ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 18-12-2011.

Η πολύπλευρη πολιτική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας αναδεικνύει μια σημαντική αλήθεια και μια επιτακτική αναγκαιότητα. Η αλήθεια που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε κατάματα είναι πως οι κρίσεις σήμερα στήνονται με αποκλειστικό σκοπό τον γεωπολιτικό έλεγχο του πολιορκούμενου κράτους που μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα. Και η επιτακτική αναγκαιότητα που οφείλει να προωθήσει το Ελληνικό Έθνος σήμερα είναι η ανάκαμψη μέσα από την υιοθέτηση μιας πολιτικής στρατηγικής για την οικοδόμηση ενός δυνατού και αδέσμευτου εθνικού κράτους.

Αλλά αυτή η στρατηγική ανακάμψεως πρέπει να ξεκινήσει τάχιστα. Να ξεριζώσει τα ζιζάνια του προδοτικού πολιτικαντισμού στην εσωτερική πολιτική σκηνή, να ακυρώσει μισελληνικές συμμαχίες και απαιτήσεις σε βάρος της Ελλάδος και να αναθεωρήσει την εξωτερική πολιτική της χώρας με την επανατοποθέτηση στο επίκεντρο αυτής της Μεγάλης Ιδέας του Ελληνικού Γένους ενάντια στις ανθελληνικές προκλήσεις που δεχόμαστε.

Από την πολιτική τάξη του ντόπιου νεοταξισμού δεν πρέπει να αναμένουμε τίποτα άλλο εκτός από το να επιφέρουμε την πτώση αυτής αφού έχει καταστεί ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Η ομολογία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι υπάρχουν κυκλώματα που λειτουργούν μέσα στην ΕΥΠ, την μυστική υπηρεσία του Έθνους μας δηλαδή, που έχουν σταλεί στη δικαιοσύνη γιατί πουλούσαν πληροφορίες φτάνει και περισσεύει για να επαληθευτεί η επικινδυνότητα του πολιτικαντισμού σε εθνικά κρίσιμους τομείς.

Στο μεταξύ η Τουρκία αλωνίζει σε Θράκη και Αιγαίο με τον αέρα του νεοταξικού χωροφύλακα εκμεταλλευόμενη την επέλαση των πολυεθνικών συμφερόντων για την αρπαγή του γεωφυσικού μας πλούτου και τον επιδιωκόμενο τεμαχισμό της Ελλάδος. Έτσι λοιπόν συμπεριφέρεται αλαζονικά εντός και εκτός των προσωρινών συνόρων μας. Έχει μάλιστα ενεργοποιήσει την συνεργασία Ναυτικού και Αεροπορίας σε μια επίδειξη ελέγχου του Αιγαίου ανατολικά του 25ου μεσημβρινού προκειμένου να προωθήσει τη διχοτόμησή του. Σε μια τέτοια νυχτερινή μάλιστα επιχείρηση είχαμε πρόσφατα την είσοδο δύο αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και έξι μαχητικών αεροσκαφών που προέβησαν στις γνωστές παραβιάσεις στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται το νατοϊκό μανδύα και την επικείμενη αντιπυραυλική ασπίδα στα εδάφη τους, αλληλουχία γεγονότων που δείχνει ότι οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες προχωρούν ενόψει της φτιαχτής κρίσης στην απεχθή συγκυριαρχία του Αιγαίου μας και ουσιαστικά στην τουρκική επικυριαρχία. Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο απαξιώνει την ελληνική ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία με περίεργα οικονομικά παιχνίδια όταν η Τουρκία ρίχνει όλους τους συναφείς φόρους για να προσελκύσει τη ναυπήγηση πλοίων στα ναυπηγεία της.

Αλλά ο εκτουρκισμός των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης Μας προχωρά κανονικά. Η δε ιστοσελίδα του νέου προέδρου των μειονοτικών δασκάλων είναι γεμάτη από σημαίες της «ανεξάρτητης Θράκης», τουρκικές σημαίες, αναφορές στην τουρκική νίκη στη Μικρασία και τον αρχισφαγέα Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ, ένα κοριτσάκι που φιλά την ψευτοσημαία και άλλα τινά. Αυτά προφανώς δεν συνάδουν με το πνεύμα Ελληνισμού όταν οι πράκτορες της Άγκυρας και τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα εισβάλουν για να εξαγοράσουν τη Θράκη Μας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα να εξαγγείλει από την κατεχόμενη Σμύρνη Μας που επισκέφτηκε για μια εμπορική έκθεση την ανέγερση Τζαμιού. Και ακόμη να μιλήσει για φιλίες και αδελφοσύνες με τους κατακτητές Τούρκους αλλά και να αναφερθεί στην πολυπολιτισμικότητα τάχα της Θεσσαλονίκης επί οθωμανικής αυτοκρατορίας με Τούρκους, Εβραίους και Έλληνες.

Και στην Κύπρο Μας ο πρόεδρος Χριστόφιας θυμήθηκε να διαπιστώσει εν μέσω των διζωνικών του συνευρέσεων την αλαζονεία, την επιθετικότητα και την προκλητικότητα των Τούρκων συνομιλητών του που νομιμοποιεί με τις συζητήσεις του. Παράλληλα όμως οι κομμουνιστικές αρχές ασφαλείας τα βάζουν με τους Εθνικιστές και το ΕΛΑΜ ενοχοποιώντας αποτυχημένα ακόμα και αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς με προβοκάτσιες επεισοδίων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα. Και την ίδια στιγμή οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ στοχοποιούν το ΕΛΑΜ, τη Χρυσή Αυγή, την Εθνική Φωνή Ελληνοψύχων Νέων και το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης ως τρομοκρατικές οργανώσεις!

Και ενώ συμβαίνουν όλες αυτές οι επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδος, σκοπιανοί στρατιωτικοί εκπρόσωποι είχαν μυστική συνάντηση με παράγοντες του ελληνικού υπουργείου εθνικής άμυνας, αμέσως μετά την σε βάρος μας απόφαση από το δικαστήριο της Χάγης, για ζητήματα στρατιωτικής συνεργασίας. Κι ένας σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας εκ των δήθεν σωτήρων μας, ο Γκάρυ Ρίντ, αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία μέσα στην «ελληνική» Βουλή.

Στα δε σχολεία των Σκοπίων υπάρχουν αναρτημένοι χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» που συμπεριλαμβάνουν ελληνικά εδάφη όταν οι Σκοπιανοί καταπιέζουν τους Έλληνες των Σκοπίων και κρατούν σκλάβα τη Βόρεια Μακεδονία Μας. Και η αμερικανική εταιρία Μοτορόλα ζητάει υπάλληλους μεταξύ άλλων περιοχών από τη χώρα Κρήτη(!) γιατί τα λεφτά του γεωφυσικού της πλούτου είναι πολλά. Και στην Πατρίδα μας δικάζονταν οι ουκάδες μας με νεοταξικές προτροπές έστω και δια της τελικής καταρρίψεως της ανθελληνικής προβοκάτσιας.

Ο Ελληνικός λαός με μπροστάρη τον Ελληνικό Στρατό θα αντιδράσει απέναντι στην σκύλευση της εθνικής μας κυριαρχίας. Οι σάπιοι θα πάνε στον σκουπιδοτενεκέ της ελληνικής ιστορίας και οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες θα επιστρέψουν στην Μητέρα Ελλάδα που θα απαντήσει στο επιδιωκόμενο κόντεμα με την ανάσταση της Μεγάλης Ελλάδος. Εγγυητής για την ισχυρή απάντηση είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: