ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΔΟΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 31-12-2011.

Ο χαρακτήρας του νεοελληνικού κράτους και η τραγικότητα των στιγμών που βιώνει αυτό αναδεικνύονται μέσα από όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του ελληνικού λαού. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να διαφύγει ο τομέας της Παιδείας που έχει άμεση σχέση με την παροχή της ωφέλιμης γνώσης και την εμπέδωση του ήθους στα ελληνόπουλα.

Τούτες τις εφιαλτικές στιγμές που διάγει το Γένος μας υπό την επέλαση της φτιαχτής οικονομικής κρίσεως, οι ντόπιοι κήρυκες της παγκοσμιοποίησης που αδυνατούν να στείλουν βιβλία στα σχολεία μας και έχουν υποβιβάσει τις επιδόσεις των μαθητών στις εξετάσεις σε απίστευτο βαθμό, βρίσκουν τον χρόνο να εκτρέψουν την Ελληνική Παιδεία από την οδό της αληθινής της αποστολής.

Και η αληθινή αποστολή της Παιδείας μας είναι η παροχή του πνευματικού φορτίου στα ελληνόπουλα ώστε να παράσχουν στην συνέχεια την εργασία τους και την προσήλωσή τους στην Κοινωνία και την Πατρίδα με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στις Αξίες του Ελληνικού Έθνους. Είναι η ασφαλής πορεία στην Εθνική Παιδεία ως οδού Πίστεως και Πατριωτισμού.

Ωστόσο οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, θέλοντας να επιτύχουν στο ρόλο της θεραπαινίδας της παγκόσμιας διακυβέρνησης, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να περάσουν τα δηλητηριώδη τους μηνύματα στις τρυφερές ψυχές των βλαστών της Φυλής μας για να πετύχουν τη δημιουργία ενός μη ελληνικού κράτους. Φρόντισαν άμεσα να αποβάλλουν τον επιθετικό προσδιορισμό Εθνική από το αρμόδιο υπουργείο και να το ονομάσουν Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για να δείξουν τις προθέσεις τους, υπαγορευόμενες φυσικά έξωθεν.

Διέλυσαν την αυθεντική ελληνική γλώσσα, απέβαλαν τα αρχαία ελληνικά, ενοχοποίησαν μια πλαστή «ελληνική» ιστορία και περιθωριοποίησαν τα θρησκευτικά. Στόχος η διάψευση της εθνικής μας υποστάσεως, η κατάδειξη της δήθεν ανύπαρκτης φυλετικής μας συνέχειας, η κατάρριψη υψηλών στόχων, η πολυπολιτισμικότητα μιας ανήθικης κοινωνίας και τελικά η απόρριψη της προσηλώσεως σε Θεό και Ελλάδα.

Αντικατέστησαν λοιπόν στο δημοτικό σχολείο τα αρχαία ελληνικά με την αγγλική γλώσσα, εξάλειψαν το ηρωικό στοιχείο του Ελληνισμού εισάγοντας το χρήμα και τον υλισμό, προάγουν την αδελφοσύνη με λαούς και θρησκείες που μισούν την Ελλάδα και τον άνθρωπο, διδάσκουν διαπρύσια την ελληνοτουρκική «φιλία» λέγοντάς μας ότι και οι δικοί μας άνθρωποι κάνανε σφάλματα έναντι των Τούρκων στην Επανάσταση του Εικοσιένα, διδάσκουν μια ανοιχτή κοινωνία, ρίχνοντας τα παιδιά μας στον λάκκο των λεόντων ουσιαστικά και τυπικά απαίδευτα.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός εκφράζει απόλυτα την έννοια και τις Αρχές της Ελληνικής Παιδείας. Κι αυτή η Παιδεία είναι αναμφίβολα Εθνική. Η δική μας Παιδεία λοιπόν δεν εκφράζει τον νεοταξικό «αντιρατσισμό» αλλά τον Ελληνικό Πατριωτισμό. Σκοπός υπέρτατος είναι η πλήρης και βαθιά συνείδηση της Φυλής στην οποία ανήκουν και της Παραδόσεως που κουβαλάει αυτή στα παιδιά μας. Η διδαχή της αυθεντικής ελληνικής γλώσσας και της αυθεντικής ελληνικής ιστορίας. Να μάθουν τα παιδιά μας ποια είναι η Εθνική Γη που ορίζει το Γένος μας και ποια είναι αυτή που φρόντισαν να εγκαταλείψουν κάποιοι ανθέλληνες σε ξένα χέρια.

Η δική μας Εθνική Παιδεία θα διδάξει στα ελληνόπουλα τους πνευματικούς άνδρες και γυναίκες του Ελληνισμού μας που δίδαξαν πολιτισμό τους άλλους λαούς και κάνανε ξακουστή την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου. Θα διδάξει τους απογόνους μας ότι η Ελλάδα είναι η Γη του Φωτός μα και η Γη Μαρτύρων και Ηρώων που φόρεσαν τον φωτοστέφανο της δόξας δίνοντας το Τίμιο Αίμα τους Υπέρ Βωμών και Εστιών και Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για Χριστό και Ελλάδα.

Η δική μας Εθνικοκοινωνική Παιδεία θα διδάξει στα ελληνόπουλα τον Λεωνίδα, τον Μεγαλέξανδρο, τον Παλαιολόγο και τον Κολοκοτρώνη, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Ελλάς των Πολεμιστών, των Φιλοσόφων και των Αγίων δεν μικραίνει αλλά μεγαλώνει. Και δεν υποτάσσεται αλλά υποτάσσει. Θα διδάξει ότι τις τύχες της Ελληνικής Φυλής δεν τις διαχειρίζεται η «περιουσία» παγκοσμιότητα αλλά η Γενιά Εκλεκτών Ελλήνων που έχουν βαφτιστεί στα Ελληνικά Γράμματα.

Η Κλασσική Ελληνική Γραμματεία και η Ορθοδοξία θα γυρίσουν ενισχυμένες στα σχολεία μας. Το Ήθος και η Γνώση θα βαδίσουν και πάλι αντάμα την οδό της Ελληνικής Παιδείας. Και η Παιδεία θα δώσει φωτισμένους Ελληνικούς Νόες στην Εργασία και τα Τείχη της Πατρίδος. Ο Ελληνισμός θα ζήσει και θα μεγαλώσει στα ερείπια του Πολυπολιτισμού που τώρα μας επιβάλουν. Ο Ηρωικός Έλλην της κοινωνικής προσφοράς και της πολιτισμικής δημιουργίας θα γίνει το επίκεντρο της αυθεντικής Ελληνικής Παιδείας. Και η Ιδέα του Έθνους θα διδαχτεί ως ο ιθύνουν νους στην καθυπόταξη της ύλης στα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου κι όχι στις ορέξεις των επίβουλων της Γης μας.

Η δική μας Παιδεία είναι Οδός Γνώσης, Κοινωνικής Προσφοράς και Εθνικής Ισχύος που ανοίγεται για όλους τους Έλληνες δίχως αποκλεισμούς και ξένες παρεμβάσεις. Είναι υπόθεση αποκλειστικά Ελληνική και Εθνικοκοινωνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: