ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα.

ΑΘΗΝΑ 27-7-2010 .

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για το «ευαγές» ίδρυμα που φέρει το ίδιο όνομα με την παγκόσμια επιβαλλόμενη πολιτική αντίληψη που τείνει να αποκτήσει ιδεολογικό περίβλημα. Και το όνομα αυτού του σκοτεινού και απρόσωπου κατασκευάσματος Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δεν διαθέτει συγκεκριμένο πολιτικό σχήμα και ανάλογη νομική προσωπικότητα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τα πρόσωπα που την απαρτίζουνε πλην των κατά χώραν εκπροσώπους της που μάχονται σε βάρος της εθνικής εργατικής τάξης και των εθνικών κρατών. Αυτούς που αποκαλούν υποκριτικά τοπικές κυβερνήσεις.

Αλλά και σ’ αυτές τις τελευταίες όμως μην φανταστείτε ότι απουσιάζει το καλά κρυμμένο μυστικό. Διότι οι γνωστοί και δοτοί, δηλαδή πλασαρισμένοι ως εκλεκτοί του λαού και επιβαλλόμενοι από την Νεοταξική προπαγάνδα, συμμετέχουν στα γνωστά φόρουμ και λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ όπου οι συζητήσεις μένουν θαμμένες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας να μην κλείνουν, τιθέμενα σε περιορισμό, τα κλείνουν οι προπαγανδιστικοί ενημερωτές του κατά χώραν Νεοταξισμού, αφού έχουν δημοσιογραφικούς εκπροσώπους καθ’ εκάστη μαζί με τους αρεστούς τους πολιτικάντηδες. Πατρόνες και πατροναρισμένοι με εναλλασσόμενους ρόλους στην διάθεση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, όπως αρέσκομαι να αποκαλώ την υποτιθέμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αφού κατ’ ουσίαν πρόκειται για μια καθωσπρέπει ακαταστασία πραγμάτων στα σωθικά των δήθεν ελεύθερων εθνών και των άλλων των δημοκρατικά αποκατεστημένων με την μισάνθρωπη εισβολή των έξυπνων όπλων και των έξυπνων ενεργειακών οδών επάνω σε αποβλακωμένες μάζες.

Αλλά και για την αποβλάκωση των μαζών ή τον εφησυχασμό και την ανοχή τους κάποιος φροντίζει. Για το καλό μας! Πάντοτε λοιπόν, πίσω από τον πιο φανερό παίχτη που το Σύστημα αφήνει να φανεί, υπάρχει ένας καλά κρυμμένος υπόκοσμος. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ως ιδεολογία της την πτώση των φυσικών συνόρων και την ενοποίηση θρησκειών και οικονομιών. Επομένως η παγκόσμια διακυβέρνηση, οι διαθρησκειακές συνευρέσεις και οι αιρέσεις που εσχάτως αποκτούν και στην χώρα μας δικαίωμα Τζαμιών και ναών άνευ κρατικής αδείας και τα κοινά νομίσματα μαζί με τις κρίσεις, τα μνημόνια και την αναμενόμενη έλευση παγκόσμιου νομίσματος, είναι αντεθνικές εφευρέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι δε παραβιάσεις συνόρων, οι «ασφαλείς» διελεύσεις, οι πετρελαϊκές έρευνες και οι λαθρομεταναστεύσεις που καλά γνωρίζουμε έχουν τον ίδιο στόχο του ανακατώματος των λαών. Πράγματα συμφωνημένα που οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες καμώνονται ότι προσπαθούν να αναχαιτίσουν. Όμως αυτά που προσπαθούν να αναχαιτίσουν προηγουμένως τα έχουν αποδεχτεί.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει και εδώ βάλει το σκοτεινό της χέρι. Η ΕΕ προτού αποκτήσει την υποτιθέμενη ανεξάρτητη δομή της έχει πάρει την ευχή και την έγκριση της μεγάλης αφέντρας. Η Εθνική Εργατική Τάξη θα μπορούσε να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Αλλά και εδώ έρχονται ανασχετικά οι μειώσεις μισθών και η αύξηση του εργατικού βίου. Και επειδή η λαϊκή οργή θα αυξηθεί, θα αυξηθούν και οι έλεγχοι. Έλεγχοι από διακρατικές αστυνομικές δυνάμεις που ετοιμάζονται, έλεγχοι από τις κάμερες με την προηγούμενη «χορηγία» της νεοταξικής τρομοκρατίας, έλεγχοι από δορυφόρους και τεχνολογία.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι μια ολιγομελής ελίτ πάνω από έθνη που ζει παρασιτικά σαν τις βδέλλες σε βάρος των πολλών ελεγχόμενων σκλάβων αφαιρώντας την ελευθερία του Φυλετικού Εθνικού Κράτους, προσφέροντας πολυπολιτισμικές κοινωνίες με ομογενοποιημένο έγκλημα και κατευθυνόμενες γενοκτονίες είτε με τους πολέμους είτε με την υπογεννητικότητα που φέρνουν οι στοχευμένες ανέχειες είτε με τους «τυχαίους» ψεκασμούς που μεταβάλλουν καιρικές συνθήκες και υποβάλλουν τους ανθρώπους σε αλλοίωση των αντανακλαστικών τους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αντιστέκεται και στηρίζεται στα εθνικά αντανακλαστικά του λαού ενάντια στα παράσιτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και τώρα ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=7-r4IPTXXfg&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: