ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ


ΑΘΗΝΑ 6-12-2011.

Στον καιρό των εγκάθετων πολεμίων των πατρίδων που έχουν εισχωρήσει στα σπλάχνα των δήθεν ελευθέρων εθνών η καταδολίευση και η καταστροφή του εθνικού κράτους γίνεται στο όνομα του πατριωτισμού. Οι δολοφόνοι της έννοιας της Πατρίδος και βαστάζοι της χαοτικής κτήσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης πιέζουν και εκβιάζουν τον λαό να αρνηθεί την πατρίδα του, διαγράφοντας αυτή από αγάπη τάχα. Από μια νεοταξική αγάπη που έχει στο επίκεντρο τις αγορές και την παγκοσμιοποίηση αντί για το λαό και το έθνος.

Αυτός ο πατριωτισμός όμως δεν είναι ελληνικός και δεν αντανακλά μια ιστορία λαμπρών πολιτισμών και αγώνων. Διότι οι αγώνες του Γένους δίδονται μονάχα για την δόξα του Ελληνισμού, για την ελευθερία, για την εθνική ανεξαρτησία. Οι δικές μας παρακαταθήκες υπαγορεύουν την προάσπιση του δικαιώματος των παιδιών μας να διδαχτούν ελληνικά γράμματα, να δοξάζουν τον Θεό, να φτιάξουν ελληνικές οικογένειες. Στον Πατριωτισμό των Ελλήνων ο σκοπός μας είναι να βαστούμε την Ελλάδα απροσπέλαστη από του βαρβάρου την παρουσία και τη βουλιμία. Ο δικός μας Πατριωτισμός είναι ολότελα δοσμένος στην Ελλάδα Mας.

Για τον Ελληνισμό και τον Εθνικοκοινωνισμό ο Πατριωτισμός είναι μια θυσία δίχως όρια για αξίες και Φυλή. Είναι η γαλούχηση του νεαρού Έλληνα στα νάματα του ηρωικού πνεύματος ότι η αυθυπαρξία της εθνικής κοινότητος και η μεγαλοσύνη αυτής δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση και δεν εγκαταλείπεται όσο υπάρχουν χέρια να την υπερασπιστούν και ηγέτες να την τρανώσουν.

Η Αγάπη, η Πίστη και η Προσήλωση στο κοινωνικό σύνολο υποτάσσουν την ατομική επιδίωξη. Και η εξουσία είναι το έπαθλο τυφλής αφοσίωσης στο εθνικό συμφέρον που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο, αλλά όχι στην παράδοση. Ο Πατριωτισμός είναι η πρώτη γνώση και η πρώτη πολεμική προπαρασκευή που λαμβάνει ο Έλληνας από την πρώτη στιγμή που αντιληφθεί τον εαυτό του και έως γήρατος. Αυτός ο Έλληνας όμως έχει ταυτόχρονα Ελληνικό Αίμα, Ελληνική Ψυχή και Ελληνική Σκέψη. Μονάχα αυτός είναι σε θέση να κατανοήσει την Ελληνική Φιλοσοφία περί Πατρίδος.

Δεν μπορούμε να ζητήσουμε την κατανόηση της προσηλώσεως στο Εθνικό Ιδεώδες από ανθρώπους που καταργούν την έκφραση της λαϊκής βούλησης και υποθηκεύουν τον πλούτο της Πατρίδος στους βαρβάρους που κρατούν τα ομόλογα με τον ίδιο τρόπο που βαστούσαν παλιότερα οι πρόγονοί τους το ξίφος. Δεν μπορείς να γυρέψεις κατανόηση από εκείνους που οδηγούν στην πείνα τα παιδιά μας στα σχολεία και τους Φρουρούς του Έθνους στα στρατόπεδα, οδηγώντάς τα στα συσσίτια.

Δεν μπορείς να μιλήσεις για πατριωτισμό σ’ αυτούς που σπρώχνουν ελληνικές οικογένειες φτωχές να αναζητήσουν ψωμί για τα παιδιά τους στα ιδρύματα. Δεν μπορείς να μιλήσεις για Ελλάδα σ’ εκείνους που μοιράζουν την Πατρίδα σε οικονομικές ζώνες και τη δίνουν σε Τούρκους, σιωνιστές και λοιπούς ανθέλληνες. Δεν μπορείς να μιλήσεις για Ελλάδα σ’ εκείνους που δίνουν τουρκικό ρεύμα στα νησιά μας προ επικειμένου πολέμου. Γιατί αυτοί δεν Έλληνες.

Πατριωτισμός είναι να μιλάς, να αγωνίζεσαι και να δακρύζεις για Ελλάδα, για Θεό και για Οικογένεια. Πατριωτισμός είναι να διατηρείς το Ελληνικό Αίμα που ρέει στις φλέβες σου αμόλυντο και την ύπαρξή σου αδούλωτη από οικονομικά, πολεμικά και πάσης φύσεως δεσμά. Να μην κάνεις ραγιάδικη επιλογή αφέντη, αλλά να είσαι ο ίδιος αφέντης του εαυτού σου και η Πατρίδα σου πρωταφέντης της οικουμένης. Πατριωτισμός είναι να κάνεις τους υλικούς θησαυρούς της γης σου κινητήριο μοχλό για την πρόοδο του λαού σου και μέσο στερεώσεως δυνατής προσωπικότητας της Ελληνικής Φυλής.

Πατριωτισμός σημαίνει να μεταλαμπαδεύεις στα παιδιά σου τη δίψα ελληνικής γνώσης και να εξοπλίζεις με ατσάλινη θωριά τους Ένοπλους Φρουρούς του Ελληνικού Έθνους. Να χαράσσεις δηλαδή βαθιά στο υποσυνείδητο το πατριωτικό καθήκον κι όχι να το μεταστρέφεις με ξένους μιμητισμούς σε ενδιαφέροντα άσχετα ή καταστροφικά για το μέλλον του τόπου. Να αποστρέφεις το πρόσωπο από τον εχθρό σου και να τον αφανίσεις μη επιτρέποντας σ’ αυτόν να απλώσει το παγερό χέρι του χαμού επάνω σου. Να δημιουργείς κοινωνία ευημερίας, παιδικά χαμόγελα και Μεγάλη Ελλάδα μόνο για Έλληνες.

Αυτοί είναι οι Έλληνες. Κι αυτός είναι ο δικός μας αληθινός Πατριωτισμός. Ο Πατριωτισμός που υπηρετεί ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: