ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ


ΑΘΗΝΑ 19-12-2011.

Τα όρια της αντοχής της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην ολέθρια και ανθελληνική πολιτική της κατοχικής κυβερνήσεως έχουν καταστεί πεπερασμένα. Η φτώχια, η απελπισία και εσχάτως η πείνα είναι τα ορατά αποτελέσματα της προσχεδιασμένης επιχείρησης καθυπόταξης των Ελλήνων. Έχει έρθει η ώρα να λήξει η ανοχή μας στο διορισμένο ψευτορωμέϊκο που μας κυβερνάει χρόνους ολόκληρους τάχα δημοκρατικά.

Ο ελληνικός λαός αποτελεί βάρος για τα διεθνή νεοταξικά αφεντικά των ενταύθα πολιτικών διαχειριστών. Και όπως είναι διψασμένοι για εξουσία και χρήμα μα και δειλοί, έχουν βαλθεί μέσα από τον οικονομικό πόλεμο να οδηγήσουν τον λαό μας στην απόγνωση και στο προσκύνημα απέναντι στους προσωρινά ισχυρούς του κόσμου παρέχοντας γη και ύδωρ. Θέλουν να εξοντώσουν την ελληνική ψυχή, αφού αυτή έχει το ιδεολογικό υπόβαθρο της λευτεριάς και την πατριωτική πίστη να ορθώσει ουσιαστική εθνική αντίσταση. Τον ελληνικό στρατό, τον ελληνικό λαό, την ελληνική νεολαία, τον Έλληνα εργαζόμενο είναι που φοβούνται οι ντόπιοι και διεθνείς εκφραστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στα καθεστωτικά ΜΜΕ ομολογείται πλέον η δημιουργία μιας νέας τάξης Ελλήνων, αυτή των νεόπτωχων και νεοάστεγων. Μια φρικτή καθημερινότητα που συναντούμε σήμερα σε κάθε μας βήμα. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε πως 20000 Έλληνες κοιμούνται στο δρόμο, στο αυτοκίνητό τους, σε αποθήκες και ξενώνες. Είναι νέοι άνθρωποι που έχουν χάσει τη δουλειά τους αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία που απολύθηκαν λίγο πριν βγουν στη σύνταξη. Συνάνθρωποί μας που δεν μπόρεσαν να αντέξουν τα χαράτσια του ψευτορωμέϊκου και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τις εφεδρείες και τις εκ περιτροπής εργασίες από μηδέν έως δύο μέρες την εβδομάδα. Άνθρωποι που στερήθηκαν το σπίτι και την εργασία από τις τοκογλυφικές και δουλικές υπάρξεις.

Ο υπουργός οικονομικών Βενιζέλος μας λέει ότι δεν θα υπάρξουν νέα εισπρακτικά μέτρα αν εφαρμοστεί ο προϋπολογισμός του 2011. Ότι τάχα δεν κινδυνεύουν ο 13ος και ο 14ος μισθός, προφανώς για φέτος, ότι ίσως μάθουμε τελικά ποιοι βολευτές έχουν έξωθεν καταθέσεις και ακόμη ότι εκλογές δεν θα γίνουν γιατί πρέπει να αποδώσουν έργο οι άρπαγες των ονείρων μας.

Όμως η διάψευση του υπουργού έρχεται πολύ γρήγορα. Ένα ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος μαθαίνουμε λοιπόν ότι τηρώντας την ανωνυμία του μίλησε στο πρακτορείο Dow Jones Newswires, μαρτυρώντας ότι το 2012 θα είναι κατά παγκόσμια πρωτοτυπία το πέμπτο έτος ύφεσης για τη χώρα μας, ότι το έλλειμμα θα ξεπεράσει το στόχο του 9% και θα φτάσει στο 10% του ΑΕΠ, ότι η συρρίκνωση της οικονομίας μας θα ξεπεράσει το 6%. Επιπλέον ο εν λόγω «μαρτυριάρης» ανέφερε τα αυτονόητα. Δηλαδή ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη, οι τράπεζες δεν δανείζουν, η ανεργία αυξάνεται και ο λαός ξοδεύει μόνο για τρόφιμα ελλείψει ρευστότητας. Όλα αυτά σημαίνουν με δύο λόγια πως και νέα μέτρα έρχονται και πιο σκληρά θα είναι και το γνωρίζει άριστα ο υπουργός οικονομίας, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και δελφίνος του «σοσιαλιστικού» ΠΑΣΟΚ.

Ήδη η Τρόικα, η Ομάδα Εργασίας και οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τους πέσανε με τα μούτρα στη «δουλειά». Η τρόικα ζητάει, στα πλαίσια βελτιώσεως τάχα της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας, την αντεργατική εισβολή στον ιδιωτικό τομέα με τη μείωση των μισθών και των ημερομισθίων κάτω από τα κατώτατα όρια με την ουσιαστική κατάργηση της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Μόνον έτσι μπορεί να επιτευχθεί η συρρίκνωση των αποδοχών όπως και της απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. Στο Δημόσιο ζητούνται επιθετικές απολύσεις. Και η κυβέρνηση άφησε ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να ζητηθεί η κατάργηση των δώρων.

Στο μεταξύ έρχεται αύξηση περίπου 12% στο λογαριασμό της ΔΕΗ, ενώ αυξάνεται η μηνιαία παρακράτηση φόρου σε μισθωτούς και συνταξιούχους λόγω μείωσης του αφορολόγητου στα 5000 ευρώ και της εισφοράς αλληλεγγύης προς τους τοκογλύφους, αφού και οι άνεργοι ακόμη φορολογούνται. Εξαιρούνται λαθρομετανάστες και λαθρόβιοι του Συστήματος.

Κατά τα λοιπά οι διαβόητοι εκτιμητικοί οίκοι υποβαθμίζουν ολόκληρη την «Ευρωπαϊκή» Ένωση. Η δε γνωστή εφημερίδα New York Times μάς μιλάει για τον χειρότερο εφιάλτη της Ευρώπης με την επιστροφή της Ελλάδος στη δραχμή και την επιβολή Στρατιωτικής Επανάστασης. Αναφέρεται σε πιθανές ουρές στις τράπεζες για την απόσυρση των καταθέσεων ( των ανύπαρκτων ελληνικών ή κάποιων διεθνών μεγαλόσχημων;), για την μικρότερη δραχμή σε ποσοστό 60% από το ευρώ, για την έκρηξη των τιμών.

Ο χειρότερος εφιάλτης του Νεοταξισμού είναι η καλύτερη δική μας λύση. Και η δραχμή και η εθνική παραγωγικότητα και οικονομία μα και η Εθνική Κυβέρνηση Στρατού και λαού των Ελλήνων ενάντια στους εχθρούς του Γένους που δικάζουν ανεπιτυχώς ευτυχώς Ευέλπιδες και Οϋκάδες. Τι έχει να πει ο πολιτικάντικος συρφετός για την προσφώνηση ενός τραπεζίτη «διασώστη» της Παγκόσμιας Τράπεζας μες στην «ελληνική» Βουλή των Σκοπίων ως Μακεδονία; Τι έχουν να πουν όλοι τους για τους επενδυτές της Μοτορόλα που «ανακάλυψαν» κράτος Κρήτη;

Η ανοχή μας έληξε. Το ίδιο θα συμβεί και στο ψευτορωμέϊκο. Είναι η ώρα για μια Επαναστατική Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση. Είναι η ώρα να ορθώσουμε Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Ελληνικό Κράτος. Η μόνη λύση είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: