ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ


ΑΘΗΝΑ 10-12-2011.

Τα δραματικά γεγονότα της κατάληψης και εκποίησης της Πατρίδος μας εν καιρώ ειρήνης με την χρήση οικονομικών εν αρχή όπλων είναι βέβαιο ότι αποτελούν τον προπομπό της γενικότερης αιχμαλωσίας που μας προσμένει στον δρόμο προς την παγκόσμια διακυβέρνηση. Οι ευθύνες του αστικού νεοταξικού καθεστώτος είναι γενικές και ευρείες. Ουδείς κομματικός του φορέας απέχει, είτε κυβερνάει με τις ξένες εντολές και παραδίδει τη χώρα στους παγκόσμιους τοκογλύφους είτε προσποιείται και ρητορεύει υπέρ των Ελλήνων όταν υπερασπίζεται την κατάληψη της χώρας από τους λαθρομετανάστες όπως κάνει η Αριστερά.

Το νεοταξικό καθεστώς πιέζει την Εθνική Εργατική Τάξη και συνθλίβει τις αποδοχές και τα εργασιακά δικαιώματα διότι επιδιώκει με έξωθεν εντολές, μέσα από την ανατροπή της εγχώριας παραγωγικής δραστηριότητας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων εργαζομένων, τη διασάλευση της κοινωνικής συνοχής. Στόχος του είναι η κατάρρευση της Ελλάδος με τις μικρότερες αντιστάσεις. Ο τομέας όμως της Εργασίας είναι ο καθοριστικότερος παράγοντας για την αυτάρκεια του Έθνους σε αγαθά και υπηρεσίες, η δε παραμονή του σε ελληνικά χέρια είναι ζήτημα ύψιστης ευθύνης για το μέλλον του λαού μας.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θεωρεί την εργαζόμενη τάξη της χώρας, την λεγομένη Εθνική Εργατική Τάξη, ως τον απόλυτο θεματοφύλακα της εθνικής περιουσίας και τον θεσμικό κυρίαρχο του παραγόμενου προϊόντος. Ο Έλληνας Εργαζόμενος είναι η ψυχή της Ελληνικής Γης και έχει κάθε δικαίωμα αλλά και ιερή υποχρέωση να την υπερασπιστεί από εκείνους που θέλουν να την αρπάξουν και να κλέψουν το ψωμί των παιδιών του. Όπως ακριβώς ο δάσκαλος είναι ο φάρος εθνικής γνώσης για τα παιδιά και ο στρατιώτης ο φρουρός της ελληνικής ζωής, έτσι ακριβώς ο εργαζόμενος είναι ο σιτιστής του ελληνικού λαού. Είναι δηλαδή εκείνος που γεμίζοντας με αγαθά και εθνικό εισόδημα τις αποθήκες και τα ταμεία του κράτους εξασφαλίζει την εθνική μας ανεξαρτησία και τη δυνατότητα αδέσμευτων αποφάσεων.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό κατά συνέπεια είναι κεφαλαιώδους σημασίας η διατήρηση και η ενίσχυση του ρόλου της Εθνικής Εργατικής Τάξης στην ενεργό πολιτική ζωή του τόπου και τη διαχείριση του εθνικού πλούτου. Το Έθνος μας προκειμένου να αναπτυχθεί έχει απόλυτη ανάγκη να πλατύνει τους εργασιακούς χώρους εγχώριας επιχειρηματικής κυριότητας που θα απασχολεί αποκλειστικά ελληνικά εργατικά χέρια. Στην περίπτωση αυτή προϊόν και εισόδημα θα παραμείνουν εντός Ελλάδος αποκλείοντας τη διαρροή συναλλάγματος και ακυρώνοντας τη μαύρη και λαθραία εργασία. Το Εθνικό Κράτος δεν επιδοτεί την ανεργία ούτε εξαντλεί στους φόρους την Ελληνική Εργασία, αλλά επιδοτεί την πρόσληψη Ελλήνων Εργαζομένων και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Καμία Πατρίδα δεν έχει πτωχεύσει ποτέ όταν αξιοποιεί με τις δικές της δυνάμεις τα χωράφια, τη θάλασσα, τους ενεργειακούς πόρους και τους πολύτιμους χυμούς που αναβλύζει η φύση της. Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος ο Έλληνας Εργαζόμενος είναι ταυτόχρονα Παραγωγός, Εργάτης και Φρουρός της Εθνικής Γης. Βάζει πλάτη, σκάβει και οπλίζει σαν χρειαστεί να βαστήξει τον μόχθο του μακριά από εσωτερικούς και από εξωτερικούς εχθρούς. Γιατί η Εθνική Γη είναι το σπίτι και η πατρίδα του ταυτόχρονα.

Οι σμιλευτές της Γης μας είναι ενωμένοι. Στο Εθνικό Λαϊκό Κράτος δεν υφίστανται σαν τώρα οι φυτευτές τάξεις και δεν υποδαυλίζεται η εθνικά ύποπτη και διαλυτική πάλη των τάξεων. Αρνούμαστε την ύπαρξη από την μια του σοσιαλφιλελεύθερου κυβερνοεσμού που αγκαλιάζει καθεστωτικούς κολλητούς και πολυεθνικές όταν ρημάζει την ελληνική επιχειρηματική τάξη και από την άλλη του αριστερού εναλλακτικού εσμού που αγκαλιάζει τάχα τον Έλληνα Εργάτη όταν προσεταιρίζεται και ζητάει την ελληνοποίηση της ξένης εργασίας που κόβει μισθούς και θέσεις εργασίας. Όταν και οι δύο υποτιθέμενοι ιδεολογικοί αντίπαλοι οδηγούν πιο γρήγορα τα ελληνικά μαγαζιά στο λουκέτο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σήμερα σαρώνεται η ελληνική αγορά εργασίας δίχως ταξικό τάχα όριο. Σκοπός του ντόπιου νεοταξικού κατοχικού καθεστώτος είναι η εξαφάνιση της ελληνικής παραγωγικής αλυσίδας καθ’ ολοκληρία και η προσφορά της εργασίας, της ιδιοκτησίας και του πλούτου της Ελλάδος στις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης που δεν γνωρίζει πατρίδα, λαό και σύνορα. Σκοπός τους είναι η αρπαγή της Ελλάδος.

Σκοπός του Εθνικοκοινωνισμού μας είναι η εξαφάνιση του διεθνούς και του ντόπιου νεοταξισμού και η διατήρηση της εργασίας, της ιδιοκτησίας και του πλούτου μονάχα σε ελληνικά χέρια. Διότι ο Έλληνας Εργαζόμενος πιστεύει με πάθος στην Ελλάδα. Και γιατί σκοπός μας είναι η προάσπιση μιας Ισχυρής Ελλάδος που θα στηρίζεται αποκλειστικά στην εργασία των δικών της παιδιών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: