ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

ΑΘΗΝΑ 15-7-2010 .

Όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να μας στερούν τα εργασιακά, ασφαλιστικά και πολιτικά μας δικαιώματα για την υποτιθέμενη σωτηρία της Πατρίδος την οποία έχουν ήδη ξεπουλήσει οι πολιτικάντηδες κρατώντας για τον εαυτό τους απλώς την διαχείριση της εξουσίας για λογαριασμό τρίτων και όταν οι καταχραστές του δημοσίου πλούτου επιβραβεύονται αντί να τιμωρούνται, τότε έχουμε υπερβολικά μαζοχιστική ανοχή. Όταν οι τρίτοι που ασκούν την πραγματική εξουσία της Ελλάδος είναι οι αιώνια ανθέλληνες που μας πουλάνε τάχα προστασία και συμμαχία, στην πραγματικότητα προστασία στην δραστηριότητα εντολοδόχων ηγετίσκων, όταν οι πραγματικοί εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού βάζουν χέρι στην πρώην εθνική μας οικονομία και παράλληλα βρίσκονται πίσω από τους ληστρικούς δανειστές μας, τότε έχουμε έλλειμμα εξουσίας στον τόπο. Όταν οι πολιτικάντηδες της χώρας μας προβαίνουν σε διακομματικούς συμψηφισμούς μεταξύ τους για να μην μπει κανείς υπαίτιος της στημένης χρεοκοπίας φυλακή και να μην δημευτούν τα περιουσιακά τους στοιχεία εις υγείαν του κορόιδου ελληνικού λαού που πληρώνει τα σπασμένα δίχως να τους ενοχλεί η αποδοκιμασία του λαού, τότε ο μαζοχισμός πρέπει να λάβει τέλος. Και πρέπει να λάβει τέλος γιατί είναι εντολή των Νεκρών Ηρώων, των παιδιών μας και των αγέννητων Ελλήνων που θα έρθουν. Είναι δηλαδή εντολή της Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος.

Αλλά για να επιτύχει και να στεριώσει η Νέα Αναγεννημένη Ελλάδα πρέπει να προχωρήσουμε τον συλλογισμό μας και να αντιληφτούμε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα είναι πολιτικό και όχι προσωπικό. Και το ίδιο αυτό πρόβλημα δεν έχει να κάνει με κάποιο κόμμα ειδικά αλλά με την Καθεστηκυία Τάξη στο σύνολο. Δεν είναι δηλαδή πρόβλημα διάκρισης καλών και κακών πολιτικάντηδων αλλά κάκιστου και μειοδοτικού καθεστώτος. Δεν έχουμε απέναντι μας πολλούς αντιπάλους ούτε ως λαός ούτε ως Ελληνικός Εθνικισμός όπως βολεύει τον ντόπιο Νεοταξισμό αλλά έναν και ενιαίο με παραπλανητικές κομματικές προβιές. Και δεν είναι αλαζονική η συσχέτιση Ελληνισμού και Εθνικισμού αλλά πραγματική κατάσταση, αφού ο αληθινός Εθνικιστής είναι μόνον αυτός που ταυτίζει τα συμφέροντά του μ’ αυτά του λαού και του Έθνους.

Και ο τελευταίος συλλογισμός για να επιτύχουμε την δημιουργία της Νέας και Ισχυρής Ελλάδος είναι να στρέψουμε τον λογισμό μας σε μια συνολική διαδρομή για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε ως Έλληνες. Να θυμηθούμε ότι είμαστε οι δημιουργοί του πραγματικού πολιτισμού που προήγαγε τον άνθρωπο στο ήθος και το πνεύμα, στην υλική και την ιδεαλιστική του μορφή. Είμαστε οι δημιουργοί ενός ανώτερου πολιτισμού που γεννοβόλησε όλους τους κατοπινούς δίνοντας τις επιστήμες, τις τέχνες αλλά και την λαλιά της γλώσσας μας στις γλώσσες όλων των άλλων λαών. Είμαστε παράλληλα οι κληρονόμοι της Γης των Θεών και των Ηρώων. Είμαστε οι κληρονόμοι μιας Πατρίδος που γέννησε έναν Λεωνίδα και έναν Αλέξανδρο που αγωνίστηκαν για Δόξα, Ελευθερία και Κυριαρχία, για τις υψηλότερες έννοιες που γέννησε η Ελλάδα. Είμαστε απόγονοι Εκείνων που δεν υποχωρούν και δεν δείχνουν οίκτο στους μικρούς και τους εχθρούς, αλλά βαδίζουν μόνο μπροστά. Είμαστε απόγονοι Εκείνων που χτίσανε κοσμοκρατορίες και Εκείνων σαν τον Κολοκοτρώνη και τον Μεταξά που λευτερώνανε Ελλάδα, γιατί δεν κάνανε ελληνοτουρκικές «φιλίες» ούτε μετράγανε χαρτοφυλάκια και πλήθος αντιπάλων, αλλά ζωτικούς χώρους και λεύτερες ανάσες φτάνοντας στην άκρη του κόσμου.

Είμαστε οι ίδιοι που πέσαμε όταν βάλαμε στην ζωή μας τον διχασμό, τον πολιτικαντισμό και τον πολυπολιτισμό. Όταν δώσαμε χώρο στον Διεθνισμό και τον ψεύτικο κοσμοπολιτισμό, εγκαταλείποντας τον Εθνικισμό, τον Ηρωισμό και τον Φυλετισμό μας. Όταν αφήσαμε να μας διοικήσουν οι χθεσινές αποικίες μας και τους χθεσινούς σταυροφόρους να γίνουν οι σημερινοί εισβολείς και τοκογλύφοι μας. Και θα ξαναμεγαλώσουμε όταν πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Τον Εθνικισμό μας, τον Ηρωισμό μας, τον Φυλετισμό μας. Τον αληθινό δικό μας Ελληνισμό. Ας δούμε καλά αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=3NJt3f4UJts&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: