ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Άσ’τες να κυματίζουνε

ΑΘΗΝΑ 24-7-2010 .

Κάποτε οι Έλληνες πολεμούσαν για τα πιο αγνά ιδανικά. Πολεμούσαν για ιδέες που δεν αποτιμούνταν με την λάμψη του χρυσού των αγορών αλλά με την Τιμή της υπερασπίσεως των Πατρώων Αξιών. Την Πατρίδα, την Θρησκεία, την Οικογένεια. Πολεμούσαν για την λευτεριά της Ελληνικής Σημαίας, της Ελληνικής Γης, των Βωμών και της Πίστης, των οικείων και αγαπημένων προσώπων. Τότε βέβαια η Σημαία δεν καιγόταν ούτε παραδινόταν στο φύσημα του ανέμου ή στα χέρια του Εφιάλτη. Όχι χωρίς, αν τυχόν συνέβαινε κάτι τέτοιο, να βρει ο αισχρός ένοχος την ποινή που του αναλογούσε. Τον θάνατο του ατιμασμένου που του αναλογούσε προτού οδηγήσει ένα ολάκερο Έθνος στο χαμό.

Και φυσικά η Εθνική Γη δεν ήταν απλά χώμα, αλλά ζωντανή παρακαταθήκη. Δεν έθρεφε μόνον τον λαό με τα αγαθά της, αλλά ήταν αντικείμενο σεβασμού από τις ξένες παρεμβάσεις, τόσο τις αντιπεριβαλλοντολογικές όσο και τις ανθελληνικές, αφού η ζωή στην ύπαιθρο είχε ζυμωθεί με την προστασία του περιβάλλοντος και την γέννηση του τύπου του Μαχόμενου και Ηρωικού Έλληνα που βάζει το κορμί του ως τείχος εμπρός στον εχθρό. Ένα τείχος που πάλλεται από αγάπη για την Σημαία και το Σπαθί του. Μέχρις ότου κάποιοι παρέδωσαν στην ανίερη πυρκαγιά μαζί με την Ελληνική Σημαία και την Ελληνική Γη. Θέλησαν, μάταια ωστόσο, να σβήσουν την Ιερή Φλόγα της Εθνικής Ιδέας και να την αντικαταστήσουν με την μιαρή νεοταξική πυρκαγιά της Ύλης.

Και για να το πετύχουν χρησιμοποιήσανε τα πάντα. Γκρεμίσανε από το βάθρο της την παιδεία την κλασσική των Ελλήνων, φέρανε σε σπίτια και κοινωνία την ανηθικότητα, θεοποιήσανε το χρήμα, κάνανε μαγκιά εγκεκριμένη μετά πολιτικάντικων επαίνων την καταστροφή των λαβάρων και των περιουσιών. Και ακόμα δημιουργήσανε πολέμους και τρομοκρατίες και κουβαλήσανε λαθρομεταναστευτικές στρατιές για να μπασταρδέψουν τους λαούς και να διαλύσουν το Έθνος.

Το Έθνος όμως είναι Ιστορία, Σημαία, Πολιτισμός και Φυλετικός Άνθρωπος. Αν κάψουν και τον θεσμό της Οικογένειας και την αξία της ανθρώπινης ζωής, θα μείνει ορφανή η αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία και θα σβήσει το Ελληνικό Έθνος. Αν μας πείσουν ότι το να σκοτώνεις έναν δημοσιογράφο σαν το σκυλί στο αμπέλι στο δρόμο σαν τον Γκιόλια γιατί δεν συμφωνείς με την άποψή του είναι άποψη, αν μας πείσουν ότι το να αρνείσαι να προστατεύσεις τον λαό σου στην μίζερη καθημερινότητά του σε κοινωνία και ασφάλεια είναι ρεαλισμός για την σωτηρία με ένα μνημόνιο, τότε θα έχουμε εθνικό μνημόσυνο.

Αν μας πείσουν να χαρίσουμε την Ελληνική Γη και να χαμηλώσουμε τις Ελληνικές Σημαίες, αν μας πείσουν ότι μια άτιμη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν έντιμο πόλεμο και ότι Ήρωες σαν τον Βλαχάκο, τον Καραθανάση, τον Γιαλοψό, τον Ισαάκ, τον Σολωμό και τα άλλα παιδιά του Γένους Μας πέθαναν για ένα τίποτα, τότε το Γένος θα σβήσει. Όμως η Πατριωτική Φλόγα εξακολουθεί να ανάβει, οι Ήρωες εξακολουθούν να είναι Έλληνες, η Ελλάδα θα σηκωθεί πάλι και θα ξαναγίνει η Μεγάλη Ελλάδα που θα αγκαλιάσει κάθε λεύτερη και κάθε σκλαβωμένη ελληνική γη ενωμένες. Ο λαός μας θα έχει και πάλι με τον Ελληνικό Εθνικισμό και Εθνικοκοινωνισμό την υψηλότερη θέση που του αξίζει μεταξύ των λαών. Ψηλά και πρωτοπόρες λοιπόν οι σημαίες του Ελληνικού Έθνους. Μπροστά να ανεμίζουνε. Ας δούμε τώρα αυτό το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=91nBFi2pI1c&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: