην πραγματικότητα για την καθοδήγηση των πολιτικών βουλήσεων, επιλογών και ενεργειών που θα φτάσει έως τη γνωστή καρτούλα με το τσιπ που θέλουν να βάλουν στο ανθρώπινο σώμα οι γνωστοί αντίχριστοι και απάτριδες εγκέφαλοι. Και κάθε «αταξία» μπορεί εύκολα να απαλείψει κάρτα και κάτοχο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν αποδέχεται την ηλεκτρονική και πάσα επιστημονική τάχα σκλαβιά του λαού. Η δική μας απάντηση συνοψίζεται στη φράση πολέμα για να ζήσεις. Η δική μας λύση βρίσκεται στην προάσπιση του Εθνικού Κράτους και στο ξερίζωμα των φυτευτών ελληνόφωνων που σκαρφίζονται την υπουργοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την τάχα αθώα ψηφιοποίηση των πάντων. Η τεχνολογία είναι για εμάς απολύτως αποδεκτή υπό το πρίσμα της ενισχυμένης παρουσίας του Ελληνικού Έθνους και της ευημερίας του ελληνικού λαού σε πνεύμα αυθυπαρξίας και ελευθερίας. Οι Έλληνες της Πίστεως Θεού και της Πατριωτικής Υπεροχής δεν φακελώνονται από Βαρβάρους αλλά καθυποτάσσουν τους Βαρβάρους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: