ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 17-7-2010 .

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει τελευταία η συζήτηση για την επέκταση της λαθρομετανάστευσης στις ευρωπαϊκές χώρες μέσα από την οπτική γωνία όχι μόνο της φυλετικής πρόσμειξης αλλά και του θρησκευτικού ανακατώματος των λαών. Και επειδή ακριβώς τα Ευρωπαϊκά Έθνη χαρακτηρίζονται από τις καθαρόαιμες κοινωνίες παρατηρούμε την σπουδή των γνωστών αγνώστων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, των προσωρινά δυνατών του καιρού μας, να διοχετεύσουν ανάμεσά μας πολίτες αλλόφυλους που έχουν για θρησκεία τους το Ισλάμ. Πολίτες που βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση, που προέρχονται από χώρες της Ασίας και της Αφρικής που βρίσκονται σε πολιτική ακαταστασία και κατέχονται από το σύνδρομο του αδίκως κατατρεγμένου και διαθέτουν μίσος για εκείνους που κυνηγούν την πατρίδα και την θρησκεία τους. Γνωρίζουν ως θύτες της ισλαμικής τους πίστης τούς χριστιανικούς λαούς της Δύσης και τους οποίους στην καλπάζουσα και κατευθυνόμενη φαντασία τους έχουν εξομοιώσει με τις πολιτικές τους ηγεσίες που «εκδημοκρατίζουν» λαούς εισβάλλοντας, πλουτίζουν αρπάζοντας και εξουσιάζουν τις πατρίδες συνεδριάζοντας είτε μυστικά είτε στα φόρουμ των διαφόρων G20 και G8.

Όλοι αυτοί οι απάτριδες έχουν διακρίνει στον θρησκευτικό παράγοντα την ιδεατή αιτία της διάσπασης των εθνών, της εξόντωσης των λαών και της επιβολής της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η καθαρή θρησκευτική πίστη είναι δυνατή να κρατήσει την εθνική ταυτότητα ανόθευτη μέσα σε καιρούς σκλαβιάς ακόμα κι όταν η ομιλία της εθνικής γλώσσας είναι υπό διωγμό. Και παράλληλα μπορεί να δώσει τις πιο αιματηρές σφαγές όταν μπαίνει στην μέση η έχθρα. Και τούτο βασικά οφείλεται στο ιστορικά αποδεδειγμένο γεγονός ότι κάθε θρησκεία έχει τους δικούς της νόμους και αναπτύσσεται αυτοφυώς μέσα στην Εθνική Κοινωνία ως αναπόσπαστο τμήμα και γέννημα αυτής με γνώμονα τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Οι δε δυνατοί του καιρού μας, οι κακοί δράκοι στο παραμύθι της ανθρωπότητας, κατά την επισώρευση των δεινών που παρέχουν, οικειοποιούνται το χριστιανικό προσωπείο της χριστιανικής Δύσης δίχως καν να είναι οι ίδιοι χριστιανοί. Αντιθέτως είναι εχθροί του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού από τα βάθη των αιώνων. Τον δε χριστιανισμό τον επικαλούνται προκειμένου να προκαλέσουν την ποθητή τους σύγκρουση των πολιτισμών και των θρησκειών. Στρέφουν δε τον ισλαμισμό ενάντια στον χριστιανισμό με τον σιωνισμό στην θέση του θεατή ή του μονίμως δίκαιου. Τυχαίο;! Και το επόμενο βήμα είναι η τρομοκρατία και η εγκληματικότητα και η λαθρομεταναστευτική τους διασπορά τους στις δήθεν ελεύθερες κοινωνίες μας. Και από κοντά στο βαλιτσάκι του κακού χωράει και το Ισλάμ που σπέρνει τις θύελλές του στις γειτονιές αλλά και τα Τζαμιά που τους φτιάχνουν κάποιοι «πονόψυχοι χριστιανοί» των κοινωνιών μας. Πόσες φορές δεν έχουν ενοχοποιηθεί ισλαμιστές τρομοκράτες σε Τζαμιά στην Ιταλία λόγου χάρη.

Στην Ελλάδα το πιο τρανό παράδειγμα είναι αφενός μεν η τροφοδότηση με ισλαμιστές λαθρομετανάστες από την Τουρκία με τα γνωστά επίχειρα της εγκληματικότητας και της παροχής ιθαγένειας και ψήφου και αφετέρου η επιχειρούμενη τουρκοποίηση της ελληνικής μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης Μας από τους εγκάθετους της Άγκυρας με τους ψευτομουφτήδες και τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Από την εφημερίδα της Κομοτηνής Χρόνος μαθαίνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες Γκρίζοι Λύκοι έγραψαν σε τοίχους του χωριού Αρίσβη συνθήματα του τύπου «Έλληνες έξω από την Θράκη». Στο χωριό Άρατο είχαμε τελευταία εμπρησμούς σε τρία χριστιανικά σπίτια. Στην Αρίσβη τον περασμένο Ιανουάριο κάποιοι ζωγράφισαν σε τοίχο την «σημαία της τουρκικής δημοκρατίας της δυτικής Θράκης». Προπαγάνδα που επεκτείνεται με περίεργα ερωτηματολόγια ιδιωτικών εταιριών στην Νότια Βουλγαρία, την δική μας Αν. Ρωμυλία, γιατί και εκεί και στην Ελεύθερη Θράκη κυριαρχούν οι Έλληνες Πομάκοι που έχει εγκαταλείψει το εδώ πολιτικάντικο κηφηναριό.

Στην Γαλλία οι δήθεν κουτόφραγκοι με πρωτοβουλία της Δεξιάς και παρά την αντίδραση της πάντα προδοτικής Κεντροαριστεράς απαγορεύουν οριστικά την ισλαμική μαντίλα που κρύβει όλο το πρόσωπο στους δημόσιους χώρους για λόγους κουλτούρας και ασφάλειας. Όσοι δε αμελούν την σύνδεση του θρησκευτικού με τον εθνικό παράγοντα, ας θυμηθούν τον οπλαρχηγό του Μακεδονικού Αγώνα Καπετάν Κώττα που έδωσε σκληρές μάχες με Τούρκους και Βούλγαρους για την απελευθέρωση της ιδιαίτερης πατρίδος του Μακεδονίας παρά το ότι δεν ήξερε να μιλάει ελληνικά. Ήταν όμως Έλληνας και Χριστιανός και όταν εκτελέστηκε από τους Τούρκους ανεφώνησε τέτοιες ημέρες σαν τώρα Ζήτω η Ελλάδα στην δική του ντοπιολαλιά. Θα υπερασπιστούμε την εθνική και χριστιανική μας αλήθεια και δεν θα επιτρέψουμε σκηνές σαν αυτή εδώ http://www.facebook.com/?tid=1233015724935&sk=messages . Γιατί εμείς έχουμε ανατραφεί με τον Θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά Μας και της Αγίας Σοφίας και την αποστολή της λευτεριάς κάθε σκλάβου Έλληνα μέσα από τις παραδόσεις μας, όπως μας θυμίζει τούτο το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=4t2j9PLdFmw&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: