ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ


ΑΘΗΝΑ 1-1-2012.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την σύγκρουση των αντικρουόμενων γεωπολιτικών συμφερόντων των διαφόρων «συμμαχικών» πλευρών που έχουν συνωστισθεί πέριξ των πλούσιων ενεργειακών μας πηγών. Αυτός άλλωστε είναι ο κύριος λόγος που στήθηκε η μεγάλη σκευωρία της φτιαχτής οικονομικής μας κρίσης.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι Τούρκοι πριν μας χτυπήσουν περιμένουν να αξιοποιήσουν μια θετική συγκυρία και να εκμεταλλευτούν ένα ελληνικό στραβοπάτημα. Η συγκυρία αυτή φαίνεται πως είναι η σύγκρουση των αμερικανικών συμφερόντων που έχουν έως τώρα εξυπηρετήσει μια χαρά με τα ρωσικά, σύγκρουση που φτάνει μέχρι το πολεμικό τοπίο.

Και το ελληνικό στραβοπάτημα είναι η εγκληματική πολιτική των κατοχικών αρχών που θα πρέπει υποχρεωτικά να ανατραπεί επαναστατικά από τον ελληνικό λαό. Σ’ αυτήν ακριβώς τη συγκυρία οι γραικύλοι πολιτικάντηδες προκρίνανε τη σύλληψη Εφραίμ προκειμένου να χτυπήσουνε την Ορθοδοξία και να διαλύσουνε μια δυνατή ελληνορωσική συμμαχία. Παραδίδουν οι δωσίλογοι το Έθνος στις φλόγες του Νεοταξισμού.

Μάθαμε ξάφνου την «ομολογία» του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Γιλμάζ για τα σχεδιασμένα χτυπήματα της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ με τους εμπρησμούς των ελληνικών δασών από το 1995 έως το 1997 επί πρωθυπουργίας της Τσιλέρ η οποία λέγεται ότι δεν ενημέρωνε τους έτερους Τούρκους ηγέτες. Οι ενέργειες ωστόσο της ΜΙΤ λαμβάνουν χώρα πάντα ως κεντρική στρατηγική επιλογή που εγκρίνει ο τουρκικός στρατός και συνακόλουθα όλα τα τουρκικά κόμματα. Οι δε τουρκικοί εμπρησμοί δεν συνέβησαν μονάχα κατά τα ανωτέρω έτη.

Στις ελληνικές στρατιωτικές ασκήσεις υπάρχει σχεδιασμός αντιμετωπίσεως πυρκαγιάς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και αλλού για την απασχόληση προσωπικού στην προσπάθεια των Τούρκων να προβούν ευθύς αμέσως σε αεραπόβαση. Και φυσικά δεν έχουμε ξεχάσει τις πυρκαγιές ούτε στην Ικαρία ούτε στη Ρόδο ούτε στη Σάμο ούτε όμως και στην Πελοπόννησο. Μάλιστα το 1979 έχει καταγραφεί μια αναφορά προς τους τότε «γαλάζιους» αρμόδιους του τότε αρχηγού της Ελληνικής Χωροφυλακής Αντιστρατήγου Αργιάννη για το σχεδιασμό προκλήσεως κλίματος τρομοκρατίας από αμερικανούς, τουρκομογγόλους και «περιούσιους» στην Ελλάδα και την Κύπρο με ανατινάξεις, δολοφονίες, απαγωγές πολιτικών προσώπων, εμπρησμούς και ληστείες για λόγους δυσφημιστικούς και εκβιαστικούς της Ελλάδος.

Όλοι οι προαναφερόμενοι σχεδιασμοί μπήκαν σταδιακά σε εφαρμογή επαληθεύοντας τα καταγγελλόμενα. Τώρα οι Τούρκοι, μετά από την απόκτηση 52 αμφίβιων επιθετικών γεφυρών και των δεκάδων τεθωρακισμένων οχημάτων άρσης ναρκοπεδίου με στόχο τον Έβρο, προχώρησαν στην απόκτηση 40 συστημάτων ακτοδρόμων βαρέως τύπου. Οι τουρκικές αποβατικές ασκήσεις έναντι της Χίου είναι επίσης δηλωτικές των προθέσεων των «γειτόνων». Τα δε συστήματα ακτοδρόμων παραδόθηκαν αποκλειστικά στις μονάδες μηχανικού της 1ης Στρατιάς στην Αν. Θράκη όπως μας ενημερώνει το defencenet.gr.

Το σκηνικό της τουρκικής επιθετικότητας δίνει επίσης η εκπομπή σήματος κινδύνου του τουρκικού φορτηγού πλοίου DOGU HASLAMAN που συνέβη στις 27 Δεκεμβρίου και ενώ βρισκόταν μεταξύ Χίου και Σάμου στα διεθνή ύδατα σε απόσταση 18 μιλίων βορειοδυτικά της Σάμου εντός του FIR Αθηνών. Και ενώ η περιοχή έρευνας και διάσωσης ανήκει στην Ελλάδα, το τουρκικό πλήρωμα αρνήθηκε την βοήθεια ελληνικού ελικοπτέρου με την θρασύτατη απάντηση ότι «δεν είναι ελληνικής αρμοδιότητας η περιοχή έρευνας και διάσωσης»! Το σκηνικό θυμίζει έντονα τα Ίμια.

Από την άλλη πλευρά τα αποτελέσματα των ερευνών για τους υδρογονάνθρακες στην Κύπρο και στα νότια της Κρήτης βάζουν «φωτιά» με τα πλούσια ευρήματά τους. Ρωσία και Ισραήλ ζητούν την άμεση έναρξη εξορύξεων στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης δίχως να περιμένουν τα αποτελέσματα περαιτέρω χρονοβόρων ερευνών και μάλιστα αναλαμβάνοντας όλα τα σχετικά έξοδα. Οι Ρώσοι μάς καλούν να ξεκινήσουν οι εργασίες πριν μας πάρουν άλλοι τα κοιτάσματα για πενταροδεκάρες και μας προσφέρουν στρατιωτική προστασία. Από κοντά ακολουθούν ΗΠΑ και Ευρωπαίοι που σπρώχνουν την ελληνόφωνη κυβέρνηση σε καθυστέρηση των διεργασιών. Ενθουσιασμός υπάρχει και στην Noble Energy που μιλάει στην Κύπρο για 33 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου.

Την ίδια στιγμή το ελληνόφωνο κράτος που αλληθωρίζει μονίμως προς δυσμάς επιλέγει να αποκόψει κάθε σχέση με την φυσική σύμμαχο και επίσης ορθόδοξη Ρωσία με την «περίεργη» σπουδή να συλλάβει τον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ με καταδρομική αστυνομική ενέργεια και εν συνεχεία προφυλάκιση. Ενέργεια που συνέβη παραμονή Χριστουγέννων μετά την επιστροφή του Εφραίμ από τη Ρωσία για τη συνοδεία της Τίμιας Ζώνης της Παναγίας και την επαφή του με τους Πούτιν και Μεντβέντεφ. Η σφοδρή ρωσική αντίδραση ήταν αναμενόμενη. Οι καιροί ζητούν να βάλουμε τη Ρωσία στο παιχνίδι κι όχι να τη βγάλουμε, όταν ο κοινός αμερικανονατοϊκός κίνδυνος προσπαθεί να ανατρέψει τον Πούτιν και εκείνος απαντά πως η στημένη οικονομική κρίση προ του επερχόμενου πολέμου δεν θα βρει τη Ρωσία με σταυρωμένα χέρια.

Η Ελλάς και η Ορθοδοξία δεν πρόκειται να γονατίσουν σε τούτον εδώ τον τόπο Αγίων, Μαρτύρων και Ηρώων. Και στις φλόγες του Νεοταξισμού θα πέσει το κατοχικό καθεστώς. Έρχεται η ώρα της Ελλάδος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και οι δικές μας συμμαχίες και στρατηγικές πολιτικές επιλογές έχουν ως γνώμονα ένα και μόνο παραδεκτό χρέος. Την διαγραφή των εχθρών μας και την Ανάσταση της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: