ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 24-12-2011.

Η δικαίωση του Εθνικισμού μας στην ξεκάθαρη τοποθέτηση για την πολιτική και ηθική κρίση που μας φέρανε ντόπιοι και διεθνείς νεοταξίτες ως τάχα οικονομική είναι διαρκής και αναμφισβήτητη. Η υποθήκευση της Πατρίδας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους και εμπόρους των εθνών εντάσσεται στο γκρέμισμα των Πατρίδων.

Η εικονική οικονομική κρίση είναι το βολικό αποτέλεσμα της πολιτικής των δοτών κυβερνήσεων του διεθνιστικού νεοταξισμού στα κράτη ώστε να καταγραφεί η υποτιθέμενη αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Μια αδυναμία που είναι τόσο στημένη όσο και το αόρατο χρέος με το οποίο δήθεν ξαφνικά φορτώθηκαν όλα τα έθνη του κόσμου. Η οικονομία των χρηματαγορών αφού φρόντισε να δεσμεύσει την εγχώρια παραγωγή, τώρα δεσμεύει ελλείψει εθνικών εσόδων την ανεξαρτησία των κρατών που πέφτουν τάχα τυχαία στην αγκαλιά της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης που οδηγεί στην πολιτική ενοποίηση.

Σοσιαλιστές, «δεξιοί», αριστεροί και παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές» συμμετέχουν στο ολοκληρωτικό μάντρωμα των λαών αφού διεθνισμός και παγκοσμιοποίηση είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Ομογενοποίηση των λαών και πτώση των συνόρων είναι τα δομικά υλικά για την παγκόσμια φυλακή που μας φέρνουν. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στις εκάστοτε κυβερνήσεις και τις βαλτές αντιστασιακές μερίδες είναι η διαμόρφωση του μεριδίου στην εξουσία που θα καταλάβει καθένας τους. Απόδειξη του πράγματος είναι ότι κανένα στρατόπεδο δεν μιλάει για έθνος και φυλή παρά μονάχα ο μοναδικός τους αντίπαλος και συνοδοιπόρος του λαού, ο Εθνικοκοινωνισμός.

Όλοι οι καθεστωτικοί διαχειριστές των πολιτικών μας τυχών μιλούν μονάχα για τον παράγοντα χρήμα και τον συσχετίζουν με το κράτος λες και αποτελεί αυτό τμήμα της χρηματιστηριακής διαδικασίας. Θέλουν να πείσουν το λαό ότι το μοναδικό του πρόβλημα είναι το μέσον συναλλαγής και απόκτησης αγαθών όταν του παίρνουν το σπίτι, την εργασία, την άμυνα και την Πατρίδα. Γιατί το κάνουν άραγε αυτό «δεξιοί», αριστεροί και κεντρώοι; Μα γιατί θέλουν να ακυρώσουν τις αξίες και τους θεσμούς που συνδέουν το λαό με την εθνική γη και τους τάφους των προγόνων του. Να αρνηθεί το Αίμα που κουβαλάει στις φλέβες του και τον έλεγχο της ζωής του. Και ο λόγος έχει όνομα. Είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αλλά η Παγκόσμια Διακυβέρνηση δεν έχει Θεό και Πίστη. Δεν γνωρίζει Ελευθερία και Ανθρώπινα Δικαιώματα. Για θεό της έχει τον παγκόσμιο ρουφιάνο που ελέγχει με κάρτες και κάμερες τις ζωές μας. Πίστη γυρεύει μονάχα για τους δικούς της «εκλεκτούς». Η ελευθερία διατίθεται σε μικροδόσεις για τους υπάκουους υπηκόους που πουλάνε τη φυλή για να γίνουν πολίτες του κόσμου. Και δικαιώματα έχουν μονάχα οι «εκλεκτοί» εξουσιαστές, αντιεξουσιαστές, τραπεζίτες και αντιρατσιστές. Αυτοί θα παραμερίσουν την κατάλληλη στιγμή για να έρθουν οι «σωτήρες» που δεν έχουν Χριστό και Πατρίδα.

Τα κράτη τώρα «πρέπει» να γίνουν πολιτείες της οικουμένης με διαφορετική διαρρύθμιση. Που σημαίνει ότι θα προκύψουν στα σπλάχνα των πιο ατίθασων εθνών κάποια νέα «κράτη». Λέτε να γίνονται τόσο πολλά ανέξοδα «λάθη» με τη Μακεδονία και την Κρήτη από εταιρίες και χάρτες; Και ο πλούτος που έχει το Ελληνικό Έθνος δεν έχει τζάμπα ξένους μνηστήρες. Αλλά και τα ψεκάσματα των αιθέρων, οι πόλεμοι, οι εξεγέρσεις, οι εργαστηριακές ασθένειες, η βολική μείωση των πληθυσμών που συμβαίνουν τριγύρω μας προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στην παγκόσμια φυλακή.
http://www.youtube.com/watch?v=qdJ26mfzucQ&feature=share&mid=55096

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει κάνει τις επιλογές του από καιρό και δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Στο πλευρό του λαού μας, στις επάλξεις της Πατρίδος, στα βήματα της βαριάς ιστορίας περασμένων γενεών Τρανών Ελλήνων. Εμείς δεν είμαστε πολίτες του κόσμου αλλά πολίτες – οπλίτες του Ελληνικού Έθνους. Δεν ψάχνουμε για δανεικούς θεούς και κακές συμμαχικές παρέες. Πιστεύουμε με πάθος στο Θεό των Πατέρων μας και πορευόμαστε με διεθνείς συντροφιές που αποδέχονται το Δίκαιο της Μεγάλης Ελλάδος.

Το χρήμα για εμάς δεν είναι οδός άτιμων παζαριών και προδοσιών αλλά το προϊόν της εργασίας Ελλήνων έντιμων που βαστούν γη ελληνική και σιτίζουν το κράτος που τους ανέστησε. Ένα κράτος που είναι εθνικό και λαϊκό, που το αποτελούμε όλοι εμείς και έτσι θα παραμείνει. Γιατί οι Έλληνες δεν πουλιούνται. Είναι ακριβή η λευτεριά τους.

Και το σκήπτρο της οικουμένης έχει σαφή χρώμα γαλανόλευκο. Πάνω από τον σάπιο οικουμενισμό είναι ο Ελληνισμός. Και πάνω από την Παγκοσμιοποίηση είναι η δική μας Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Η προίκα που διαθέτει η Ελλάς είναι μονάχα για Έλληνες. Δεν πουλάμε προγονικό αίμα και δεν ενεχυριάζουμε τα παιδιά μας. Και αυτοί που σήμερα λυμαίνονται τον ουρανό, τη γη και τη θάλασσα της Πατρίδος μας μαζί με τους εδώ συνεργάτες τους θα λογοδοτήσουν.

Η Ελλάς Πολιτεία κατακερματισμένη δεν θα γίνει. Γιατί η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και να λευτερώσει τα παιδιά της. Και στα ελληνικά τα χώματα δουλευτήδες είναι μονάχα οι Έλληνες που θωρακίζουν με τείχη ψηλά το Εθνικό Κράτος για πάντα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: