ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΘΗΝΑ 6-7-2010 .

Συνεχίζουμε στο αποψινό σημείωμα την νοητή βόλτα μας στα ίχνη ενός αλλοτινού, παρελθόντος μεν χρόνου αλλά υπαρκτού Ελληνισμού, αφού η ιστορική πορεία ενός Γένους και μάλιστα με υψηλή αποστολή σ’ αυτόν τον κόσμο δεν γίνεται να σβηστεί. Ο γενετικός κώδικας, το Αίμα που ρέει στις φλέβες, εξακολουθεί να επιβιώνει είτε κάτω από συνθήκες αιχμαλωσίας είτε κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώνει η πολιτισμική και γλωσσική επεξεργασία νέων πολιτειών και κρατών. Γιατί εδώ ακριβώς κρύβεται ουσιαστικά η ειδοποιός διαφορά στις δομικές συνθήκες και τον κοινοτικό τρόπο συμβίωσης ανάμεσα στο Έθνος και το Κράτος.

Το Έθνος συνίσταται από τους συνεκτικούς παράγοντες του όμαιμου και του ομόφυλου, αποτελείται δηλαδή από πολίτες που έλκουν κοινή εθνική καταγωγή και ανήκουν στην ίδια φυλή, διαβιούν σε πολλά κράτη του κόσμου με βάση τους κανόνες της μετακίνησης πληθυσμών μέσα στον ιστορικό χρόνο και διαχέουν την πολιτική και πολιτισμική τους παρουσία στον τόπο της διαμονής, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τον τόπο καταγωγής. Το δε Κράτος ως σταθερή και αμετάβλητη πολιτειακή οργάνωση αποτελείται από πολίτες που διαθέτουν μεν κοινή εθνική καταγωγή και ανήκουν στην ίδια φυλή, ενώ επιπρόσθετα διαθέτουν κοινή θρησκευτική πεποίθηση, κοινή γλώσσα και κοινό τρόπο ζωής, στοιχεία που συναντώνται λόγω της αμετάβλητης συμβίωσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας πάντοτε και οπουδήποτε θα είναι Λευκός, θα κουβαλάει στον τρόπο συμπεριφοράς του το ελληνικό ήθος και τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από την κοινωνική συναναστροφή του και τα μνημεία και τα έργα που φτιάχνει και θα ρέει στην ύπαρξή του το ίδιο Ελληνικό Αίμα. Τότε θα είναι όντως ατόφιος Έλληνας.

Είναι λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι στον κόσμο μας υπάρχουν μεν πολλά κράτη, αλλά πολύ λιγότερα Έθνη. Ειδικότερα το Ελληνικό Έθνος έχει αφήσει ανεξίτηλα τα ίχνη σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, αφού οι ανάγκες των Ελλήνων για την κατάληψη ζωτικών χώρων οικονομικής δραστηριότητας και γεωπολιτικής υπεροχής τους οδήγησαν στον αποικισμό της πλειοψηφίας των τόπων που οριοθετούνται από τα φυσικά σύνορα της ηπείρου μας. Το ότι η δραστηριότητα του λαού μας γνώρισε τόση μεγάλη εξάπλωση σε τόσο μακρινούς και διαφορετικούς τόπους εξηγεί τις διαφοροποιήσεις στην γλώσσα και την θρησκεία. Όμως η ελληνικότητα που γεννοβόλησαν οι ένδοξοι και ανήσυχοι πρόγονοί μας, σε αντίθεση με τους σημερινούς ντροπιασμένους και νεκρικά ηθικώς εφησυχασμένους σύγχρονους Έλληνες, αποδεικνύεται στο ότι αν για μια στιγμή αφαιρέσουμε τις ελληνικές λέξεις και τα γράμματα από τις γλώσσες των σημερινών ανεπτυγμένων και καλά λαών της Ευρώπης, αν στερήσουμε το Εδιμβούργο ή το Βερολίνο από τα κλασσικά μνημεία τους, δεν θα υπήρχε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. Και φυσικά έτσι έφτασε ο πολιτισμός και εκτός Ευρώπης, αφού η αποικιστική δραστηριότητα των Ελλήνων συνεχίστηκε και σε άλλους τόπους μακρινούς.

Αυτά όλα όμως, αυτή η ανεξίτηλη πορεία που αποτυπώνεται στην πορεία των Αργοναυτών, του Οδυσσέα και του Χριστόφορου Κολόμβου, δεν συνάντησε ποτέ την οργανωμένη αξιοποίηση των κοινοτήτων μας από το σύγχρονο ελληνικό κράτος που όταν δεν ήταν σκλαβωμένο ήταν αιχμάλωτο εσωτερικών ολετήρων και εξωτερικών επιβητόρων. Και φυσικά δεν είναι περίεργη η πολιτική του Νταβούτογλου για την Τουρκία αναζητώντας κοινά στοιχεία προκειμένου να ζέψει λαούς στο τουρκικό άρμα, όταν η Ελλάς δεν αξιοποιεί τα πραγματικά κοινά εθνοφυλετικά στοιχεία που διαθέτει. Γιατί η Ελλάς δεν είναι μόνη και μικρή όπως την θέλουν οι Νεοταξικοί εχθροί της, αλλά μεγάλη και απομονωμένη. Απλώς θέλει ηγέτες λεύτερους γεννημένους για έργα μεγάλα. Ηγέτες Εθνικιστές που δεν θα αρνούνται αλλά θα αναδείξουν ότι ο Ελληνισμός με τον πολιτισμό του είναι ο γενάρχης και δημιουργός της Λευκής Φυλής και του πολιτισμού της που δεν θα σκορπάει τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες πέριξ των συνόρων και δεν θα αποδιώχνει τον πλούτο του λαού της. Ας δούμε στα δύο παρακάτω βίντεο την Σκωτία να μας διηγείται την ελληνική αλήθεια της.

http://www.youtube.com/watch?v=5zJG8Rs4Po0&feature=PlayList&p=B72E4FDDB3A1B3EA&playnext_from=PL&playnext=1&index=13


http://www.youtube.com/watch?v=6lU6zRFK00c&feature=related


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: