ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ


ΑΘΗΝΑ 9-12-2011.

"Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα.
Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα"
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ (1859-1943)


Οι δολοφόνοι της ιστορίας και έμποροι των εθνών έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν ότι γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι του παζαρέματος χρημάτων και γης. Πιστεύουν ότι έχοντας τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους στην παράνομη ψευτοκυβέρνηση των Αθηνών με τα στημένα δάνεια που λαμβάνονται τάχα δύσκολα μα εξαιρετικά προσυμφωνημένα για τα έξοδα συντήρησης του δοσιλογισμού, έχουν εξασφαλίσει τον λαϊκό συμβιβασμό στο επιδιωκόμενο κόντεμα της Ελλάδος.

Πόσο μικροί, φτωχοί και ανόητοι είναι πραγματικά όλοι αυτοί οι προσωρινοί αφεντάδες του κόσμου όταν κοστολογούν τους λαούς με τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά τους. Όταν πιστεύουν ότι τα πάντα πουλιούνται και αγοράζονται γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνουν οι έννοιες Πατρίδα, Ελευθερία, Αίμα, Τιμή και Ελλάς. Διότι αν και θεωρούν τις δικές τους υπάρξεις μεγάλες και τρανές χωρίς το δίχως άλλο να έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην ιστορία πλην του ανθρώπινου πόνου για να έχει αυτή κάτι να τους θυμάται, η δική μας Πατρίδα γέννησε την Ιστορία, έφτιαξε πολιτισμούς και δίδαξε τους λαούς με ποιο τρόπο κατακτιέται η αληθινή μεγαλοσύνη μιας φυλής.

Η Ελλάς έδειξε την ασφαλή οδό των Αξιών που πρέπει κάποιος να διαβεί ώστε να σηκώσει τείχος απροσπέλαστο σε κάθε θρασύ επίβουλο. Διότι για να μπορέσεις να φυλάξεις την Πατρίδα, το ιερότερο κληροδότημα που έχει ο άνθρωπος, ακέραια για τους τωρινούς και δώρο ακριβό για τους κατοπινούς Έλληνες, πρέπει απαραιτήτως να διαθέτεις περίσσευμα αγάπης και θυσίας προς την Φυλή σου. Αγάπη προς τους ανθρώπους της που γεννάει στην καρδιά σου εθνική υπερηφάνεια και θυσιαστική ευγνωμοσύνη προς το Θεό και τις περασμένες γενιές που σε εντάξανε στο ιερό στράτευμα που λέγεται Ελλάδα ώστε να δώσεις τη ζωή σου σαν χρειαστεί για να μην χαλαστεί ποτέ αυτό το στράτευμα. Η μεγαλοσύνη δηλαδή του λαού είναι μια υπόθεση που ανήκει μονάχα σε όσους είναι γεννήματα και προσκυνητές αυτού του λαού. Σε κανέναν άλλο.

Ο μεγάλος Πατριώτης και Εθνικιστής ποιητής μας Κωστής Παλαμάς είχε πει εκφράζοντας τον πλέριο ελληνισμό που πλημμύριζε την ψυχή του τούτα τα συγκλονιστικά λόγια: «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα». Αλήθεια μοναδική που κουβαλάει το Ελληνικό Έθνος αναλλοίωτη μες στις αποσκευές του ανά τους αιώνες. Πολύτιμο πνευματικό θησαυρό ελεύθερης υπάρξεως και δυνατής προσωπικότητας που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του παρελθόντος και τις κατακτήσεις μιας ιστορικής συγκυρίας, αλλά πάλλεται σαν ζωντανός οργανισμός από θείο έρωτα για τους δικούς του ανθρώπους και εργάζεται διαρκώς για να τους προσφέρει περισσότερη πατρίδα και περισσότερη Τιμή. Να πει τη δική του ιστορία για τον εχθρό που απόδιωξε και την δυνατή Ελλάδα που ανέστησε, έστω κι αν αυτή η ιστορία δεν γράφτηκε με μελάνι αλλά με αίμα ελληνικό.

Η μεγαλοσύνη των λαών μετριέται στο Πεδίο της Τιμής και είναι το αποτέλεσμα της ενέργειας ανθρώπων ασυμβίβαστων και ασυνθηκολόγητων. Η μεγαλοσύνη της Πατρίδος είναι κυριολεκτικά το ορατό αποτέλεσμα που καταγράφει η μεγαλοσύνη της καρδιάς του λαού της. Ένας λαός που δεν επαναπαύεται στα μικρά, εφήμερα και άκοπα υλικά αγαθά που φέρνουν πλανόδιοι πραματευτάδες της απέραντης ειρηνικής συνύπαρξης με αντάλλαγμα συνειδήσεις και στρέμματα εθνικής κυριαρχίας. Αλλά ένας λαός που είναι καμωμένος για όργωμα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια τη σοδειά που θα βγάλει τρανή γενιά Ελλήνων. Έλληνες που θα δουλέψουν σκληρά για το ψωμί τους και θα μπουν στην αντάρα χωρίς αναστολές και φόβους υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Σε κάθε μια περίπτωση το ψωμί και η Πατρίδα θα έχουν τη σφραγίδα της ανεξαρτησίας, δηλαδή χέρι και αίμα ελληνικό. Και κανένα ανδράποδο, μήτε «περιούσιος» δανειστής μήτε δημοκρατικό νεοταξικό σταγονίδιο δεν θα αποσώσει παρουσία εμπρός στην Φάλαγγα αποφασισμένων Ελλήνων.

Ο δικός μας ο Ελληνισμός και ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι γέννες δοσμένες στην Πατρίδα Μαρτύρων και Ηρώων, πλασμένες από πάντα να μετρούνται με της καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα στα χνάρια του μεγάλου Πατριώτη Κωστή Παλαμά. Ελληνικές υπάρξεις που αναμετρούνται σκληρά και ασυμβίβαστα ενάντια στους προσκυνημένους που αφήνουν τα πολεμικά σκάφη του μολυσμένου Τούρκου να καταγράφουν περιπολίες και συγκυριαρχίες στο δικό Μας Αιγαίο. Ενάντια στους εθνοπροδότες που ξεπουλούν τη Μακεδονία Μας με το μελάνι στον νεοταξικό πλανητάρχη βεβηλώνοντας ελληνικό αίμα εντός ελληνικού εδάφους. Ενάντια σε όσους διαγράφουν από τα χάρτινα κουρέλια τους το Καστελόριζο και κάθε ελληνική γη. Και θα αγωνιστούμε για την ανατροπή του προσκυνημένου ψευτορωμέϊκου και την ανόρθωση ενός Επαναστατικού Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος για μια Μεγάλη Ελλάδα με Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: