ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ


ΑΘΗΝΑ 30-12-2011.

Στο πολιτικό περιβάλλον μιας κοινωνικής χρεοκοπίας ευνοούνται οι σχεδιασμοί προσώπων και φορέων που επιδιώκουν τον κατακερματισμό των βαλλόμενων κοινωνιών. Αλλά και η χαλάρωση των δεσμών μεταξύ της Πολιτείας και των πολιτών είναι η σημαντικότερη συνθήκη για να αποφευχθεί η ανάδυση των υγιών δυνάμεων και η ανάπτυξη της σκοπίμως παρακμάζουσας Πολιτείας. Η κοινωνική χρεοκοπία είναι αυτή που έχει προηγηθεί στρώνοντας το δρόμο στην οικονομική μέσα από κόμματα και οργανώσεις που φρόντισαν να ανοίξουν τα σύνορα της Πατρίδας για να την μεταβάλλουν στην πληγή που λέγεται Ανοιχτή Κοινωνία.

Το φαινόμενο δεν είναι ελληνικό αλλά τα πυρά του είχαν εξ αρχής στόχο το Ελληνικό Έθνος. Ο δούρειος ίππος των ανοιχτών κοινωνιών έχει όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εργαλείου για λογαριασμό του Διεθνούς Νεοταξισμού προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Εκπορεύεται μέσα από διεθνείς οργανώσεις με αδιαφανή διακλάδωση και θολές επιδιώξεις. Στην βιτρίνα προβάλλονται επιδιώξεις όπως η επίτευξη τάχα ειρήνης, εκδημοκρατήσεως, αντιρατσιστικών κοινωνιών και παγκόσμιων σχέσεων και ανταλλαγών. Ανταλλαγών σε είδος και σε χρήμα. Σε ανθρώπους, σε προϊόντα, σε τραπεζικές και λοιπές υπηρεσίες που «όλως τυχαίως» εκτοπίζουν τους τοπικούς πληθυσμούς και τα αγαθά τους.

Οι διαβόητες Ανοιχτές Κοινωνίες έχουν από κοντά τους διεθνείς αντιπροσωπείες γυρολόγων που κατασκηνώνουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη με ονόματα που δηλώνουν σαφώς τη συνέχεια της διαίρεσης των λαών όπως αυτή συνέβη από τους νικητές του Β Παγκόσμιου Πολέμου με το Σύμφωνο της Γιάλτας. Στην δική μας περιοχή η Ανοιχτή Κοινωνία κάνει λόγο για την Ειρήνη και τη Συνεργασία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη που έχει ισχυρό λόγο και δίνει μεγάλες πλάτες στα Σκόπια, στηρίζει τις μειονότητες που θέλει να φυτέψει ο νεοταξισμός στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και τη Θράκη, θέλει το ρίζωμα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, βγάζει εντολές για το ξαναγράψιμο της ιστορίας μας και άλλα τινά.

Γνωρίζουμε τον μέγα και τρανό επενδυτή Σόρος που διαθέτει και άλλες επικερδείς δραστηριότητες, όπως τις εμβριθείς «μελέτες» για την ευρωζώνη και την διεθνή οικονομική κρίση. Όμως οι Ανοιχτές Κοινωνίες που έχουν στόχο τους την κατάρρευση των εθνικών κοινωνιών δεν είναι ασφαλώς υπόθεση μονάχα ενός ανθρώπου. Είναι ομαδικό το «άθλημα» του ολέθρου και δεν βρίσκεται μονάχα εκτός συνόρων περιοδεύοντας τα τάχα ελεύθερα έθνη με «διαφωτιστικές» ημερίδες. Υπάρχουν και εσωτερικές χρυσοποίκιλτες πάντα αντιπροσωπείες με εκπρόσωπους που διαθέτουν ελληνική λαλιά και αβυσσαλέο μισελληνισμό. Είναι πρόσωπα με ιδιαιτερότητες και αγάπη στον πολυπολιτισμό. Αγάπη ακριβή.

Είναι τάχα μη κυβερνητικές οργανώσεις με πλούσιο ταμείο. Δηλώνουν αντιρατσιστές κυνηγώντας με ρατσιστική διάθεση τον Έλληνα στην ίδια του την Πατρίδα. Μισούν τον Ελληνικό Στρατό και επιδιώκουν την καταγγελία του και την συρρίκνωση της παρουσίας του στο εθνικό κράτος βάλλοντας ακόμη και ενάντια στις φασιστικές όπως τις λέγουν παρελάσεις. Κυνηγούν με μένος τον Εθνικισμό και μόνον από το σύνολο των πολιτικών ιδεολογιών και απαγορεύουν την φυλετική καθαρότητα στους Έλληνες όταν την επιτρέπουν σε όλους τους εχθρούς μας και τους «εκλεκτούς» παγκόσμιους εξουσιαστές. Δεν ενοχλούνται όταν ο Έλληνας κλειδώνεται στο σπίτι του ή πέφτει θύμα εγκλήματος αλλά τρελαίνονται όταν παθαίνει ατύχημα ένας λαθρομετανάστης.

Γράφουν επιπλέον σχολικά βιβλία που ανακαλύπτουν συνωστισμούς των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου στο λιμάνι της Σμύρνης αφού δεν θέλησαν να δεχτούν την «στοργή» του τουρκικού ξίφους. Ανακαλύπτουν ακόμη δήθεν εγκλήματα του Ελληνικού Στρατού σε κάθε απελευθερωτική του εκστρατεία που συνέβη είτε στην έως σήμερα ελεύθερη Ελλάδα είτε στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Αποδέχονται πάσα διαστροφή αλλά δεν θέλουν την ομορφιά της ζωής που αποπνέουν η ελληνική οικογένεια και ο ελληνικός πολιτισμός. Και ακόμη αντιμετωπίζουν τη φτώχια με εισαγόμενη φτώχια αγκαλιάζοντας τους εμπόρους των εθνών.

Οι «ανοιχτόκαρδοι» της Ανοιχτής Κοινωνίας βλέπουν θετικά την ψευτομακεδονία των Σκοπιανών, την ελληνοτουρκική φιλία, την παγκόσμια οικονομία και τις ξένες επενδύσεις σε αντάλλαγμα κυριαρχικών δικαιωμάτων κάνοντας μια χαρά χωριό με το νεοταξικό κομματικό συρφετό και τους διεθνείς τοκογλύφους. Πάνε με τον λαό πυροβολώντας τον ελληνικό λαό γιατί Ανοιχτή Κοινωνία σημαίνει παγκοσμιοποιημένα παρατηρητήρια ψυχών και γκρεμισμένα εθνικά τείχη.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός τάσσεται υπέρ των κλειστών εθνικών τειχών. Τάσσεται υπέρ της εθνικής κοινωνίας και της φυλετικής καθαρότητας. Τάσσεται υπέρ της Εθνικής Παιδείας που προάγει την Αλήθεια και την Μεγάλη Ελλάδα. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός τάσσεται υπέρ της συνεργασίας των λαών που χτίζεται από τη Δυνατή Ελλάδα που ταιριάζει τις επαφές της με το εθνικό συμφέρον και την ισότιμη παρουσία. Τάσσεται υπέρ του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνικής Σημαίας σε μια κοινωνία που βασιλεύουν ο πατριωτισμός και η αξιοκρατία ευημερούντων Ελλήνων. Τάζεται υπέρ της ελληνικής οικογένειας και της κοινωνικής ομαλότητος που είναι εσωτερική μας εθνική και φυλετική υπόθεση. Τάσσεται υπέρ του Ελληνικού Πολιτισμού και όχι του νεοταξικού ανθρωποπολτού. Υπέρ της ασφάλειας των Ελλήνων και υπέρ μιας Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: