ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΟΒ CHAPMAN -ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΑΘΗΝΑ 8-7-2010 .

Το να ψάχνεις για την ύπαρξη μιας πραγματικά αδέσμευτης εθνικά κυβέρνησης και μάλιστα σε βάθος χρόνου γνωρίζουμε ότι είναι σαν να ψάχνεις ψήλους στα άχυρα. Και μάλιστα το σαθρό φαινόμενο της ξενοκρατίας με ελληνόφωνους ταγούς, γιατί περί αυτού του φαινομένου πρόκειται, το έχουμε ζήσει άπειρες φορές από το πρώτο κιόλας ελεύθερο ελληνικό κράτος, εκτός ή εντός πολλών εισαγωγικών. Από την απελευθέρωση μας από τον τουρκικό ζυγό τον καιρό του Κολοκοτρώνη και εντεύθεν. Από την ιεροσυλία και την βαρύτατη προς το Ελληνικό Έθνος προσβολή της φυλακίσεως του Γέρου του Μοριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη έως τις ημέρες μας. Με εξαίρεση τους Εθνικιστές ηγέτες του Μεγάλου Ελληνικού Έθνους, με τον Καποδίστρια να δολοφονείται, τον Μεταξά να πεθαίνει «περιέργως» από μια ασθένεια που κατά τον Μανιαδάκη ούτε κατά διάνοια μπορούσε να συμβεί και τον Παπαδόπουλο να πεθαίνει στην φυλακή για τις ιδέες του.

Ακόμα και στα πρώιμα χρόνια του σύγχρονου ελληνικού κράτους τα πράγματα, αν και βρώμικα, υπήρξαν πιο ξεκάθαρα. Θυμηθείτε το Φιλοαγγλικό, το Φιλογαλλικό και το Φιλορωσσικό, τα τρία κόμματα που κυβερνούσαν την Ελλάδα δήθεν ελληνοπρεπώς και υπέρ των συμφερόντων μας. Η ξενοκρατία ήταν οφθαλμοφανής. Διοικούσε και το φώναζε ακόμα και στα ονόματα των κομμάτων. Κόμματα που γεννήθηκαν από τότε προκειμένου να διχάσουν τον ελληνικό λαό, να κομματιάσουν την συνοχή του και τελικά στην μεγαλύτερη σήψη και θλίψη των ημερών μας να αμφισβητήσουν Έθνος, Φυλή και Λαό. Κατά τα λοιπά το Φιλοαγγλικό κόμμα έγινε φιλελεύθερο, το Φιλογαλλικό έγινε σοσιαλιστικό και το Φιλορωσσικό ελέω Σοβιετίας και μαρξισμού έγινε κομμουνιστικό και πάσης λογής αριστερό ή και αριστεριστικό ενίοτε. Και από τους Κωλέττηδες και τους Μαυροκορδάτους περάσαμε στους Παπανδρέου και τους Καραμανλήδες. Και η αντεθνική Ιερή Συμμαχία έγινε Νέα Τάξη Πραγμάτων που απορρόφησε ουσιαστικά και σε λίγο τυπικά μέσω της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης τα διάφορα θέατρα σκιών σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση που βρίσκεται σιγά - σιγά με σύνορα πέραν της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Αλλά και η παγκοσμιοποίηση ακόμη που περνάει από την εμπορευματοποίηση Εθνών και λαών δεν προήλθε από παρθενογένεση και ούτε μπορεί να επιβληθεί δίχως να σωριαστεί το παλαιό και παραδοσιακό Εθνικό Κράτος. Έτσι λοιπόν το έργο από πολλές δεκαετίες πίσω έχουν αναλάβει διάφορα παράκεντρα εξουσιών με διεθνή δομή και αντίχτυπο, διάφορες λέσχες δηλαδή σαν την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που συνεδριάζουν κάθε φορά και σε άλλο μέρος και ποτέ δεν γνωρίζουμε τι αποφασίζουν, αλλά πάντοτε το νοιώθουμε στο πετσί μας. Όπως δηλαδή κάνει κάθε περισπούδαστη παράνομη λέσχη που δεν έχει να κάνει με μικροποσά, αλλά με την λήψη αποφάσεων για την υπεξαίρεση εθνικών οικονομιών, κρατών ολόκληρων και λαϊκών δικαίων. Αποφάσεις που εν συνεχεία διοχετεύονται για την εκτέλεσή τους στους απρόσωπους τραπεζίτες του Νεοταξισμού και τα γκρουπ των τάχα ισχυρών πλην ελεγχόμενων χωρών σαν την διαβόητη G2O. Και από εκεί την εντολή παραλαμβάνουν οι διάφορες ΕΕ και τα διάφορα ΝΑΤΟ. Για να φτάσουν δίκην κλειστού συμβολαίου «εκκαθάρισης» των λαών στους τοποτηρητές αρλεκίνους των τοπικών κυβερνήσεων. Των έπαρχων δηλαδή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Καθώς πρέπει δηλαδή μεθοδεύσεις της Παγκόσμιας Συμμορίας του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Για να υποθηκευτεί η οικονομία μας και να μπουν στην διαδικασία της αγοραπωλησίας ακόμη και εθνικά εδάφη.

Ας παρακολουθήσουμε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=m8mubnBsD-I
την κατάθεση της άποψης του γνωστού Αμερικανού οικονομολόγου Μπομπ Τσάπμαν στον δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς σχετικά με τα ανωτέρω. Εμείς πάντως ως Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε προσηλωμένοι στο παραδοσιακό Εθνικό Λαϊκό Κράτος εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Και τελειώνουμε με τούτο: Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: