ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ

ΑΘΗΝΑ 10-7-2010 .

Είναι πραγματικά ασύλληπτα αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και φυσικά δεν ταιριάζουν στην ιστορία της Ελλάδος. Δεν ταιριάζει στην ιστορία της Ελλάδος ούτε η εκμηδένιση της αξιοπρεπείας του Έλληνα σε εργασία και κοινωνία ούτε βέβαια η εκούσια εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και η υπαγωγή της Ελλάδος στην τουρκική διοίκηση διά χειρός και πράξεων και εσκεμμένων παραλείψεων της πολιτικής «μας» ηγεσίας. Εκάς βέβηλοι. Η μειοδοσία σας προήχθη και έλαβε την αληθή της θέση στο βάθρο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Δεν είστε μόνο βέβηλοι. Δεν είστε μόνο μειοδότες. Είστε προδότες. Διότι αν δεν είστε, πως μπορείτε να εξηγήσετε το ότι το μόνο που δεν έχει συμβεί ακόμη είναι να ξυπνήσουμε αντικρίζοντας την τουρκική σημαία στην Ακρόπολη και τους χωροφύλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μας συλλαμβάνουν απλώς και μόνο διότι επιμένουμε να είμαστε…Έλληνες!

Είδαμε με τι χαριτόβρυτο τρόπο οι απόγονοι του ελληνόφωνου Εφιάλτη και του ψευτορωμιού Πήλιου Γούση, οι άξιοι συνεχιστές των ολετήρων Κωλέτη και Μαυροκορδάτου, οι πολιτικάντηδες υποπόδια της με φόρα ερχόμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ψήφισαν την καταδίκη των Ελλήνων εργαζομένων σε καταναγκαστικά έργα, φτώχια, πείνα και ανεργία με το αισχρό δήθεν ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ένα άθλιο φιρμάνι με το οποίο οι μισθοί και οι συντάξεις μετατρέπονται σε φιλοδωρήματα που θα τα εξαφανίζει η ακρίβεια, οι απολύσεις των Ελλήνων θα γίνονται επιδημία, τα φθηνά εργατικά χέρια που δεν μιλάνε ελληνικά θα ευνοηθούν, ο εργαζόμενος θα δουλεύει ακατάπαυτα χωρίς ουσιαστική ανταμοιβή και προοπτική σύνταξης. Πιο πριν φυσικά είχε συμβεί η καταδίκη της Ελλάδος ολάκερης δια του κατάπτυστου μνημονίου του ΔΝΤ και των λοιπόν παγκόσμιων τοκογλύφων για τον χρηματοπιστωτικό απαγχονισμό του Έθνους μας.

Όμως αποδεικνύεται ότι αυτοί που μεθοδεύουν τον χαμό του λαού μας, αυτοί που με τα μνημόνια θέλουν Πατρίδα και λαό στο μνήμα, έχουν διαλέξει τον κατάλληλο χρόνο και τους τέλειους συνεργάτες στον βαθμό που η χώρα να δέχεται επιθετικές προκλήσεις από την Τουρκία και ο ελληνικός λαός να μένει στο σκοτάδι. Γιατί πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι τις στιγμές που αφανίζονται τα εργατικά δικαιώματα, στο Βόρειο Αιγαίο έχουν γίνει ήδη τέσσερις οι τουρκικές εισβολές και μάλιστα ακριβώς στην γραμμή που οριοθετεί τον 25ο μεσημβρινό. Όλες, μα όλες οι παρεμβάσεις στο σημείο που επιδιώκουν ως σύνορο για την διχοτόμηση του Αιγαίου. Στην πρώτη περίπτωση είχαμε το υδρογραφικό Τσεσμέ που έψαχνε τάχα για πετρέλαιο. Στην δεύτερη είχαμε την εικονική έρευνα και διάσωση των Τούρκων στις νησίδες Καλόγεροι. Στην τρίτη το σκηνικό επαναλαμβάνεται στα βορειοδυτικά της Λήμνου όπου εκεί είχαμε την αποθέωση της σκοτεινής διπλωματίας να καλύπτει τους Τούρκους με το συμβάν να θάβεται. Στην τέταρτη περίπτωση οι Τούρκοι με μαχητικά αεροσκάφη εκτελούν άσκηση προσβολής εδάφους επάνω από το Αγαθονήσι.

Αυτές οι ακραίες καταστάσεις ανθελληνισμού και η καλλιέργειά τους από τους δοτούς πολιτικάντηδες του ντόπιου Νεοταξισμού δεν είναι ασύνδετες καταστάσεις, αλλά ποταπά παιχνίδια στην πλάτη ενός παραπληροφορημένου και τσακισμένου ελληνικού λαού. Όμως αυτός εδώ ο τόπος είναι η Πατρίδα των Θεών, των Ηρώων, των Φιλοσόφων. Είναι ο τόπος του μόχθου και της φιλοπατρίας. Είναι ο τόπος του Λεωνίδα, του Παλαιολόγου και του Αθανάσιου Διάκου. Είναι ο τόπος του Μεγαλέξανδρου, του Βουλγαροκτόνου και του Κολοκοτρώνη. Είναι ο τόπος του Ιωάννη Μεταξά και του έπους του 1940. Είναι η Ελλάς δηλαδή που θυσιάζεται για Πίστη και Πατρίδα και Οικογένεια χωρίς να δίνει Γη και Ύδωρ. Είναι η Ελλάδα που μεγαλώνει και εξουσιάζει με την δικαιοσύνη του ξίφους και δεν εξουσιάζεται ούτε μικραίνει με ξένα δωράκια. Είναι η Ελλάδα που τιμά το παρελθόν, διδάσκεται από αυτό, δημιουργεί στο παρόν έναν νέο ελληνικό πολιτισμό, πατάει στα δικά της πόδια και φτιάχνει το μέλλον μιας ακόμη μεγαλύτερης Ελλάδος. Αυτάρκης από κάθε άποψη.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας αρνούμαστε την διάλυση του Έθνους και την σκλαβιά των Ελλήνων. Δεν παραδινόμαστε σε καμία Τουρκία, σε κανένα ΔΝΤ, σε κανέναν Νεοταξισμό και Σιωνισμό. Δεχόμαστε μόνον την Ισχυρή και Μεγάλη Ελλάδα των ενωμένων Ελλήνων, των παραδόσεων και των θρύλων. Την Ελλάδα των Ελλήνων Πατριωτών για την οποία αγωνιζόμαστε. Ας δούμε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=hvC0bhqaPzk .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: