ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 20-7-2010 .

Το σημερινό κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων αποτελεί ένα κακόγουστο θέατρο σκιών και βρίσκεται στα χέρια επικίνδυνων διαχειριστών που δικαιώνουν τελειωτικά την κρίση μας ότι η συμπεριφορά τους φέρει ψευδεπιγράφως την ένδειξη «ελληνική». Ούτε οι ίδιοι οι φερόμενοι εξουσιαστές ελληνοφρονούν ούτε οι πράξεις τους. Προφανώς με τα προβλήματα που σωρεύουν στον τόπο ελεεινοφρονούν και τα έργα τους μας απειλούν. Το δε κράτος τους που με το ζόρι βαπτίζουν ελληνικό είναι γυμνό, δειλό, παραπειστικό, δουλικό και ανήθικο, υπακούοντας στους εχθρούς του Ελληνισμού.

Σ’ έναν κόσμο που καταρρέει δίπλα μας με γρήγορους ρυθμούς, η Ελλάς είναι η τελευταία έπαλξη που κρατάει όρθιο το ανάστημά της στα χαμηλά της κοινωνικής πυραμίδας. Εκεί που βρίσκεται ένας λαός που υποφέρει, αλλά μένει προσηλωμένος στις παραδόσεις του και στην ηθική του όταν ο εχθρός εφορμά να του πάρει την ψυχή του και η ανηθικότητα μάς απειλεί με ασφυξία. Αυτή η στιγμή που ζούμε είναι η μάχη Ελληνισμού και Παγκοσμιοποίησης και δεν δικαιούμαστε να την χάσουμε.

Για την διαβόητη Ευρωπαϊκή Ένωση και την πολυδιαφημισμένη αλληλεγγύη της οι ενταύθα δανειολήπτες και μνημονιολήπτες της τι έχουν να μας πουν όταν διαρρέει το περίφημο μυστικό σχέδιο τής Μέρκελ για ελεγχόμενη χρεοκοπία στην Ευρωζώνη; Για την επεξεργασία ενός συνόλου κανόνων, όπως μας λένε, που θα οδηγεί στην αποσύνδεση τής χρεοκοπίας ενός κράτους από την ασφάλεια τής ζώνης του ευρώ. Έτσι οι ιδιώτες επενδυτές θα αναλαμβάνουν ένα μέρος τού οικονομικού βάρους και οι αδύναμες χώρες θα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν μέρος τής κυριαρχίας τους. Κι όλα αυτά ενώ παραδέχονται ότι το μέλλον τού ευρώ είναι αβέβαιο και ότι η κρίση ούτε κατά διάνοια δεν έχει ξεπεραστεί.

Είναι παραδοχή άραγε ή γνώση; Γιατί το σχέδιο προφανώς δεν είναι μόνο γερμανικό. Και αρχίζουμε και σκεφτόμαστε τα λόγια τού Μπαρόζο ότι θα κινδυνεύσει η «δημοκρατία» στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία. Η συστημική δημοκρατία προφανώς που θα χρειαστεί σύντομα διεθνή κατασταλτικά μέτρα για να επιβληθεί στους ελεύθερους λαούς και την οποία δεν την θέλουμε. Στην Ισπανία οι Καταλανοί ζητάνε ανεξαρτησία μετά τον δήθεν τυχαίο δικαστικό περιορισμό των αυτονομικών τους δικαιωμάτων. Στην Σερβία επιδιώκουν είσοδο στην ΕΕ άνευ του Κοσσυφοπεδίου και στην χώρα μας επικρατεί χάος και εγκατάλειψη σε Θράκη και Αιγαίο.

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε στην προεδρία έναν άνθρωπο που δηλώνει ελληνόγλωσσος Ευρωπαίος πολίτης και κεντροαριστερός, ενώ έχει συμμετάσχει σε παρουσίαση εντός Ελλάδος τού διαβόητου «μακεδονικού» λεξικού. Ο κ. Κωνσταντίνου μάλιστα παραλίγο να είχε στα καθήκοντά του την επιστασία τής κορυφαίας έκθεσης στρατιωτικού εξοπλισμού τής χώρας, τής Defensys 2010, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε μετά την κατακραυγή τού defencenet.gr και άλλων πατριωτικών φωνών. Στην ΔΕΘ όμως παρέμεινε και αυτό θυμίζει έντονα την εμμονή τού Καθεστώτος στους γεωγραφικούς προσδιορισμούς των Σκοπίων σε βάρος τής Μακεδονίας Μας.

Κι όμως, ο Συνήγορος τού Πολίτη, το υπουργείο Προστασίας τού Πολίτη και λοιποί αρμόδιοι φορείς ασχολούνται με τις απαράδεκτες, λέει, και εξευτελιστικές συνθήκες κράτησης αλλοδαπών στα κρατητήρια τού αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». Και να αμέσως οι αρμόδιες συσκέψεις, οι απολυμάνσεις τού χώρου και η υπόσχεση ταχύτατης ανέγερσης νέου κτηρίου. Απαράδεκτο όμως κύριοι τής «ελληνικής» πολιτείας είναι να απολαμβάνουν τζάμπα βόλτες με τα μεταφορικά μέσα οι λαθρομετανάστες, να τους παρέχεται τζάμπα υγεία και παιδεία, να αρπάζουν θέσεις εργασίας με τις πλάτες «ημέτερων» εμπόρων φθηνών μεροκάματων, να εγκληματούν και να υπάρχουν στην χώρα αντί να απελαύνονται.

Δύο χαρακτηριστικές παραβάσεις πρέπει να τις αναφέρουμε. Τρεις Αλγερινοί ηλικίας από 19 έως 24 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς τού τμήματος τού Άγιου Παντελεήμονα. Είχαν πραγματοποιήσει πέντε ληστείες σε βάρος πεζών, 29 διαρρήξεις αυτοκινήτων και η λεία τους αποτελείτο από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Υπέροχη ύλη καμωμένη για το φθηνό παράνομο εμπόριο. Σε άλλη περίπτωση στις φυλακές ανηλίκων στον Βόλο ομάδα τεσσάρων ατόμων εκσφενδόνισε στον προαύλιο χώρο δέμα με 21,8 γραμμάρια χασίς. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ο οδηγός των χασισέμπορων. Ένας εικοσάχρονος Αλβανός. Κι όμως η λαθρομετανάστευση διογκώνεται για να νοθευτεί η Φυλή μας την ώρα που φτωχαίνει ο λαός και πωλείται η Πατρίδα.

Και κάπου ενδιάμεσα σ’ αυτή την μειοδοτική παραζάλη ο αναπληρωτής υπουργός εθνικής άμυνας Μπεγλίτης σε συνέντευξη που έδωσε στον Χατζηνικολάου αφού αμφισβήτησε την αριθμητική έκρηξη των τουρκικών παραβάσεων και παραβιάσεων, δέχτηκε την αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας από την Τουρκία και μας πρότεινε το φάρμακο τής…ψυχραιμίας! Μίλησε για την υπερβολή κάποιων κακών Τούρκων που θέλουν την κρίση για να επιβληθούν των «καλών» Τούρκων και για τις κυβερνητικές άμυνες με βάση Δίκαιο και Συνθήκες. Όμως την ίδια στιγμή ενισχύουν τον εξευρωπαϊσμό τής Τουρκίας και κάνουν μπίζνες μαζί τους με την ίδια ευκολία που χαρίζουν κρατικές τράπεζες σε κρατικοδίαιτους ντόπιους ιδιώτες.

Η Παγκοσμιοποίηση διαθέτει ως εκφραστές της την Καθεστηκυία Τάξη. Και η λύση είναι το ξερίζωμά της δίκην καρκινώματος. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα κάνει τον καθαρμό στο δράμα που ζει η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: