ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 12-7-2010.

Την ώρα που το μέλλον της χώρας υποθηκεύεται με τον πλέον στυγνό τρόπο μέσα από την παράδοση άνευ όρων στο οικονομικό σκέλος του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, οι ολετήρες σύσσωμης της Καθεστηκυίας Τάξεως της Πατρίδος διευκολύνουν τις εθνικές μας ήττες και το επιχειρούμενο διαμοιρασμό των ιματίων της Ελλάδος για τον διαμελισμό της. Το σχέδιο βεβαίως έχει εκπονηθεί από τα σκοτεινά και απρόσιτα στα αδιάκριτα βλέμματα κέντρα εξουσιών των «συμμάχων» που κατοικοεδρεύουν πέραν του Ατλαντικού.

Υποτιθέμενοι σύμμαχοι με τους οποίους οι μειοδότες των Αθηνών συνομιλούν, λαμβάνουν εντολές, εμφανίζουν τα δικά τους σχέδια επίλυσης των εθνικών μας ζητημάτων ως δήθεν ελληνικά και ενσωματώνουν μέσω της λαθρομετανάστευσης τις μειονότητες που ανακαλύπτουν μετά τα νεοταξικά αφεντικά. Οι γεωπολιτικές ευκαιρίες της Ελλάδος πετάγονται στα σκουπίδια ενώ τα μνημόνια, τα ασφαλιστικά και τα διαμελιστικά σχέδια σαν τον «Καλλικράτη» είναι το άνοιγμα της σύγχρονης κερκόπορτας σε μια ζαλισμένη πολιτεία που διοικούν οι απόγονοι του Εφιάλτη.

Οι Τούρκοι μετά τους πετρελαιοθήρες του Τσεσμέ περάσανε στο στημένο κόλπο της έρευνας και διάσωσης στο θαλάσσιο χώρο των νησίδων Καλόγεροι, στο Βόρειο Αιγαίο και δυτικά της Χίου, όταν με αφορμή την διάσωση ενός ανύπαρκτου ναυαγισμένου πλοίου μια τουρκική φρεγάτα παρενεβλήθη ανάμεσα στα ελληνικά σκάφη. Κοινό μυστικό αποτελεί ότι το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στον 25ο μεσημβρινό που ορέγεται ως σύνορό της η Τουρκία και χαρακτηριστική τού ημέτερου ραγιαδισμού η καθυστερημένη γνωστοποίηση τού συμβάντος.

Ωστόσο η σκυτάλη των προκλήσεων της Άγκυρας συνεχίστηκε στον θαλάσσιο χώρο βορειοδυτικά της Λήμνου με την διενέργεια μιας ακόμη έρευνας διάσωσης φάντασμα, η οποία μάλιστα πνίγηκε στον βυθό της συγκάλυψης της τουρκικής επιθετικότητας από τους ραγιάδες των Αθηνών, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του defencenet.gr. Και σε μια άλλη περίπτωση οι Τούρκοι επανήλθαν στο Αγαθονήσι με οκτώ μαχητικά αεροσκάφη εκτελώντας κλασική αποστολή προσβολής στόχων εδάφους. Στο επίκεντρο της δραστηριότητά τους παραμένει ο 25ος μεσημβρινός.

Η οπισθοχώρηση του ψευτορωμέϊκου συνεχίζεται με κάθε τρόπο. Συνεχίζεται όταν η νήσος Γαύδος στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδος κάτω από την Κρήτη παραμένει σε ακτοπλοϊκή απομόνωση με τους κατοίκους να είναι έτοιμοι ακόμη και να εγκαταλείψουν το νησί.

Η Τουρκία έχει το θράσος να «καταδικάζει» την Ελλάδα για παραβατική συμπεριφορά, ενώ παράλληλα συναντήθηκε πρόσφατα σε αμερικανοτουρκικές ασκήσεις ουσιαστικά, όταν συγκεκριμένα μεταξύ 5 και 10 Ιουλίου το Αμερικανικό ναυτικό διεξήγαγε ασκήσεις εντός του FIR των Αθηνών. Αυτό συνέβη δυτικά – νοτιοδυτικά της Κρήτης και μεταξύ Κρήτης – Ρόδου – Καστελόριζου – Κύπρου, σε περιοχή που δήθεν τυχαία είχε δεσμευτεί από το Τουρκικό ναυτικό. Η ελληνική μάλιστα ΝΟΤΑΜ προς τους Αμερικανούς ανέφερε: Δεν απαιτούμε σχέδια πτήσεως! Το κενό που αφήνει η Ελλάς γεμίζει αλλοτρίως.

Και πως άραγε αντιδρούν οι ταγοί μας; Μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να χωρίσει ένα μεγάλο μέρος του Αιγαίου σε θαλάσσια «οικόπεδα» με πρόσχημα την αύξηση των εσόδων από την ανεύρεση νέων κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου με κάλυμμα την οικονομική κρίση και χορήγηση αυτών των «οικοπέδων» με την μορφή ενοικίου. Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχουν ήδη κάποιοι χάρτες με θαλάσσια «οικόπεδα» εντός των χωρικών μας υδάτων και συγκεκριμένα στο Αιγαίο, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο πέλαγος σε αναμονή τού νομοσχεδίου τού υπουργείου περιβάλλοντος για την δημιουργία ενιαίου φορέα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Επιπλέον πληροφορούμαστε την αναμονή της αναγνώρισης του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητο κράτος από την Ελλάδα. Αυτό αποκάλυψε ο Αλβανός ψευτοπρωθυπουργός Θάτσι στο σερβικό περιοδικό ΝΙΝ σχετικά με συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Παπανδρέου στις Βρυξέλλες και η οποία κρατήθηκε μυστική. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν κορυφώνεται σε βάρος τής εθνικής μας κυριαρχίας η πρόκληση τής Αλβανίας μέσω των Τσάμηδων και τού κόμματός τους, όταν απειλείται και εξυβρίζεται ο εκπρόσωπος τής ελληνικής κοινότητας Ντούλε στο αλβανικό κοινοβούλιο αρνούμενος να τιμήσει την ψευτογενοκτονία των Τσάμηδων και όταν οι Τσάμηδες διοργανώνουν φιέστες στα ελληνοαλβανικά σύνορα με εμπρηστικές ομιλίες σε βάρος της Θεσπρωτίας Μας. Και ακόμη όταν μετά την πρόσφατη επίθεση Αλβανών ενόπλων σε εστιατόριο στην Αμφιλοχία σε σημείο που σταθμεύουν λεωφορεία από την Αλβανία, τις έρευνες αναλαμβάνει η ΕΥΠ.

Αλλά και στην Θράκη Μας σε πρόσφατη ημερίδα που έγινε στην Κομοτηνή για την μειονοτική μουσουλμανική τάχα εκπαίδευση, παρουσία της διαβόητης γραμματέως του υπουργείου ( αντεθνικής ) παιδείας Δραγώνα με ομιλητές τους Μάντατζη, Χατζηοσμάν και άλλα τουρκικά και τουρκοπροσκυνημένα μπουμπούκια, ζητήθηκαν σχολές και βιβλία στην τουρκική γλώσσα. Στον δε Εχίνο με την επίβλεψη του ψευτομουφτή Μετέ και του Τούρκου προξένου Σάρνιτς σε αθλητικούς και ποιητικούς διαγωνισμούς τουρκόπαιδες εξήραν την «Μητέρα Τουρκία» με όρκους πίστης προς αυτήν και τον Μωάμεθ.

Στην Κύπρο το θέμα του Καναδού φερόμενου πράκτορα της Ρωσίας σε βάρος των ΗΠΑ και η μη παράδοση του υπολογιστή του υφίσταται την στιγμή που η Ρωσία και οι ΗΠΑ αντιπαρατίθενται με φόντο τα ρωσικά εδάφη Αμπχαζίας και Οσετίας στην Γεωργία.

Η Ελλάς δεν πάσχει από ευκαιρίες αλλά από μια αδέσμευτη ηγεσία που θα την καταστήσει κυρίαρχη δύναμη. Αυτή την ηγεσία μπορεί να δώσει και θα δώσει η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: