ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ

ΑΘΗΝΑ 19-7-2010 .

Κάποιοι βιάζονται και έχουν πάρει φόρα προκειμένου να ξεπουλήσουν την Πατρίδα. Έχουν βάλει μάλιστα και διατίμηση. Και την διατίμηση αυτή την έχουν αναγορεύσει με περίσσιο θράσος σε συμψηφισμό εθνικών εδαφών και οικονομικών χρεών προς εξόφληση των τελευταίων. Με ακόμη μεγαλύτερο μάλιστα θράσος το λένε ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, ποντάροντας στην αδράνειά του εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας που του έχουν μεθοδευμένα επιβάλλει. Σκηνοθέτησαν λοιπόν την χρεοκοπία για να πετύχουν αυτό που αποτελεί την πραγματική αποστολή της Καθεστηκυίας Τάξεως, την χρεοκοπία της εθνικής μας ανεξαρτησίας και το κόντεμα της Ελλάδος.

Το ομολογούνε και το έχουνε πει προκαταβολικά άπαντες. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και θεσμικοί παράγοντες της σημερινής πολιτείας των μικρών και ανεκδιήγητων λούστρων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Εξουσιαστές, αντιεξουσιαστές και επικοινωνιακά παπαγαλάκια έχουν μετατραπεί σε πωλητές μιας Πατρίδος που δεν τους ανήκει. Και το λέγουν τα τελευταία χρόνια με ολέθρια συνέπεια προκειμένου να κάνουν τον λαό μας να συνηθίσει στο άκουσμα της προδοσίας και να αποδεχτεί την αναμενόμενη τάχα πράξη που ωστόσο έχει στην πραγματικότητα συντελεστεί. Και το κάνουν αυτό ελπίζοντας να ξεθυμάνει η λαϊκή οργή και να ξεχαστεί σαν την γνωστή ρήση Μητσοτάκη για την Μακεδονία Μας, αλλά και να βυθιστεί η οργή μέσα στην μίζερη καθημερινότητα.

Θυμηθείτε τα λόγια του σημερινού πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου όταν ακόμη ήταν υπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη και τα οποία εκστομίστηκαν στο Τορόντο σε επίσημη πολιτική εκδήλωση. Είχε πει ότι είναι καλύτερο να χάσουμε κάποια εδάφη που είναι δικά μας παρά να προκληθεί σύγκρουση και να έχουμε έναν διαρκή πονοκέφαλο. Φαντάζομαι ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού Νίκος και συμβουλάτορας αυτού τον παρακινεί στον δρόμο αυτό αφού σε κάποιο γνωστό του πρόσωπο είχε πει ότι αισθάνεται λιγότερο Έλληνας και περισσότερο Αμερικάνος. Αλλά και η επιλογή του Γ. Παπανδρέου στην προεδρία της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντίνου είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση του υποτιθέμενου «μακεδονικού» λεξικού των γυφτοβουλγαροσκοπιανών μαζί με τον διαβόητο Βοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου, κάποιον οθωμανίζοντα και άλλα τινά ανθελληνικά μπουμπούκια και είχε δηλώσει ελληνόφωνος ευρωπαίος πολίτης κεντροαριστερός. Δαγκώνει βλέπετε η λέξη Έλληνας. Καλύτερα είναι ωστόσο να μην την μολύνουν τέτοιου είδους τύποι.

Αλλά η προαναγγελία της παραχώρησης εδαφών έχει και συνέχεια με απόλυτη συνέπεια στα λεχθέντα της τότε προέδρου της ελληνικής Βουλής Μπενάκη επί ΝΔ περί εδαφικών παραχωρήσεων χάριν της ευρωπαϊκής ολοκληρώσεως και της ειρήνης προς τον τότε αναλαμβάνοντα καθήκοντα προέδρου δημοκρατίας Παπούλια του εκ ΠΑΣΟΚ ορμώμενου. Ο οποίος φυσικά δεν αντέδρασε στην βάπτιση της προδοτικής συνθηκολόγησης και παράδοσης ως ειρήνη. Τώρα λοιπόν την σκυτάλη πήρε η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη η οποία στην εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Φλας είπε πως οι Έλληνες «πρέπει να κατανοήσουμε και να συμβιβαστούμε τελικά με την αλλαγή του χάρτη της χώρας»! Η τελευταία πρέπει να πάρει θέση για την αισχρή μεθόδευση και να μας πει αν την αποδέχεται. Για να την βάλουμε αν χρειαστεί στο κάδρο με τους λοιπούς προδότες της Καθεστηκυίας Τάξεως.

Και ενώ έτσι έχουν τα πράγματα, έρχεται το Ίδρυμα Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Σταθερότητας με ένα στυγνό εκβιασμό και προτάσσει την οριστική αλλαγή της ονομασίας των Σκοπίων αν μπει στην ΕΕ, ενώ σε περίπτωση που δεν μπει το όνομα θα μείνει ως έχει, δηλαδή «Μακεδονία»!

Στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=g2w1uPfHeI0&feature=player_embedded βλέπουμε τον Γ. Κωνσταντίνου από τις στιγμές του «μακεδονικού» λεξικού. Και επειδή στην αληθινή Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού δεν έχουν καμία θέση όσοι πληγώνουν την Μεγάλη Πατρίδα Μας Ελλάδα, εδώ είναι η απάντηση του Ελληνικού Έθνους και Λαού http://www.youtube.com/watch?v=CDxCxPGBNuY

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: