ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΑΛΕΡΑΣ

ΑΘΗΝΑ 13-7-2010 .

Κάθε ημέρα που κυλάει συντροφιά με την πίεση της ανέχειας που κουβαλάει μαζί της η βολική για τους εξουσιαστές μας οικονομική σκλαβιά, αποκαλύπτονται και φρέσκιες πτυχές για τους λόγους και τα αίτια τού κακού. Το κουβάρι ξετυλίγεται και αποκαλύπτεται το εφιαλτικό σκηνικό εξαιτίας τού οποίου βιάζονται να κατέβουν την σκάλα του κακού οι ξελιγωμένοι για χλιδή και εξουσία πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος υποχρεωτικά. Και τούτο διότι από την μια πλευρά ο αληθινός άρχοντας, ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός, εξετάζει με βία τα στατιστικά δεδομένα τού εξεταζόμενου μαθητή του και από την άλλη οι αληθείς προθέσεις και οι κάτοχοί τους φανερώνονται αφού η χαρά δεν τους αφήνει να κρυφτούν.

Ο τοκογλυφικός μηχανισμός λοιπόν για την περίφημη σωτηρία μας που συνοδεύεται από τα δεσμά τού αδίκως στερημένου την λευτεριά σ’ έναν ολόκληρο λαό έφερε μαζί με το λεπίδι στις παροχές μας και την απασφάλιση τής καταδίκης μας σε ισόβια καταναγκαστική εργασία. Είναι αυτό που πολύ κομψά αλλά ψευδώς ονομάσανε ως ασφαλιστικό. Είναι ένα πακέτο που πετυχαίνει με την μία πολλά και δολοφονικά χτυπήματα σε βάρος τής ένδοξης πλην καταταλαιπωρημένης Ελλάδος μας. Πρόωρο ψαλίδισμα στα όνειρα τής Εθνικής μας Νεολαίας, απαξίωση τής Εθνικής Εργατικής Τάξης, επιβράβευση τής ολέθριας λογικής των φθηνών αλλοδαπών χεριών εργασίας, διόγκωση τού πολυεθνικού νεοταξικού κεφαλαίου, ασφυξία τού εναπομείναντος πατριωτικού κεφαλαίου, κοινωνική αναταραχή, αλλοίωση τής ελληνικότητάς μας και ξεπούλημα τής Πατρίδος.

Ας δούμε ποιοι επιβραβεύουν και ποιοι ευνοούνται από το αντεθνικό μνημόνιο και το αισχρό ασφαλιστικό. Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών σε πρόσφατη εκδήλωσή του για το μνημόνιο, το χαρακτήρισε αυστηρό, αλλά αναγκαίο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανάταξης της ελληνικής οικονομίας που αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και έκανε λόγο για την ανάγκη αλλαγής νοοτροπιών, πρακτικών και συμπεριφορών. Ξεχνάει όμως ότι η μη αξιοποίηση τού υποθηκευμένου δημόσιου πλούτου για παράδειγμα και η διόγκωση τού δημόσιου χρέους γίνεται με καθεστωτικές κι όχι με λαϊκές πλάτες.

Ένας πολύ χαρούμενος εταίρος είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που έχει τόση μεγάλη σχέση με την Ευρώπη όσο και οι διευρύνσεις που ετοιμάζει προς ανατολάς. Και τι μας λένε αυτοί οι «κύριοι»; «Το να βεβαιωθούμε ότι τα χρόνια που περνά κάποιος στην σύνταξη δεν θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε σχέση με τον χρόνο εργασίας του θα βοηθούσε στην βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων»! Το συνδέουν δε αυτό με τις καλύτερες συνθήκες ζωής, αφού μας μπολιάζουν με την ισλαμική κυρίως λαθρομετανάστευση σαν αντιμετώπιση τής υπογεννητικότητας και των εργασιακών κενών. Στην σκαλωσιά πάντως ως τα 65 έτη!

Άλλος χαρούμενος εταίρος οπωσδήποτε είναι οι τράπεζες, που μετά από την πρώτη «βοήθεια» για λόγους ρευστότητας, άκουσαν τον υπουργό οικονομικών Παπακωνσταντίνου να αναφέρεται στην ίδρυση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας λέγοντας ότι «είναι ένα δίχτυ ασφαλείας που διατηρεί την σταθερότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, δημιουργώντας τις θεσμικές προϋποθέσεις ώστε αν παραστεί ανάγκη, να υπάρξει κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών». Δεν είδαμε όμως την ίδρυση κανενός Ταμείου Λαϊκής σταθερότητας. Εκτός κι αν γνωρίζει ο υπουργός και η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση την εκτίμηση τής Ελβετικής Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών ότι επίκειται νέα παγκόσμια οικονομική κρίση αν οι κυβερνήσεις διατηρήσουν σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει για την στήριξη τής οικονομίας για μεγάλο διάστημα.

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης στην ετήσια έκθεσή του αναφέρει αύξηση τής ανεργίας στην Ελλάδα στο 12,1% το 2010 και στο 14,3% το 2011. Μιλάει για προβλεπόμενη πτώση τής απασχόλησης κατά 2,8% φέτος και 2,5% το 2011 με μείωση του ΑΕΠ στο 3,7% φέτος και 2,5% το 2011. Γίνεται δε λόγος για την ανάγκη ταυτόχρονης μειώσεως τής ανεργίας και των δημοσιονομικών ελλειμμάτων. Πράγμα που δεν πρόκειται δηλαδή να γίνει αν δεν παράξουν οι μηχανές μας και δεν εθνικοποιηθεί ο πλούτος μας. Ούτε με εσωτερικές ανακατανομές προσωπικού και ενοποιημένους εισπρακτικούς κρατικούς μηχανισμούς με δήθεν έξοδο από το μνημόνιο το 2012 όπως βλέπει ο κ. Σαμαράς ούτε με επιδοματικά ψίχουλα στην θέση της 13ης και 14ης σύνταξης για να αποσπαστεί η λαϊκή ανοχή στην λύση που δεν θα έρθει από την κυβέρνηση.

Και φυσικά η λύση δεν θα έρθει ούτε από την Αριστερά, καθώς αυτή είναι απασχολημένη με την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών. Ενδιαφέρεται να τους κάνει όλους νόμιμους και τα σύνορα παντελώς αφύλακτα για να μπουν κι άλλοι. Γι’ αυτό και τα ακροαριστερά της ξέφτια θα κάνουν εκδήλωση καταγραφής των αιτημάτων τους μαζί με τους «ταλαίπωρους» αλλογενείς στις 20 Ιουλίου, ημέρα τής θλιβερής επετείου τής εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο. Όσο για την Μακεδονία και τα προπαγανδιστικά πανηγύρια των Σκοπιανών εντός Ελλάδος ή για την νομή τού Αιγαίου σε θαλάσσια οικόπεδα όπως μαθαίνουμε προς ενοικίαση για λόγους τάχα ενεργειακούς ποιος από δαύτους νοιάζεται;

Νοιάζεται ο Ελληνικός Εθνικισμός και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που δεν παραχωρούμε ούτε εργασιακά δικαιώματα ούτε τον πλούτο τής Πατρίδος ούτε την Γη των Προγόνων μας. Στηρίζουμε τον Έλληνα Εργαζόμενο και θωρακίζουμε την Ελλάδα μέσα από την προοπτική μιας Εθνικιστικής Λαϊκής Διακυβέρνησης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: