ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ


ΑΘΗΝΑ 20-12-2011.

Η «αποτυχία» του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος είναι το πιο ασφαλές συμπέρασμα της πολύπλευρης κρίσης που διανύει η πατρίδα μας. Κρίσης κυρίως πολιτικής και ηθικής. Το καθεστώς της αστικής «δημοκρατίας» έχει να καταγράψει ως μοναδική του επιτυχία την μετατροπή της εσκεμμένης προδοτικής συμπεριφοράς του στα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα ως τάχα αποτυχίας.

Η πραγματικότητα ωστόσο της κομματικοποίησης της πολιτικής μας ζωής είναι ότι αυτή η «αποτυχία» σχεδιάστηκε εξ αρχής ώστε να αδυνατίσει τις αντιδράσεις του λαού μας και την πίστη του σ’ ένα γερό και υγιές έθνος, ικανό να οδηγεί τις εξελίξεις κι όχι να οδηγείται στη σκλαβιά όπως σήμερα. Αλλά αυτή η επιτυχία του κομματισμού συνιστά ντροπή και ήττα μεγάλους μεγέθους για τον Ελληνισμό μας. Διότι με την μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε οδηγηθεί στην εξυπηρέτηση των σκοπών που έχουν θέσει σε βάρος μας οι υποτιθέμενες «συμμαχικές» δυνάμεις.

Κάποτε η δεξιά πλευρά του συστήματος έδινε το βάρος της στο πατριωτικό συναίσθημα και η αριστερά υπερτόνιζε τις κοινωνικές ευαισθησίες. Μονάχα που η δεξιά απεδείχθη αρκούντως αδέξια αφού πρόδωσε τους αγωνιστές της και άφησε ορφανή την Πατρίδα. Η δε αριστερά μαζί με το κέντρο απεδείχθησαν κοινωνικά ανάλγητοι αφού θέλησαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε παγκόσμια χωματερή ψυχών. Ο εύπιστος ελληνικός λαός θεώρησε τον επερχόμενο όλεθρο αβλεψία.

Συχνά οι δύο πλευρές βοηθούσαν η μια το έργο της άλλης. Αλλά ο λαός μας θεώρησε την σύμπλευση τυχαία και την καταστροφή εκ νέου αβλεψία. Και ύστερα τα συνεταιράκια του κομματισμού, αφού πήραν σωρηδόν τα συγχωροχάρτια από τον καλοκάγαθο αλλά ανόητο πολλές φορές λαό μας, προχώρησαν στην λοιδορία και την αποδόμηση των υποστυλωμάτων και των προμάχων της Φυλής μας.

Η γλώσσα μας σακατεύτηκε για να γίνει τάχα πιο απλή για τα ελληνόπουλα. Η οικογένεια φιλελευθεροποίηθηκε ακόμη και υπό σοσιαλιστικών χεριών για να δώσει χώρο στα διαζύγια, τις εκτρώσεις και πάσα άλλη ελευθεριότητα. Η Εκκλησία θεωρήθηκε ότι έπρεπε να βγει από τη δημόσια ζωή με την συνδρομή είναι αλήθεια ακόμη και δικών της ανθρώπων.

Η Εθνική Άμυνα οδηγήθηκε στην εξάρτηση από ξένους εξοπλισμούς και στιγματίστηκε για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις από πολιτικάντηδες και κόμματα που θεμελιώνουν τη δημοκρατία τους στην απώλεια εθνικών εδαφών και ψυχών. Ο κομματισμός πάσχιζε να διεθνοποιήσει το κράτος και να σβήσει τον Πατριωτισμό της Μεγάλης Ιδέας που επέβαλλε ως ιερό καθήκον την απελευθέρωση των υπόδουλων Ελλήνων που βλέπουν σήμερα με πόνο την Πατρίδα να κινδυνεύει με νέες απώλειες.

Τα κοινωνικά δικαιώματα στην εργασία, στην ασφάλεια και την ενίσχυση των αδυνάτων καταρρέουν όταν τα παιδιά του λαού λιποθυμούν στα σχολεία από πείνα. Η Πολιτεία ανακάλυψε τάχα πως έπρεπε να σωθεί, αφού έτσι όρισαν οι μεγάλες νεοταξικές δυνάμεις, με την συνδρομή των υπηκόων της, στερώντας τους μέσα από ανάλγητα οικονομικά μέτρα κυριολεκτικά το ίδιο τους το ψωμί.

Ολόκληρος ο κομματικός συρφετός συμφωνεί ομοφώνως με τον περιορισμό της Πατρίδας και η μόνη πολιτική δύναμη που βρίσκεται από την άλλη πλευρά του λόφου είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Οι διαχρονικοί υπερασπιστές Πατρίδος και λαού που το πολιτικό σύστημα εν πλήρη ομοβροντία χαρακτηρίζει ως «σταγονίδια», φασίστες, ακροδεξιούς και άλλους χαρακτηρισμούς, άσχετους στην πλειοψηφία τους με την πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι για εμάς τους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές βασικό δόγμα είναι ότι υπάρχει ένα Έθνος, μια Πατρίδα, ένας λαός, μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Η Πατρίδα βρίσκεται επάνω από τη δημοκρατία και η Ελευθερία βρίσκεται ψηλότερα από την υπό όρους επιβίωση. Το πολίτευμα υπηρετεί τον Ελληνισμό μας κι όχι ο Ελληνισμός μας το πολίτευμα. Το Έθνος για τον Εθνικοκοινωνισμό μας είναι Αίμα και Φυλή, που σημαίνει ότι η Ελλάς στηρίζεται στην εθνοφυλετική της συνοχή και στην όρεξη των Ελλήνων να εργαστούν προκειμένου να ορίσουν μόνοι τους την τύχη ορθώνοντας μια Πατρίδα σωστή Δύναμη. Με την παραγωγική μηχανή στη διάθεση του Ελληνικού Έθνους.

Οφείλουμε να θωρακίσουμε την κοινωνία με τις αξίες του ελληνικού ήθους και της αξιοκρατίας. Να αποδιώξουμε τους εχθρούς της Πίστης μας. Να φέρουμε την θέρμη της ελληνικής γνώσης πίσω στα σχολεία μας και να μεταλαμπαδεύσουμε το ηρωικό πνεύμα στα παιδιά μας ότι για την Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένειά μας αξίζει να αναλώσουμε την ύπαρξή μας δίχως καμία σκέψη εκπτώσεως και υποχωρήσεως. Να ατσαλώσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν κάθε λόγο και ιερό χρέος να διαμορφώσουν τη δική τους συνεισφορά στην αδέσμευτη και δυνατή Πατρίδα της καρδιάς μας.

Αυτό το έργο δεν περνάει από καμία κάλπη. Περνάει μέσα από εθνικοκοινωνική, βαθιά ελληνική δηλαδή, ενωτική και ακομμάτιστη επαναστατική δράση που θα σηκώσει γερά τείχη και θα κάνει την ελληνική σημαία σκήπτρο ηγεμονικό. Εναντίον όλων των Εφιαλτών λοιπόν. Κανένα περιθώριο στον δουλοπρεπή κομματισμό. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας στο πλευρό του λαού για τον κραταιό Ελληνισμό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;