ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ


ΑΘΗΝΑ 8-12-2011.

Το σύγχρονο κρατίδιο που επιμένουν οι δοσίλογοι ταχυδρόμοι των νεοταξικών εντολών να αποκαλούν τάχα ελληνικό κράτος βρίσκεται κυριολεκτικά στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Είναι ένα βήμα πριν τον οριστικό χαμό. Δεν είναι απλά προτεκτοράτο ούτε απλώς ζει με τεχνητές αναπνοές. Το ψευτορωμέϊκο που εποπτεύει τις ζωές μας έχει εγκαταλείψει τον ελληνικό λαό στις ορέξεις του ξένου παράγοντα και έχει απαρνηθεί την εθνική ασφάλεια στην γειτονιά, στην εργασία, στην οικονομία, στην αυθυπαρξία της Πατρίδος. Έχει υποστείλει την ελληνική σημαία και έχει γκρεμίσει με σχέδιο τα τείχη της Πολιτείας.

Η εγκληματικότητα και η θεσμοθετημένη εξάρτηση είναι τα κυριότερα γνωρίσματα του δήθεν ελεύθερου κράτους μας. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχει μεταβληθεί το αστυνομικό δελτίο σε πολεμικό ανακοινωθέν με τη δράση πολυπληθών λαθρομεταναστευτικών συμμοριών. Τα συμβάντα ωστόσο της ξένης εγκληματικότητας δεν φτάνουν πολλές φορές στα καθεστωτικά ΜΜΕ για να μην ξεσηκωθούν οι ραγιάδες του προτεκτοράτου και γυρέψουνε πίσω την Ελλάδα.

Αλλά ποια Ελλάδα; Αυτή που λειτουργεί μονάχα υπέρ των προνομιών και της τσέπης καθεστωτικών και ξένων που βγάζουν πακτωλούς χρημάτων εκτός Ελλάδος όταν κόβονται μισθοί, συντάξεις και επιδόματα Ελλήνων; Κι αυτά συμβαίνουν όταν πηγαίνουμε στη δουλειά μας και μαθαίνουμε από τους ανθρώπους μας ή γινόμαστε οι ίδιοι μάρτυρες επιθέσεως σε συμπατριώτες μας κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί.

Αυτή η εικόνα υφίσταται όταν χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν να φάνε και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά. Αλλά το κράτος των ελληνοφώνων ηγετίσκων κρατάει αλυσοδεμένους το λαό, την αστυνομία και το στρατό, γιατί το υπερκράτος της παγκόσμιας διακυβέρνησης μάς θέλει τρομοκρατημένους και φτωχούς. Μα όχι ρατσιστές και σταγονίδια χουντικά. Και εννοούν πως μας θέλουν υπηκόους μιας πολύχρωμης χωματερής ψυχών δίχως πατριωτικά αντανακλαστικά και αντιστάσεις.

Διεθνείς κηδεμόνες και ενταύθα θεραπαινίδες κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν χαμηλά την Ελληνική Σημαία και την εθνική μας υπερηφάνεια. Στην οικονομία βλέπουμε την εκχώρηση όχι μόνο περιουσιακών στοιχείων αλλά και εξουσιών στο διευθυντήριο της διαβόητης παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης που σαν λαγός του νεοταξισμού προωθούσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Παπανδρέου. Είναι το διαβατήριο μαζί με τα ναι των πρόθυμων πολιτικάντηδων προκειμένου να οδηγηθούμε μέσω των δανείων στην νομή του γεωφυσικού μας πλούτου.

Η σημερινή Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που γυρεύει τάχα να ξεχρεώσει δίνοντας θέσεις εξουσίας στους εκφραστές των δανειστών των εθνών. Και την ίδια στιγμή αφήνει την Τουρκία να γυρεύει να εξαγοράσει λιμάνια, εκθέσεις, ομάδες, εργοστάσια και γη όταν τα τουρκικά όπλα βρίσκονται προ των πυλών της χώρας. Και οι έμποροι των εθνών γυρεύουν να μας … τα φτιάξουνε!

Όμως τα λάβαρα του Ελληνισμού δεν είναι καμωμένα για να προσκυνούν. Μόνον έχουν την αποστολή να στέκονται ψηλά από χέρια υπερήφανα και ελληνικά. Η Ελληνική Σημαία έχει βαπτιστεί σε καιρούς τραχείς και πολεμικούς. Δεν πρόκειται τώρα να υποσταλθεί. Και επειδή κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν όντας μικρόψυχοι και ξένοι προς το Γένος Μας, καλό είναι να τους το δώσουμε εμείς να το καταλάβουνε απλώς συντρίβοντάς τους. Μπορεί να το παλέψανε οι ριψάσπιδες να ξεχάσουμε, αλλά τώρα βλέπουμε και πάλι ξεκάθαρα πως στην δύσκολη ώρα που διερχόμαστε ή θα πολεμήσουμε να γίνουμε πάλι Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα ή που θα σαπίσουμε και έτσι σαπισμένοι θα ξεψυχήσουμε.

Ψηλά τις Σημαίες του Ελληνικού Έθνους κι ας φροντίσουμε να είναι πολεμικές. Ας το πάρουμε απόφαση. Δεν μας θέλουν ζωντανούς από καμία άποψη. Γι’ αυτό μας στείλανε φυτευτούς ηγετίσκους, λαθρομετανάστες, «συμμαχικά» χρέη και εχθρικά όπλα ταυτόχρονα. Εμείς όμως αποδεχόμαστε μια και μόνη εξουσία. Εξουσία Ελλήνων για ηγεμονική τάξη πραγμάτων ελληνική και μόνο.

Δεν πρόκειται να ανταλλάξουμε Πατρίδα με μια ελεγχόμενη πολιτεία του παγκόσμιου υπερκράτους. Στα σύμβολα του Ελληνισμού μας είναι αποτυπωμένες οι θυσίες περασμένων γενεών που δίδαξαν πολιτισμό και εθνικό φρόνημα. Είναι αποτυπωμένη η εθνική συνείδηση που βοά και μας καλεί να μην ακυρώσουμε αίμα ελληνικό και να μην αφανίσουμε πατρίδα, θρησκεία και παρακαταθήκες προγονικές. Να αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας μια Ζωντανή Ελλάδα. Όσοι Ζωντανοί λοιπόν να μην αμελήσουμε την εντολή που φέρει επάνω του το σπαρτιατικό λάβαρο. Νίκη ή Θάνατος.

Ώστε λοιπόν η δική μας Ράτσα δεν διατάζεται και δεν μικραίνει. Τάσσεται πίσω από την Γαλανόλευκη, πετάει έξω από τα ιερά χώματα βέβηλα σαπρόφυτα, σφιχταγκαλιάζει την Πατρίδα, προσεύχεται στο Θεό, ενώνεται με τον φυλετικό αδελφό και ορθώνει την Νέα και Μεγάλη Ελλάδα ενός υπερήφανου και ολοζώντανου λαού. Αυτό είναι το έργο που θα φέρει εις πέρας ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη λευτεριά και τη μεγαλοσύνη που οφείλει να κατακτήσει ο επαναστατημένος Ελληνισμός μας. ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!
http://www.youtube.com/watch?v=KjA-SquAqmw
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: