ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Το ανύπαρκτο Μακεδονικό έθνος

ΑΘΗΝΑ 14-7-2010 .

Οι καθωσπρέπει τοποτηρητές της ενταύθα Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν πάρει ανεπιστρεπτί το τρένο της παράδοσης της χώρας στον χαμό της. Δεν μένει λοιπόν παρά να οδηγήσουμε τους ίδιους τους πολιτικάντηδες στον χαμό του πολιτικού βηματισμού της. Να τους εξοστρακίσουμε. Και να πράξουμε έτσι για τα παιδιά μας, για εμάς, για την Πατρίδα μας, για το Έθνος ολάκερο. Γιατί το Ελληνικό Έθνος είμαστε εμείς, οι προγονοί μας, τα μνημεία μας, ο πολιτισμός μας, η Εθνική Γη που θέριεψε το Τίμιο Ελληνικό Αίμα μέσα από τους διαχρονικούς αγώνες. Αγώνες για την λευτεριά και την προκοπή ενός λαού που το μόνο που του αξίζει είναι η κορυφή στην πυραμίδα των Εθνών.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν οι δυνατοί του καιρού και συμφώνησαν τα εδώ πολιτικά τους ενεργούμενα ότι πρέπει να τελειώνουν με τους Έλληνες. Και για να τελειώνουν με τον λαό χρειάζονται μια διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που θα προχωρήσει στο έγκλημα με το κάλυμμα της δημοκρατικής επίφασης. Έτσι λοιπόν ανδρώθηκε και μεγάλωσε κυριεύοντας τις ζωές μας η Καθεστηκυία Τάξη που την ημέρα διαφωνεί αναμεταξύ της τάχα και την νύχτα ομονοεί, συμψηφίζει ευθύνες, ψηφίζει από κοινού και ξεπουλάει την Πατρίδα αλληλοσυγχαιρόμενη. Διότι για να περατωθεί το σχέδιο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και να σβήσει ο λαός, πρέπει να σβήσει το Ελληνικό Έθνος σαν όνομα και σαν πράξη. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται όταν χαρίζουμε ονόματα, ιστορία και δικαιώματα στα Σκόπια και αλλού δημιουργώντας πλαστά έθνη και διεκδικήσεις σε βάρος μας.

Αυτοί οι χαρισματικοί μειοδότες που παραδίδουν τα ιερά και όσια της Μακεδονίας Μας στους σλαβοκομιτατζήδες των Σκοπίων δεν έχουν το θάρρος να ομολογήσουν ότι εκτός από το όνομα έχουν συζητήσει για «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα. Δεν έχουν τον ανδρισμό να απαλλάξουν την χώρα μια ώρα αρχύτερα από την μιαρή παρουσία τους μαζί με τα τεμαχιστικά σχέδια τύπου Καλλικράτης και τους Σκοπιανούς φίλους τους που πάνε να φορτώσουν στην Ελεύθερη Μακεδονία μας που την είχαν εγκαταλείψει από τον καιρό του συμμοριτοπολέμου όταν τότε είχαν αποτύχει να μας τους φορτώσουν οι κομμουνιστές. Η δική τους μεγάλη Μακεδονία, το πλαστό έθνος που πάτε να αναγνωρίσετε ρε σεις γραικύλοι είναι η ένωση της δικής μας Γης με την σκλάβα Βόρεια Μακεδονία.

Και για να τελειώνουμε με τις εθνικές ασυναρτησίες των εχθρών της Ελλάδος. Καταρχήν οι Σκοπιανοί δεν έχουν να επιδείξουν κανενός είδους εθνικισμό, αφού η ύπαρξη αυτού του υψηλού ιδεολογικού υποβάθρου απαιτεί την αντίστοιχη ύπαρξη του Έθνους που τα Σκόπια δεν διαθέτουν. Διότι Έθνος θα πει κοινή εθνική καταγωγή, ενιαία φυλετική προέλευση, ίδια πολιτισμικά νάματα, γλώσσα καθάρια και ανόθευτη, Ιερά Πίστη Πατερική, αδιάσπαστη ιστορική συνέχεια, κοινός βηματισμός κατά πάντα. Έθνος θα πει ο ιερός σύνδεσμος που προσδιορίζεται με το αρχέτυπο τρίπτυχο Αίμα - Γη - Τιμή. Αίμα Ηρώων. Γη Προγόνων Αμόλυντη. Και Τιμή στους Νεκρούς και τους Αγέννητους. Τα Σκόπια δεν διαθέτουν ούτε πατρώα γη ούτε ιστορία ούτε ξέχωρη μήτρα γένεσης. Τα πάντα μυρίζουν, γράφουν και μιλάνε την βουλγαρική γλώσσα. Το μόνο αίμα που έχει να κάνει με δαύτους είναι το αδικοχυμένο αίμα των Ελλήνων τον καιρό της μεγάλης αντάρας και της κατοχής που θέριεψε και έφερε την λευτεριά στον καιρό του Μακεδονικού Αγώνα των Παύλου Μελά, Τέλου Άγρα και όλων των παλικαριών που γράψουν με το Αίμα τους στο χώμα την Άγια λέξη Ελλάδα. Η δική τους γη είναι πολύ μακριά και η Τιμή άγνωστη λέξη γι’ αυτούς. Η δε γλώσσα τους ένα νόθο βουλγάρικο ιδίωμα.

Αυτό που σίγουρα τους θυμίζει την ιστορική δικαιοσύνη και σ’ εμάς υπέροχες ιστορικές μνήμες είναι το όνομα του Μακεδόνα Αυτοκράτορα της Αγίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου. Όταν κατατρόπωνε τον Βούλγαρο Τσάρο Σαμουήλ τυφλώνοντας τους θρασείς εισβολείς. Οι δε πολιτικάντηδες ας θυμηθούν το ελεεινό τέλος του προδότη ελληνόφωνα Εφιάλτη. Και εμείς θα τιμήσουμε τον Στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρο, διεκδικώντας την ελληνική Βόρεια Μακεδονία. Κι ας δούμε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=eBWX9E2tMY4&feature=PlayList&p=683BCE964ECE054D&playnext_from=PL&index=107&playnext=3. Και τώρα δείτε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=vF2IBkhAbZA&feature=player_embedded. ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: