ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


H εισβολή των Μουσουλμάνων

ΑΘΗΝΑ 30-7-2010 .
Είναι ψεύτες και μειοδότες και απάτριδες και ριψάσπιδες και ανθέλληνες. Διδάσκουν την ανύπαρκτη ειρήνη γιατί όντας άκαπνοι και εντολοδόχοι δεν μπορούν να πουν για πόλεμο ή για μαχητική διπλωματία αφού θα πρέπει να διεκδικήσουν Ελλήνων δίκαια. Δεν τους νοιάζει η ανθρώπινη ζωή και πολύ εύκολα προχωρούν στην δημιουργία μιας μουσουλμανικής δήθεν Ελλάδος που θα τους βγάλει από όλους τους προηγούμενους μπελάδες. Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τους πολιτικάντηδες της Ελλάδος.

Ψεύτες αφού και λεφτά έχουμε και ΔΝΤ τάχα δεν θέλανε και το μνημόνιο περάσανε στο λαιμό μας. Μειοδότες αφού και το μισό Αιγαίο δώσανε και διζωνική Κύπρο και γεωγραφική ψευτομακεδονία. Και την ανθρώπινη ζωή την διατιμούνε με το έγκλημα. Με τους "προστάτες" της Αριστεράς να υποστηρίζουνε την νεοταξική λαθρομετανάστευση όταν υποτίθεται ότι αμφισβητούν τον Νεοταξισμό και τα «δώρα» του που μοιράζει Ελλάδα στους εχθρούς μας. Εδώ συμφωνούν όλοι οι καθεστωτικοί του τόπου μας.

Μα τότε κάτι πρέπει να κάνουν. Να καταργήσουν τον ελληνικό λαό, να βρουν νέους ψηφοφόρους, να χώσουν τους βοηθούς του Εφιάλτη που θα τον βοηθήσουνε δίκην πέμπτης φάλαγγας στην άλωση της Ελλάδος από «γείτονες» και τοκογλύφους του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Εφιάλτης είναι ο πολιτικαντισμός και πεμπτοφαλαγγίτες οι αλλόθρησκοι, κυρίως μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες.

Όταν όμως αυτοί οι νεοταξικοί βάλτοι που λειτουργούν ως βαλτοί για του ολέθρου τα έργα δεν έχουν ούτε ελληνική συνείδηση ούτε ελληνική καρδιά ούτε ντροπή και μνήμη. Έχουμε λοιπόν ακούσει να λένε για τα οικονομικά προβλήματα και να φτιάχνουν νόμους για τους αλλογενείς επιβήτορες σαν το λαθρονομοσχέδιο με ιθαγένειες και ψήφους μέχρι το σχέδιο «Καλλικράτη» και παράλληλα τις λαθραίες προσφορές που κοστίζουν του κόσμου τα λεφτά. Έχουμε τους πολιτικάντηδες να παραδέχονται ότι οι μετανάστες στην χώρα μας εισέρχονται μόνο παρανόμως. Και την ίδια στιγμή κομπορρημονούν ότι δίνουν ιθαγένεια μόνο στους νόμιμους!

Και δίνουν ιθαγένεια σε αλλοεθνείς ενώ το δικαίωμα αυτό νομοτελειακά και νομικά αντιστοιχεί μόνο στους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Έχουμε λοιπόν την ενσωμάτωση που φέρνει την εμφύτευση μειονοτήτων που βλέπουμε σε εχθρικές εκθέσεις και προπαγάνδες. Και από κοντά ακολουθούν τρομοκρατικές πράξεις, εχθροπραξίες, παραεμπόριο, ανεργία, διάλυση ασφαλιστικού συστήματος με δωρεάν παιδεία και υγεία για αλλογενείς, πολυπολιτισμικές κοινωνίες και τέλος του εθνικού κράτους.

Αν κάποιος αμφιβάλλει, πάμε στην τελευταία περίπτωση στην πατρίδα μου την Θήβα όπου επί μια ώρα 100 Πακιστανοί και Αφγανοί έχοντας δώσει ραντεβού, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, πλακώθηκαν μεταξύ τους με πέτρες, μαχαίρια και ξύλινα κοντάρια. Για να τελειώσει η σύγκρουση όταν έπεσε ο ένας αιμόφυρτος πλην ζωντανός. Και να πω ότι στην Θήβα η έκπληξη ήταν μέγιστη αφού δεν ήταν σύνηθες το συμβάν μέχρι τώρα. Και να αναφερθούμε στην ανακοίνωση του Αλβανικού Εθνικού Στρατού σε ΜΜΕ και διαδίκτυο σε Τίρανα, Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια και Μαυροβούνιο για την απελευθέρωση της «μεγάλης Αλβανίας» τους από Σέρβους, Σκοπιανούς και τους…κακούς Έλληνες. Και ποιοι είναι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες ενταύθα; Αλβανοί. Για τους ούτως ή άλλως μουσουλμάνους λαθρομετανάστες τα Τζαμιά στις γειτονιές μας έρχονται. Με την σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου της Επικρατείας και άνευ αποδοχής του κράτους «μας».

Και τώρα δείτε ένοχες παραδοχές και βρώμικες μεθοδεύσεις στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=c3bpWiiobtQ&feature=player_embedded!

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ:
ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: