ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ – ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

ΑΘΗΝΑ 28-7-2010 .

Στην εξόχως αντιηρωική εποχή των δειλών και των ριψάσπιδων στην οποία ζούμε αυτό που χρειαζόμαστε επειγόντως είναι πρότυπα που να εμπνέουν πηγαίο ηρωισμό και γνήσια ελληνικότητα. Με αναπτυγμένο το καθήκον για την προάσπιση της Πατρώας Γης, των Ιερών και των Οικείων από πάσα επιβουλή. Όπως ο μέγας βασιλέας της Σπάρτης Λεωνίδας, αντρωμένος από τα μικρά του να θυσιάζεται μέσα από την ακατάλυτη φωτιά της Πίστης, χαλάστηκε για να διώξουν οι Έλληνες τα φαντάσματα της ζωής τους, ντόπια και ξένα. Ο δε Εφιάλτης, απομονωμένος στον μικρόκοσμο της ηδονής για φθαρτές και περιστασιακές πολυτέλειες, προτίμησε να προδώσει ανθρώπους που δεν ένοιωσε ποτέ το ξένο Αίμα του. Για να λάβει το μόνο δίκαιο αντίτιμο της προδοσίας, τον θάνατο.

Πολλά χρόνια αργότερα θα ζήσει σ’ αυτόν εδώ τον τόπο ένας ακόμη μεγάλος Έλληνας βγαλμένος από το ίδιο καλούπι του Ηρωικού Ελληνισμού. Και το όνομα αυτού Ίωνας Δραγούμης. Για να πέσει και εκείνος με τον ίδιο τρόπο. Πισώπλατα, άνανδρα και προδοτικά από ανθρωποειδή γλοιώδη και ελληνόφωνα που λατρέψανε την δική τους εφήμερη πολυτέλεια. Και το όνομα αυτής ξενοκίνητη εξουσία για επαγγελματίες πολιτικάντηδες. Ο δε Ίων ήταν για κάποιους επικίνδυνος γιατί μίλαγε για την αναγκαιότητα την φυσική του κοινοτικού τρόπου ζωής των Ελλήνων, για την διάσωση της Μακεδονίας που θα σώσει την Ελλάδα, για την δημιουργία πολλών μικρών ελληνικών πατρίδων ολόγυρα στα προσωρινά και μίζερα σύνορα, για την συνέχεια της Ελλάδος μέσα από το άπλωμα του πολιτισμού της, για την υποχρέωση του κάθε Έλληνα να περιφρουρήσει την Αιώνια Ελλάδα.

Ο Δραγούμης έλεγε ότι τις κοινότητες οι Έλληνες πρέπει να τις αναπτύξουν και όχι να τις καταστρέψουν προκειμένου να έχει το Ελληνικό Έθνος διαρκή και ζωντανή παρουσία και όχι όπως σήμερα που τις διαλύουμε εντός συνόρων και εγκαταλείπουμε τις σκλάβες πατρίδες μας. Και να σταματήσουμε την είσοδο των βαρβάρων εκεί ψηλά, στην πύλη του Ελληνισμού, την Μακεδονία και όχι να τους φέρουμε δίπλα μας σαν σήμερα με «αβλαβείς» διελεύσεις. Και να δημιουργήσουμε νέους, ζουμερούς και δικούς μας πολιτισμούς, διδασκόμενοι από τους προγόνους μας και όχι στείρα προγονόπληκτοι. Να βιώνουμε σαν να εξαρτάται μόνο από εμάς η σωτηρία της Πατρίδος. Και υπήρξε εκείνος που μίλησε για την ανάγκη σύζευξης Εθνικισμού και Σοσιαλισμού σε μια νέα Ιδεολογία. Και δοκίμασε όλες τις πίκρες της ζωής. Πόλεμο, διώξεις, εξορία, θάνατος. Πάντα ταγμένος στο σκοπό του Ανώτερου Έλληνα Ήρωα.

Με τον νου στον Πατέρα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού προτρέπω την συνεύρεση στην εκδήλωση της Επιτροπής Μνήμης και Τιμής Ίωνος Δραγούμη και της ΝΕ.Ο.Σ σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα στην επιτύμβια στήλη του Δραγούμη, έναντι του ξενοδοχείου Χίλτον όπου και έπεσε χτυπημένος από τις σφαίρες του αποτρόπαιου διχασμού.

Και στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=nKNznPJL9YM
αν και λίγο παλαιότερο αλλά πλήρες βλέπουμε τις μεγάλες αλήθειες του Ίωνα Δραγούμη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: