ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 18-7-2010 .

Oι προκλήσεις που δέχεται η Πατρίδα μας στο κορυφαίο ζήτημα της εθνικής της κυριαρχίας τροφοδοτούνται στον μέγιστο βαθμό τόσο από την δουλική ανεκτικότητα της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας όσο και από την συνέχιση των κυκλωτικών κινήσεων της Τουρκίας σε βάρος μας. Κυκλωτικές κινήσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις ζώνες των εθνικών μας συμφερόντων, προεκτείνοντας τις ενέργειες από το Αιγαίο στην Σερβία, την κατεχόμενη από τους Βουλγάρους Αν. Ρωμυλία Μας και γενικά τον χώρο της Βαλκανικής.

Είναι καιρός πια να εγκαταλειφθεί η ηλίθια τακτική του δεν διεκδικούμε τίποτα και δεν παραχωρούμε τίποτα, ενώ στην πραγματικότητα προσφέρονται τα πάντα και εθελοντικά. Η Ελλάς έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μιας πολύ μεγάλης σύγκρουσης που αναμένεται και η μόνη λύση είναι η εθνική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα.

Στην σκιά της σύγκρουσης Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας με φόντο τον έλεγχο του σερβικού θύλακα της Μιτρόβιτσα στο Κοσσυφοπέδιο, ο Σκοπιανός υπουργός εξωτερικών Μιλοσόσκι έδωσε μια συνέντευξη. Αφού κατηγορεί βέβαια και πάλι την Ελλάδα για το θέμα του ονόματος, προχωράει σε προσπάθεια αναγνώρισης της ψευτομακεδονίας με την επιδίωξη προσέγγισης της Σερβίας όταν προτείνει την αναγνώριση της ψευτομακεδονικής εκκλησίας από την παγκόσμια οικογένεια των ορθοδόξων εκκλησιών με την σύσταση της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Την ίδια στιγμή είχαμε μια νέα πρόταση για την κατάργηση της βίζας των Τούρκων υπηκόων στις μονομερείς επισκέψεις των Τούρκων στην Πατρίδα μας για τουριστικούς και επιχειρηματικούς λόγους με κοινοβουλευτική ερώτηση της βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ κ. Τσιαούση. Όμως η προηγούμενη εθνοβλαβής διείσδυση της Εθνικής Τράπεζας με την Φινάνς Μπάνκ ήδη βούλιαξε με την απεμπλοκή της ελληνικής πλευράς και την είσοδο στην τουρκική τράπεζα αραβικού ενδιαφέροντος και μάλιστα με μυστικές όπως λέχτηκε συνομιλίες. Το ισλαμικό χρήμα παίζει άλλωστε καθοριστικό ρόλο στα νεοοθωμανικά σχέδια της Τουρκίας.

Η τουρκική επιθετικότητα προχωρεί πολλαπλά σε ελληνικό έδαφος. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την εφημερίδα της Κομοτηνής Χρόνος μέλη των Γκρίζων Λύκων έγραψαν συνθήματα σε τοίχους του χωριού Αρίσβη στα ανατολικά του νομού Ροδόπης του τύπου «Έλληνες έξω από την Θράκη». Επιπλέον τον τελευταίο καιρό είχαμε τους εμπρησμούς τριών χριστιανικών σπιτιών στο χωριό Άρατο. Επιπρόσθετα τον περασμένο Ιανουάριο στην Αρίσβη άγνωστη ζωγράφισαν την σημαία της υποτιθέμενης «τουρκικής δημοκρατίας της δυτικής Θράκης» σε τοίχο εγκαταλελειμμένου κτηρίου. Αλλά και στα πομακοχώρια της κατεχόμενης από τους Βουλγάρους Αν. Ρωμυλίας ιδιωτικές τουρκικές εταιρίες υποβάλλουν τους πολίτες σε δημοσκοπικές ερωτήσεις με άρωμα τουρκικότητας.

Η Άγκυρα συνεχίζει τις επιθετικές βόλτες με την έξοδο του ερευνητικού σκάφους Πίρι Ρέις μέσα στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ ) εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στον θαλάσσιο χώρο νοτίως της Ρόδου και του Καστελόριζου, αλλά και μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ. Η Τουρκία, ξεσχίζοντας κυριολεκτικά όλα τα απίθανα ψευτοσύμφωνα τύπου Παπούλια – Γιλμάζ για τα διάφορα μορατόριουμ πτήσεων, απλώνει την παρουσία της γύρω από τους φυσικούς πνεύμονες της Ελλάδος σε όλη την θαλάσσια έκτασή της, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι την ενδιαφέρουν τόσο τα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα όσο και ο ολικός έλεγχος της χώρας μας. Οι δε πτήσεις των τουρκικών μαχητικών με την γνωστή παραβατικότητα επάνω από Αγαθονήσι και Σάμο αντιστοιχούν σε πολεμικό προσκλητήριο.

Επιπλέον μαθαίνουμε ότι έχει πραγματοποιηθεί προχωρημένη επαφή ανάμεσα σε ομάδα ξένων, κυρίως αμερικανικών, εταιριών με εγχώριους συνεργάτες προκειμένου να προχωρήσουν στην σύναψη συμβάσεων για έρευνα και συνεκμετάλλευση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων του ελλαδικού χώρου. Ο δε υφυπουργός περιβάλλοντος Μανιάτης επισκέφτηκε, αμέσως μετά την προαναγγελία των ελληνικών ερευνών, τις ΗΠΑ και είχε συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της αμερικανικής κυβέρνησης που έχουν άριστες σχέσεις με τις γνωστές επτά νεοταξικές πετρελαϊκές αδερφές και προσέφερε την προτίμηση της «ελληνικής» κυβέρνησης.

Όμως η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας Άστον, αρεστή των ΗΠΑ, επισκεπτόμενη την Κωνσταντινούπολη διαβεβαίωσε τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου ότι η Ευρώπη και η Τουρκία έχουν κοινούς στόχους. Μίλησε ακόμη για φιλία και εμπιστοσύνη Ευρώπης και Τουρκίας, χαιρέτισε την τουρκική διπλωματία σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή και έκανε λόγο για την κοινή επιδίωξη ειρήνης και ευημερίας στην περιοχή. Αυτά σημαίνουν με απλή πολιτική γλώσσα ότι οι Μεγάλες Νεοταξικές Δυνάμεις αποδέχονται τις αξιώσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος.

Σε εκπομπή εν τω μεταξύ στο ραδιόφωνο του Φλάς το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Ιουλίου η δημοσιογράφος Έλλη Στάη είπε πως «οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν πως πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του σκεπτικού τους, αλλά και πως πρέπει να κατανοήσουμε και να συμβιβαστούμε τελικά με την αλλαγή του χάρτη της χώρας»! Προφανώς διότι δεν χρειάζεται ο κυβερνητικός ανασχηματισμός που επίκειται να γίνει το φθινόπωρο όπως διαφάνηκε από τα λόγια του Πεταλωτή προς την Στάη, αλλά η κατάργηση του καθεστώτος της προδοσίας.

Αλλαγή λοιπόν και εθνική αντεπίθεση είναι το ζητούμενο. Όποιος θέλει να ζήσει, απλά μάχεται, διεκδικεί και διαχειρίζεται το σπίτι του. Και όποιον μολύνει αυτό το σπίτι απλά τον διώχνει. Αυτό θα συμβεί από την αναγκαιότητα των καιρών, μια Εθνικιστική Λαϊκή Διακυβέρνηση. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: