ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Καλλικράτης - ο δούρειος ίππος της Ελλάδας

ΑΘΗΝΑ 23-7-2010 .

Στην Πατρίδα των Θεών, των Ηρώων και των Φιλοσόφων ο σεβασμός σε αγώνες και ιερές παρακαταθήκες του σύγχρονου ψευτορωμέϊκου καθίσταται όχι απλά ανύπαρκτος αλλά και μέσο ανίερης αντιπροπαγάνδας. Οι διαλυτές της Ελλάδος χρησιμοποιούν ονόματα Μεγάλων Ελλήνων και τα λαμπρά έργα τους που φτιάξανε την Πατρίδα μας προκειμένου να βαφτίσουν τα ανεστραμμένα τους σχέδια για την κατεδάφισή της. Στην περίπτωση της κατάχρησης του ονόματος των πραγματικά μεγάλων αναστημάτων του Ελληνισμού έχουμε την διάπραξη της ύβρης έναντι της Ιστορίας του Έθνους και της ασέλγειας στην μνήμη ολόκληρου του λαού και της εξαπάτησης αυτού του ίδιου. Έτσι λοιπόν ο Καποδίστριας που αναμόρφωσε ένα ολόκληρο κράτος από τις στάχτες της μακραίωνης δουλείας και της πολεμικής αντάρας, για να δολοφονηθεί από τους γνωστούς άγνωστους του ανθελληνισμού, είδε εξ ουρανών το όνομά του να δίνεται στο σχέδιο της καταστροφής του κοινοτικού τρόπου διαβίωσης με τους υπερμεγέθεις δήμους και την περαιτέρω αποξένωση του πολίτη από τις τοπικές αρχές. Τώρα το όνομα του μεγάλου αρχιτέκτονα του Παρθενώνος Καλλικράτη δίνεται στο σχέδιο του κατακερματισμού της χώρας.

Δύο από τα πλέον καταστροφικά νομοσχέδια της νεοταξικής πασοκικής αρμοστείας λειτουργούν συμπληρωματικά προς την ίδια κατεύθυνση και δίνουν το ένα την απάντηση για την ύπαρξη του άλλου. Το ένα είναι το λαθρονομοσχέδιο με την παροχή ιθαγένειας και το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι 650000 τουλάχιστον πρώην λαθρομεταναστών που έχουν κλείσει οι ίδιοι 5 χρόνια παρουσίας στην χώρα και τα παιδιά τους φοιτούν στα σχολειά μας. Με την διαφορά ότι οι λαθρομετανάστες είτε πρώην είτε νυν για εμάς είναι πάντα λαθρομετανάστες, οι παράνομες νομιμοποιήσεις πρέπει να ακυρωθούν και οι ίδιοι να απελαθούν όπως και θα συμβεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Το δε σχέδιο Καλλικράτης επιφέρει ακόμη μεγαλύτερες συνενώσεις, τις δε νομαρχίες αντικαθιστούν τεράστια γεωγραφικά διαμερίσματα, οι γνωστές μας Περιφέρειες. Τέτοιες Περιφέρειες θα υπάρξουν 13 σ’ όλη την χώρα. Έτσι για παράδειγμα η Κρήτη μόνη της θα αποτελέσει μια Περιφέρεια.

Το θέμα βέβαια έχει να κάνει με τις διεκδικήσεις των εχθρών της Ελλάδος και τον κυοφορούμενο διαμελισμό της χώρας που επιδιώκει η Παγκόσμια Νεοταξική Συμμορία με την βοήθεια των τοκογλυφικών λησταρχείων, των διεθνών συμμαχικών οργανισμών και των ταγών «μας». Να θυμηθούμε ότι την Κρήτη επιχειρούν κάποιοι «εκλεχτοί» να την καταστήσουν ανεξάρτητη με την συνεπικουρία κάποιων μωροφιλόδοξων που θέλουν να γίνουν μικροί πρωθυπουργοί, ενώ κάποιοι «τουρκοκρητικοί» ψάχνουν περιουσίες στην μεγαλόνησο. Στην Ήπειρο να θυμίσουμε την έξαρση των διεκδικήσεων της Αλβανίας μέσω των Τσάμηδων. Και να λάβουμε υπόψιν τη επαναδραστηριοποίηση των Αλβανών εξτρεμιστών σε Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο και Σκόπια μαζί με το περίεργο χτύπημα στην Αμφιλοχία σε εστιατόριο που συχνάζουν διερχόμενοι Αλβανοί και την εμπλοκή της ΕΥΠ. Στην Μακεδονία να θυμίσουμε την διεκδίκηση των Σκοπιανών περί μιας «αιγαιακής Μακεδονίας» με τους προδοτικούς γεωγραφικούς προσδιορισμούς να προσφέρουν Γη και Ύδωρ. Και στην Θράκη οι προκλήσεις ψευτομουφτήδων, προξενείου Κομοτηνής και άλλων τινών Τούρκων πρακτόρων να επισυμβαίνουν πανελεύθερα εντός συνόρων, διεκδικώντας τουρκική Δ. Θράκη, ενώ η Άγκυρα δημιουργεί θέμα μουσουλμανικών μειονοτήτων στα Δωδεκάνησα.

Να πούμε ότι στις νέες Περιφέρειες θα δοθούν αρμοδιότητες σε ζητήματα μείζονος πολιτικής, όπως παιδεία, οικονομία, μεταναστευτικό, υποδομές. Πράγμα που σημαίνει ότι για τα θέματα αυτά θα αποφασίζουν οι Περιφέρειες και το Κράτος απλά θα διαχειρίζεται το οικονομικό θέμα. Για όσους δε επικαλούνται ζήτημα οικονομικού συμμαζέματος, να πούμε απλά ότι το κόστος και των δύο ανωτέρω ανθελληνικών νομοσχεδίων ανέρχεται σε πολλά δις ευρώ. Κόστος που θα προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες τζάμπα παροχές που απολαμβάνουν οι αλλογενείς. Και το κυριότερο, θα αναγορευτούν μη Έλληνες πολίτες σε καίριους διαχειριστές σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, την ώρα που ασκούνται πιέσεις για να δοθούν ιθαγένειες σε Τσάμηδες, Σκοπιανούς πρώην εαμίτες και Τούρκους. Η δε Τουρκία ήδη πανηγυρίζει για τον bravo giorgos.

Και τώρα ας δούμε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=EjW32xy6rFM&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: