ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 11-7-2010 .

Άκουσα με περίσσια αλήθεια υπομονή να συζητούν οι βολευτές στην Ελληνική Βουλή και όχι στην Βουλή των Ελλήνων για το μέλλον της ελληνικής νεολαίας με αφορμή το ανθρωποκτόνο και ανθελληνικό (αντί)ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ξέρετε, αυτό που μας έφερε η σύγχρονη Ξενοκρατία και αποδέχτηκε η ενταύθα πολιτικάντικη αρμοστεία με το διαβόητο μνημόνιο. Και μιλάω για ελληνική Βουλή αφού ο προσδιορισμός ελληνική σχετίζεται με τον τόπο της κτηριακής της εγκατάστασης κι όχι με την βούληση των Ελλήνων. Βουλή των Ελλήνων είναι αυτή που εκφράζει ακριβώς την βούληση των Ελλήνων και τα συμφέροντα της Ελλάδος. Και τέτοια δεν έχουμε.

Μας είπαν λοιπόν οι βολευτές ότι νοιάζονται και πονάνε τους Έλληνες νέους που και ικανοί είναι και έξυπνοι και μορφωμένοι και δουλευτήδες, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε, μας λένε, παρόλο που θέλουμε, να τους κρατήσουμε στον τόπο. Εν μέσω λοιπόν αυξημένης ανεργίας και με το ασφαλιστικό τους μέλλον αβέβαιο πολλοί νέοι μας παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς και απασχολούνται σε άλλους τόπους. Επομένως πρέπει να τους κρατήσουμε εδώ και να φέρουμε τους υπόλοιπους πίσω. Αλήθεια είναι ότι ένα δυνατό και σφριγηλό Έθνος για να αναπτυχθεί και να γίνει ακόμα πιο δυνατό και σφριγηλό και κυρίως πραγματικά ανεξάρτητο πρέπει να στηριχθεί μαζί με την Εθνική Εργατική Τάξη στην Εθνική Νεολαία του. Το κακό είναι ότι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες είναι υποκριτές και πράττουν οτιδήποτε μπορούν προκειμένου να εξαφανίσουν τα υγιή πρότυπα και την έννοια της ελληνικότητας από τα παιδιά μας.

Αλήθεια, πριν να βγουν οι νέοι μας στην αγορά εργασίας, μέσα στα σχολεία, τι διδάσκονται; Διδάσκονται με εκθέσεις και εισαγωγικές εργασίες τον αντιρατσισμό. Και τι σημαίνει αυτός ο κάποιος αντιρατσισμός; Είναι ο κεκαλυμμένος ανθελληνισμός ότι είναι κακό να λένε πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, αλλά πρέπει να δεχτούμε τους λαθρομετανάστες ως δήθεν αδέλφια μας. Και τους εχθρούς της Πατρίδος μας, μάς λένε, πως πρέπει να τους αγαπήσουμε και να πούμε πως περνάγαμε καλά μαζί τους. Και να αλλάξουμε τα βιβλία μας. Και εκεί να βαφτίσουμε τον κατατρεγμό των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης Μας. Και παράλληλα να μάθουμε στους μαθητές και τους σπουδαστές μας ότι ο κομματικός συνδικαλισμός στην εκπαίδευση κάνει καλό στην πελατεία από νεαρής ηλικίας και ευνοεί την επιτυχή σταδιοδρομία. Κομματιάζοντας βέβαια πρόωρα τον λαό μας.

Ώσπου ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός διατάζει τους κομπάρσους πολιτικάντηδες να δώσουν προτεραιότητα στο σχολείο και την εργασία στους αλλοδαπούς και οι ταγοί της πλάκας υπακούουν. Και έτσι αρχίσανε οι ευνοϊκές ρυθμίσεις με τα λαθρομεταναστόπουλα να έχουν και δύο και τρεις ευκαιρίες παραπάνω για να εισαχθούν στις σχολές σε σχέση με τα παιδιά μας. Και φυσικά τα πτυχία κατέστησαν άχρηστα χαρτιά και οι νέοι μας άρχισαν να καταγράφονται στις λίστες της ανεργίας με τις δουλειές να περιορίζονται στο ελάχιστο.

Στην Βόρειο Ελλάδα το υπουργείο αντεθνικής υπνοπαιδείας των Διαμαντοπούλου και Δραγώνα διοργανώνουν ημερίδες στην Κομοτηνή για την μειονοτική μουσουλμανική εκπαίδευση υποτίθεται και την παρουσία της τελευταίας με εισηγητές μεταξύ άλλων Χατζηοσμάν και Μάντατζη, λοιπούς τουρκίζοντες και προσκυνημένους να ζητούν τουρκικές Ακαδημίες και βιβλία. Και στον Εχίνο Μετέ και Σάρνιτς να διοργανώνουν αθλητικούς και ποιητικούς διαγωνισμούς για τα τουρκόπουλα και την «Μητέρα Τουρκία», ενώ το κράτος «μας» εγκαταλείπει στον φόβο και την μοναξιά τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους Πομάκους αδελφούς μας.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η βιομηχανία των προτύπων του καθεστώτος διαβρώνει τις ψυχές των νέων μας με την προπαγάνδιση περιπτώσεων με διάφορες πορνοστάρ ή κάποιες άλλες σταρλετίτσες που επιδίδονται σε ανοίκειες και ανεπίτρεπτες εκδηλώσεις στο πολεμικό μουσείο και το θωρηκτό Αβέρωφ. Τα «παλαιά» πρότυπα που μιλάνε για την διατήρηση της ταυτότητος του Ελληνικού Έθνους, της Πίστης των Ελλήνων, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της διεκδίκησης της ιστορίας μας και των σκλάβων ελληνικών πατρίδων παραμερίζονται. Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν «παλαιά» πρότυπα και αξίες, αλλά Ελληνικά Πρότυπα και Αξίες που θα τις επιβάλλουμε. Και ας δούμε ένα μικρό δείγμα αυτών από τις διδαχές του Μακαριστού Εθνάρχη Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου εδώ http://www.youtube.com/watch?v=4tu4tyT-3TA&feature=PlayList&p=62B2859EC536434E&playnext_from=PL&playnext=1&index=70 και από το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη για τον Πόντο Μας εδώ http://www.youtube.com/watch?v=0cRtXKL2iUs .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: