ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 7-7-2010 .

Η Παγκοσμιοποίηση ολοκληρώνει βήμα - βήμα την οδυνηρή διαδρομή της και απλώνεται στα έθνη ως μια κυρίαρχη τάξη και μια φρικώδης πραγματικότητα. Ένας αληθινός μεσαίωνας, ασύγκριτα χειρότερος από τον ιστορικά καταγεγραμμένο απλώνει το πνευματικό σκοτάδι και την πολιτική του αιχμαλωσία πάνω από τους λαούς. Και τούτο διότι πλέον οι θεσμοί που διαμορφώνουν οι πολιτικές ηγεσίες μέσα από τα συλλογικά όργανα τύπου Ευρωπαϊκή Ένωση καταργούν τις τελευταίες επιφάσεις της όποιας λαϊκής έκφρασης, στην πραγματικότητα μια τεράστια πλάνη, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλύπτονται παλαιές και νεότερες ρυθμίσεις που μέχρι χθες κρατούσαν οι υποτακτικοί του Διεθνιστικού Νεοταξισμού επιμελώς κρυμμένες κάτω από το χαλί της εμφανιζόμενης επικαιρότητας.

Κάποτε όσοι διαπίστωναν την γραφή του προλόγου στο βιβλίο του τρόμου της ανθρωπότητας ονομαζόντουσαν ή στιγματιζόντουσαν ως φανατικοί, θρησκόληπτοι ή παρανοϊκοί. Και το στίγμα το δίνανε είτε καλόπιστοι είτε κακόπιστοι κριτές. Οι καλόπιστοι ήταν και είναι άνθρωποι της καθημερινότητας, δικοί μας άνθρωποι με μια ρομαντική αίσθηση των πραγμάτων. Οι κακόπιστοι όμως ήταν και είναι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τις εξουσίες και τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που τρέχουν τις σημερινές ολέθριες εξελίξεις. Εξουσιαστές και «προστάτες» του λαού, μας πείθουν για την ανάγκη διεθνών τοκογλυφικών δανεισμών ακόμη και την στιγμή που εξωθούν την ακρίβεια και την ανεργία μέσα από τις αυξήσεις ΦΠΑ και τις άμετρες απολύσεις για να χρεοκοπήσουμε στην πραγματικότητα με αντάλλαγμα την πώληση εδαφών και τον ακρωτηριασμό της Πατρίδος.

Αλλά τότε, θα μας πούνε, το κακόμοιρο το κράτος που σας διαλύσαμε δεν μπορεί πλέον μόνο του να δώσει λύσεις. Ήδη το ομολογούνε μιλώντας για την περιλάλητη πλέον παγκόσμια διακυβέρνηση. Πιο πριν φρόντισαν με το στημένο κόλπο της επίθεσης στους διδύμους πύργους της Νέας Υόρκης να μας φέρουν στη ζωή τον μπαμπούλα της τρομοκρατίας και τις κάμερες ελέγχου. Παράλληλα ο ισλαμικός χαρακτήρας που της αποδόθηκε και ο συσχετισμός της με καταπιεσμένους λαούς έφερε τις «στρατιωτικές» εκδημοκρατίσεις, τον νεοταξικά επιδιωκόμενο πόλεμο των θρησκειών, την τρομοκρατικοποίηση ακόμη και εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων και το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης προς τους δήθεν ελεύθερους και αναπτυγμένους λαούς της Ευρώπης που τόσο πληρώνει ολέθρια πρώτη από όλους η Ελλάς.

Απλώνεται έτσι η εγκληματικότητα και φυσικά το ανακάτωμα των λαών. Και από κοντά οι «περίεργες» ασθένειες και τα «απαραίτητα» εμβόλια. Στην συνέχεια προωθούνται εντέχνως τα κουσούρια των θρησκευτικών συστημάτων και η αλλοίωση της εθνικής παιδείας, τα αντιρατσιστικά παραληρήματα και οι χαλαρώσεις, ουσιαστικά οι ακυρώσεις των γεωφυσικών συνόρων μέσα από τις ενεργειακές κόντρες, ενώ η μη ευρωπαϊκή ΕΕ με την εκβιαστική ψήφιση του ευρωσυντάγματος προωθεί πίσω από την πλάτη των λαών την συγκρότηση υπερεθνικών κατασταλτικών μηχανισμών. Γιατί ξέρουν ότι η ώρα της εξέγερσης των λαών φτάνει.

Το σκηνικό αυτό όμως έχει τους κατάλληλους φορείς στις κατάλληλες θέσεις. Διεθνιστές ηγετίσκοι και οικουμενιστές θρησκευτικοί ηγέτες στο θρησκευτικό πεδίο εκτοπίζουν τους ανυπότακτους. Επέκταση της προπαγάνδας ακόμη και στον κινηματογράφο για τον γενικό έλεγχο των μαζών την στιγμή που η τέχνη αποκτά «ξαφνικά» το χάρισμα της πρόβλεψης γεγονότων που αργότερα παίρνουν σάρκα και οστά στην καθημερινότητά μας. Επέκταση της τεχνολογίας που εφοδιάζει την κοινωνία με αδιόρατες ηλεκτρονικές ταυτότητες που φακελώνουν τον πολίτη και τσιπάκια που φτιάχτηκαν για τον έλεγχο του ανθρώπινου σώματος και της σκέψης. Χημικοί ψεκασμοί από αέρος που κάποτε γίνονταν κρυφά ακατάλληλες ώρες και τώρα φανερά και ξεδιάντροπα σκορπώντας καρκίνους, μυϊκές ευπάθειες και στειρώσεις. Ενώ οι φανατικοί γίνανε «κακοί» εθνικιστές. Εθνικιστές όμως που επιμένουμε στην επικράτηση του Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους. Για μια Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή. Και τώρα ας δούμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=bsB0JaUBPWg


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: